Hivatalos mester menedzsment és az üzleti menedzsment upc - arc terrassa

euncet Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Hivatalos mester menedzsment és az üzleti menedzsment upc - arc terrassa

euncet Business School

A hivatalos Master in Business Administration és menedzsment UPC - Terrassa Presencial arc Terrassában és tart 540 óra.

A Master program Gazdálkodástani egy generalista képzés irányítási és üzleti adminisztráció, így például a globális koncepció a cég és a szervezet működésében. Ez magában foglalja végző integratív erőfeszítést minden területén üzleti megvalósítása érdekében az említett politikák és legmegfelelőbb célkitűzéseinek eléréséhez sikeres vállalati stratégiák.

Az üzleti világ megköveteli szakemberek alapos ismeretekkel rendelkeznek a különböző területeken a gazdálkodás, és viszont, a személyes képességek suchas sokoldalúság, az alkalmazkodóképesség, tükröződés, a felbontás és a kreativitás.

Módszertan

 • ismertető módszer / mester osztály: Kiállítás elméleti Contender támogatott esettanulmányok illusztrálják különleges mondások.
 • ismertető / részvételi osztály: Kiállítás elméleti tartalommal conpreguntas diákok az ilyen tartalom, hogy megkönnyítse gondolkodás és osztály részvétel.
 • Egyéni vagy kooperatív munka előállítása és bemutatása egyéni és csoportos munka, a munka mennyiségétől függően és lavariedad téma, hogy dolgozzon. Abban az esetben, csoportos munka, gyakorlati deliderazgo szervezésének, fejlesztésének és a munkában.
 • A probléma alapú tanulás / projektek: levezetése csoport előkészítés építési projektek vagy kutató cég whichis szükséges koordinációt a munkaerő és a feladatmegosztás a csapat tagjai, és a végső prezentáció.
 • Önálló tanulás: megoldása rövid problémák a diákok a tanórán kívül.
 • Tanulás esettanulmányokon alapuló: megoldása rövid problémákat a diákok kell fejleszteni, hogy megszerezzék a szakmai ismeretek alapvető elméleti tartalmát.
 • Business Game: Simulation üzleti stratégiai döntések a cég.
 • arc útmutatók: megoldásában ülések kétségei elméleti vagy gyakorlati munka fogalmak.
 • Távolság tutori: megoldásában ülések kétségei elméleti vagy gyakorlati munka fogalmak.
 • Videó-alapú tanulás: Audiovizuális anyagok a rövid időtartamú, 5 és 10 perc alatt, ahol konkrét tartalmát a tárgyak jelennek meg, illetve bemutatott esetek és gyakorlatok a lehetséges megoldásokat.
 • Fórum: Space közötti kölcsönhatás a tanárok és a diákok által támogatott virtuális campus platform, amely fokozza a képességét, az érvelés és a kritikus és felcserélhetőség kommunikáció és szintézis.
 • Diplomamunka munka: a TFM végezhetjük egy csoport, mindaddig, amíg a csapatok alkotják legfeljebb három hallgatók. A gyám nem tutorizar több mint öt csoportban. A szabályok a TFM biztosítja, hogy mind a monitoring az oktató, aki ki kell állítania egy külön véleményt paracada hallgató, mint az értékelési, a bíróság, amely előtt az TFM fogja megvédeni magát, az egyéni és autonóm. Minden információ a rendszer értékelési tartalmazza a Munka rendeletek Diplomamunka (University Masters).

Kedvezmények és szövetségek

Azt tanácsoljuk a különböző támogatási ahonnan javára. Mi is megállapodások a bankokkal, melyek igen kedvező feltételekkel, hogy segítsen a képzésben. Egyeztetve a tanácsadó csapat.

 • Euncet Alumni: Consult különleges feltételeket.
 • UPC Alumni: Consult különleges feltételeket.
 • Bonus teszi lehetővé az egyedi edzés (PIF) az alkalmazottak általános szociális biztonsági rendszer, lehet megjavít egyidejű munkaidő óra.
 • Rugalmas Kölcsön: Caixa d'Enginyers a és a Banco Santander.

Virtuális Campus

A hallgatók férhetnek hozzá a virtuális campus, hatékony munka és a kommunikációs platform között a diákok, tanárok, irányítását és összehangolását curso.Esta eszköz lehetővé teszi a dokumentáció minden egyes edzés megkezdése előtt, csapatban dolgozni, kérjen tanár jeleik ...

Állás

Sikerül állást növekvő volumene munkahely, beleértve a munkaszerződések és együttműködési megállapodások a gyakorlatban. Ily módon, akkor hozzájárulnak a karrier szakemberek képzett és megkönnyíti az üzleti szektor és a válogatás a legjobb jelölt. Állásajánlatok által ismert, a virtuális campus.

felvételi követelmények

 • Mivel a birtokában spanyol hivatalos egyetemi vagy más által kibocsátott felsőoktatási intézmény tartozó más tagállamában az Európai Felsőoktatási Térség jogosító abban való hozzáférés mester fokozatot.
 • Azt is elérheti a diplomások külföldi oktatási rendszereknek az Európai Felsőoktatási Térség nélkül DeSUS jóváhagyás címek ellenőrzését követően az egyetem, hogy ezek acreditanun szintű oktatás megegyezik a megfelelő spanyol egyetemi és feljogosítja kibocsátó ország doktori tanulmányok megkezdésére. Access ezen az úton nem jár enningún esetében a jóváhagyást a korábbi, amelynek címe: a kérelmező által, sem a felismerés más célra, mint a tanulás mester tanításait.
 • Abban az esetben, diplomások külföldi oktatási rendszereknek az Európai Felsőoktatási Térség, amely nem hagyta jóvá a külföldi képesítés, a Bizottság a központ felelős a mester kérheti a dokumentáció elvégzéséhez szükséges annak vizsgálata, hogy teljesülnek a feltételek specifikus hozzáférést a mester, beleértve a jóváhagyást a cím, ha nem tudja teljes bizonyossággal megállapítani, hogy a külföldi oklevél acreditalos hozzáférési követelmények
 • A diákok számára elkezdi szedni ezt a mester fokozatot teljes egészében angol egyenértékű B2 (FCE, IELTS vagy TOEFL 61 5) szint szükséges. Ezek a követelmények és kérésre előre elején a tanév.

címzettek

Vagy vezető műszaki diplomások munkatapasztalat nélküli, akik szeretnék, hogy egy alapos ismeretekkel az üzleti menedzsment és számos területen ez abarcay valamint biztosítja a hozzáférést, vagy térjen vissza a munkaerőpiacra, hogy jobb feltételek, mind a pénzügyi és szervezeti.

Diák Profil

A mester előnyösen irányul ügyvédek, mérnökök, építészek, diplomások és a diplomások, és a mérnökök és műszaki építészek:

 • üzleti Tanulmányok
 • Administration and Management
 • Gazdaság
 • Piackutató és technikák
 • Diplomások terén az ismeretek és az építészet, a speciális képzés területén a gazdaság és az üzleti.

Azonban azok a diákok, akik nem diplomások, a fenti, vagy nem tettek hivatalos Masters programok, beleértve az alapokat ezen képesítések ramasde ismeretek szükségesek, hogy számos kiegészítő képzés megalapozza a tudás az üzleti menedzsment.

Ha a diákok bizonyultak a területen dela üzleti menedzsment tapasztalat, értékelni fogja a Tanulmányi Bizottság suposible elismerése képzés kiegészítők helyzetétől függően játszott és időbeli hatálya az üzleti tapasztalat.

Célok

Ez egy olyan program, amely a vegyes hivatása, hiszen nem csak szeretné, hogy fokozza és foglalkoztathatóságának elősegítése a hallgatók és a szakmai fejlődés, hanem elősegítik a vállalkozói szellem és lacapacidad egy erős piaci orientáció abban az értelemben, üzembe értékben potenciális termékek és szolgáltatások potenciális piacokon.

Ezért a Master in Business Administration és menedzsment is resultarde érdeke, hogy az emberek, ha a fokozat kívánjuk továbbfejleszteni pályájuk a kapcsolódó területeken a piac-orientált intézmények, valamint azok számára, akik szeretnék, hogy ellentétben a innovativitás mielőtt a piac által fejlődő saját üzleti projekt, és ezáltal megkönnyítse belépését a munkaerőpiacra és a társadalom számára crearvalor.

Napirend

Szakterület: International Business

TÁRGY: A jelenlegi társadalmi-gazdasági
Termelő tevékenység minden vállalkozás alakul környezetben akinek befolyása döntő fejlődését. Ezzel természetesen ismeri a nemzetközi gazdasági környezet, az európai és a spanyol Elque a vállalat működik profundizaráen. A kurzus középpontjában a tanulás, hogy megkeresse és értelmezésére vonatkozó információt egy ilyen környezetben a jobb vezetői döntéshozatalt, amely áttekintést ad a menedzsment a globalizált gazdasági környezetben.

TÁRGY: Marketing és marketing nemzetközi környezetben
Marketing a fegyelem, amellyel létre cégek közötti kapcsolatok és az ügyfelek és igényeik. Ezzel természetesen válaszolunk a kérdésre, hogy kinek adjuk el? Mit értünk el? Cómovendemos?, ¿Elmélyítése a stratégiák a marketing-mix: termék, ár, elosztás, kereskedelem készletek, kommunikáció. A hallgatók képesek lesznek fejleszteni a marketingterv és marketing az üzleti egy globális környezetben.

TÁRGY: A szellemi tőke és a tehetséggondozás
Az emberi tehetség a legfontosabb eszköz a vállalat és a helyes kiválasztása, irányítása, képzés és fejlesztés elengedhetetlen a versenyképességhez. Megfelelő a humán tőke készségek és azok részvételét a szervezet kulcsfontosságú foglalkozó fizetőképességét a globalizáció, az állandó változás és innováció keretében. Ebben természetesen gyakorlati és képzési vezető csapat fejlesztése.

TÁRGY: vezetési ismeretek
A vezetői készségek program célja figyelembevételével egyediségét a munkát a menedzser és a összetettségét, feladatok, szerepek és felelősségek. A technikák aprenderánasí képzési tartandó, kidolgozza a tudás a szervezeti viselkedés, a stratégiai vezetés és csapat vezetői. Így a diák fog tanulni, hogy kezelje a szervezet elérni a célokat, és növeli a termelékenységet, az elégedettség és a jólét a szervezetben. Gestióndel is foglalkozik a változás és az innováció.

TÁRGY: Pénzügyi menedzsment
A téma a Financial Management tesz lehetővé megtanulják, hogy elemezzék a pénzügyi kimutatások és eltéréseket, arányok, a működő tőke ... A participantesa éget a pénzügyi előrejelzéseket, diagnosztizálja a gazdasági és pénzügyi helyzet, a gazdasági-pénzügyi jelentések és tervek acción.Durante során a kritériumokat kell kidolgozni, hogy a fejlődő pénzügyi stratégiák a társaság és annak hatása a jövedelmezőségre, a kockázat és tőkeáttétel. Azt is működik, hogyan kell elvégezni megvalósíthatósági elemzést a beruházási projektek nemzetközi komponenst és finanszírozási módszerek beruházás.

TÁRGY: Management of Information Technology
Ez a program által okozott hatás ICT szervezetek. A résztvevő megtanulják információs rendszerek (ERP, CRM) és tanulni adiseñar és megvalósítsák kezelni az információs rendszerek és az üzleti intelligencia. tudás kezelésére Digital Business kerül kialakításra.

TÁRGY: Üzleti Nemzetközivé
Az International Business viselkednek kölcsönhatás conriesgos globális piacok és valuták eltérő helyi piacokon. Ezzel természetesen devizapiacok és árfolyam fedezeti műveletek import / export lesz ismert. PRODUCTION OFPRODUCTS származékos piacok fogják tanulmányozni.

TÁRGY: Global Strategic Management
Az átfogó stratégiai menedzsment a jövőkép, küldetés és a stratégiai célkitűzések. Innen a megfelelő külső tényezőket kell megvizsgálni elemzés PESTEL Modell 5 erők Porter, stratégiai csoportok. Ugyanakkor, ők is meghatározó tényező internoso képességekkel a cég. Minden stratégiai elemzés diagnosztizálni a stratégiai helyzete a cég stratégiájának meghatározása és az a versenyelőny. A résztvevők megtanulják a fő verseny stratégiák és a vállalati stratégiák a globális környezetben, valamint a stratégiai végrehajtási folyamat.

TÁRGY: Üzleti Nemzetközivé
Globalizációval, ásni a tényezők elemzése clavepara nemzetközivé a cég. elméletek a nemzetközi kereskedelem és a regionális integrációs folyamatok a kiválasztásban a nemzetközi stratégia és módja a penetráció a piacok vizsgálták. A tanfolyam ideje alatt, ez azt eredményezné, hogy dolgozzanak ki olyan terv nemzetközivé.

Doktori disszertáció
Munka Diplomamunka előnyösen áll készítenek üzleti tervet, vagy egy tervet a nemzetközivé, bár lehet végezni egy kutatási projekt valamely tantárgyból a tananyag, hanem integrálni, így kereszt, minden tudás. a diákok közül választhat a két lehetőség (üzleti terv vagy program nemzetközivé) lesz ajánlott.

A munka, amit lehet tenni a csapatok legfeljebb három diák fogja felügyelni egy orvos professzor irányítani őket. A szabályok szerint a TFM, annak értékelésére kerül sor külön-külön.

Kar
Adria ROYES
Program igazgatója
Orvos Studies közgazdász a Barcelonai Egyetem (UB) diploma Business Economics a Barcelonai Autonóm Egyetem (UAB) fokozatot Általános Economics a Universitat Autonoma de Barcelona (UAB) Szakmai tapasztalat (nem tanári) alapító tagja Barcelona Kids Entertainment, szakosodott családi szórakozás terek. Korábban dolgozott, mint társult tanácsadó INEO Corporate, tanácsadás Roca Junyent csoporthoz tartozó társaságok, szakosodott stratégia, az innováció és az M & A. Ő is ügyvezető partnere Horwath Accelera Management, a csoport Crowe Horwath Spanyolország, szakterülete a stratégia és a gazdasági fejlesztési tanácsadás.

Oktatási tapasztalat
Professzora stratégia és menedzsment szervezetek Theory UAB. XAVIER Lamote de Grignon
Tanulmányok
PhD Közgazdasági és szervezetek
DEA üzleti szervezet a Universitat Rovira i Virgili (URV)
Master in Marketing és értékesítési menedzsment ESIC
Közgazdász, a University of Barcelona (UB) Szakmai tapasztalat (nem tanári)
Soci-tanácsadó AKTÍV CONSULTORS & Partners szakértője üzleti stratégia és marketing.
Tagja az Association of Professional Marketing és a Spanyol Szövetség tudományos és szakmai marketing. tanítási tapasztalat
Professzor és előadó különböző egyetemeken és az iskolákban tantonacionales és nemzetközi üzleti életben. AQU tanúsított. MANUEL Guerris
Tanulmányok
Master Research in Economics and Business a IQS Ramon Llull
Mester Közgazdasági és menedzsment IESE University of Navarra
Superior Electric Speciális ipari mérnök, a Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Szakmai tapasztalat (nem tanári)
Társadalmi-alapítója a világ Üzembehelyezés Integrál Rehabilitációs Systems. BCN CONSULTING NEO partner, stratégiai tanácsadás a nemzetközivé, az innováció és a folyamat javítására.

Oktatási tapasztalat
Együttműködik a különböző egyetemek Spanyolországban professzora yposgrados mesterei: Pompeu Fabra Egyetem, Negocis CaixaNova, Centre d'Estudis finanszírozók, Ramon Llull IQS, Universitat de Barcelona ILE.
Azt is tanít tapasztalat programok is a vállalati vezető: szítsanak del Treball, agrár-élelmiszer Corporació Guissona, települések Catalunya, IKEA, TV3, Bodegas Torres, IESE és az Universitat Pompeu Fabra.

JOSÉ VICENTE PESTANA
Orvos Tanulmányok Pszichológia (UB, PhD-díj)
Diplomát pszichológia (Központi Egyetem Venezuela, a Magna Cum Laude megkülönböztetése és az első helyen a promóció). Cím Spanyolország jóváhagyta a megfelelő vizsgálatok színházi előadást, a latin-amerikai Center for Creation és Színházi Intézet (CELCIT, Caracas) és a La Casona (Barcelona) szakmai tapasztalat (nem tanári)
tanácsadó (emberek és eszközök). Felelős pszichoszociális kutatások. Tagja a Research Group konszolidált PsicoSAO (2014SGR992), OcioGune Research Network, az International Federation for Theatre Research és a World Leisure Organization Oktatási tevékenység
Professor of Social Psychology a UB 2001 óta. Látogatás professzora a University of Georgia (USA). Tanítás által akkreditált AQU (adjunktus, a Reader és felvéve) JOSEP TORRES
Tanulmányok
Ph.D., University of Extremadura (Rendkívüli PhD-díj).
Mester értékpapírok és a származékos pénzügyi piacok laUNED.
Képzés biztosításmatematikai és pénzügyi tudományok, a University of Extremadura (második díjat a nemzeti határ az egyetemi oktatás Oktatási Minisztérium, Kulturális és Sport, valamint Kiváló diák a University of Extremadura).
Diploma in Business Studies, a University of Extremadura. (Nem tanári) szakmai tapasztalat
Ügyvezető partner, igazgató kereskedelmi igazgató i terület ingatlan szervezetek, pénzügyi és biztosítási szektorban.
Részvétel 6 kutatási projektek cégek és / vagy hatóságok. Tagja az Institut de Actuaris Espanyols és a katalán Egyesület számviteli és menedzsment (AccID).
Ő is szerzője: 3 fejezetei tudományos könyvek, 3 cikkek tudományos folyóiratokban, 28 könyveket, valamint közleményeket nemzetközi tudományos kongresszusok nacionalese.

Oktatási tapasztalat
Együttműködik a különböző egyetemek Spanyolországban professzora mesterek és posztgraduális képzés: University of Baszkföld Egyetem Rey Juan Carlos Egyetem Santiago de Compostela, Rovira i Virgili Egyetem, Vigo, Barcelonai Autonóm Egyetem, Euncet BS.

JORDI oldalak Pedrola
Tanulmányok
Képzési Master, a University of Barcelona (UB)
Diplomát pszichológia a Universitat Autonoma de Barcelona (UAB) Szakmai tapasztalat (nem tanári)
Tropos Partner-tanácsadó CONSULTORS, szakértő a személyes és a szakmai fejlődés és a menedzsment az emberek. Tréner, tanácsadó, tanácsadó, coach és mentor. Korábban dolgozott igazgatója emberek Resources.

Oktatási tapasztalat
Professzor kapcsolatos ügyek fejlesztése és kezelése az emberek magán- és nemzeti és multinacionális vállalatok. JOSEP Pey ROSELL
Tanulmányok
DD IESE
Electronic Engineering a UPC. (Nem tanári) szakmai tapasztalat
Gerent igazgatója rendszer nevében.
Az Ön feladata, mint a nyertes összpontosító stratégia, nemzetközi, innovációs, Change, Reenfocament, Reflotament és szerkezetátalakítási szakértő empresarial.Es Operations Executive Coach felső vezetés.
Korábban ő tartotta pályája során különböző feladatokat a vezető állásban és az általános menedzsment a különböző ágazatokban. Ő a szerzője a könyv A szisztémás jövőkép a szervezet elsiglo XXI és számos folyóirat cikkeket.

Oktatási tapasztalat
Együttműködik a különböző egyetemek Spanyolországban, mint egy tanár és tanácsadó indeveloping stratégiai, kereskedelmi, vezetői coaching, üzleti változást. Alakul programok a munkahelyi képzés és konferenciák a stratégiai üzleti változást.

MAGDA Cayon
Tanulmányok
PhD Creation, stratégia és menedzsment
DEA hatékonyság in Business Management
Közgazdász és üzleti adminisztráció
Diploma in Business Studies Oktatási tevékenység nem
Partner-tanácsadó CCG & S
Partners menedzsment és koordináció az európai projektek ENPI-CBCMED Oktatási tapasztalatok program
Professzor a különböző mesterek és szakok a University of Barcelona és a Barcelonai Autonóm Egyetemen.

A többi tanár

 • Angel A. Juan
 • Jessica Lingam
 • Clara Selvas
 • Pere Gomes
 • Josep Domenech
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Spanyol
 • Katalán
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
okt. 2018
Duration
Időtartam
540 Óra
Nappali
Locations
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2018
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt