Hivatalos Leírás

A megkülönböztetés jó alapból indul

Emiatt hoztuk létre az Fundesem IMBA koncepcióját, amely az üzleti menedzsment legteljesebb látomását kínálja.

Az Fundesem IMBA koncepciója a vállalat integrált irányítási és globális elképzeléséhez vezet, amely nélkülözhetetlen minden olyan szakember számára, aki irányítási karrierjét javítani és előmozdítani kívánja, lehetővé téve a vezetők számára, hogy nagyobb sikerességgel vállalják szerepüket, és növeljék a lehetőségeket. szakmai fejlődés.

A Fundesem IMBA a diákok erőfeszítéseinek ellenében sok segítséget nyújt, így a program sikeres befejezésének mértéke a Mester fokozat: IMBA (a FUNDESEM és az Alicante Kereskedelmi Kamara által közösen odaítélt).

Módszertan

Az FBS Business School módszertana rendkívül praktikus: teljes mértékben a „tanulás a cselekvésből”, azaz a tanulás útján történő maximalizálására összpontosít. Az összes FBS MBA programban alkalmazott módszertan az Esettanulmány módszer, amelyen keresztül a diákoknak fel kell készíteniük és megoldaniuk a gyakorlati eseteket, a hallgatót a döntéshozatali folyamat előtt kell elhelyezniük. Ehhez a módszertanhoz egy nagyon jól képzett kolostor szükséges, mivel az osztályoknak megosztott tudás hiteles fórumaivá kell válniuk.

A program felépítése

Az MBA program az FBS Business School-ban három időszakra oszlik.

Szintezés - MBA időszak - Tartozékok

A szintező időszak néhány héttel az MBA hivatalos időpontja előtt kezdődik. Ebben az időszakban az önkéntes segítségnyújtás során a hallgatók osztályokat kapnak a számviteli alapismeretekben, az Office eszközök és más, a program megvalósításához hozzájáruló tantárgyak használatában.

Az MBA időszak az alábbi részekre vagy fázisokra oszlik:

ALAPOK: A menedzsmentfejlesztés lényeges szempontjainak jelenlegi panoráma lényeges felülvizsgálata, amely 360º-os üzleti elképzelést biztosít.

ADVANCED: A készségek és a menedzsment készségek mélyítése a Big Data-tól a nemzetközi kereskedelemig terjedő tartalommal.

KÜLÖNLEGESÍTÉS: Az utolsó időszak a vállalat területei, például az általános menedzsment, a pénzügyi menedzsment, a humán erőforrás menedzsment vagy mások szakosodása.

PROJEKT: A vállalat létrehozásának projektjének kidolgozása, amelyben a tanultat a tanár támogatásával és egyénre szabott monitorozásával alkalmazzák.

SZEMÉLYES KARÁCSONYI TERV: A tanuló stratégiai tervének tervezése. A foglalkoztathatóság az FBS MBA egyik legfontosabb jellemzője.

Amikor a hallgatók diplomát szereznek, a Complementos képzésére mehetnek. Ebben az önkéntes időszakban a diákok bővítik a digitális üzleti ismereteket, a digitális ökoszisztéma, a látás és a digitális stratégia, a digitális környezet üzleti modelljei, a technológiai zavarok és a tervezési gondolkodás, a digitális marketing és az e-kereskedelem és a humánerőforrás-menedzsment témakörében. valamint a digitális pénzügyek.

A kiegészítő tantárgyak közül egy nyelvfejlesztési modul kerül hozzáadásra.

Kiegészítő workshopok

A mesterképzés során a hallgató részt vesz különböző workshopokon és szemináriumokon a képzés befejezéséhez.

INNOVÁCIÓ. Az innovációhoz szükséges folyamatok, eszközök és jövőkép megkönnyítésére szolgáló workshop. Lehetővé teszi a hallgató számára, hogy gyakorlati módon tanulhasson az együtt-teremtés, a kutatás és az innováció módszereire.

A SZAKMAI SZEMÉLYEK KÖRNYEZETÉSE A tanfolyam során a workshopok és képzések tervezettek, hogy segítsék a tanulókat a munkaerőpiacon való elérhetőségük vagy növekedésük javításában. MOTIVÁLT SZEMÉLYEK,

TERMÉSZETI BERENDEZÉSEK. Ezeknek a csapatoknak a helyes irányában a vállalat termelékenysége áll, és ehhez szükséges, hogy az új vezetők különböző készségeket, pl. Pozitív kommunikációt, érzelmi intelligenciát, elismerést ...

A SZAKMAI ALKALMAZÁS NAPJA. Az MBA során a diákok részt vehetnek az üzleti világ professzionális előadói által vezetett konferenciákon, szemináriumokon és workshopokon.

Kar

Az FBS karja az üzleti világ legfelső szintű szakembereiből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a szakmai területen, valamint a tanítás, a kutatás, a tanácsadás és a tanácsadás területén.

A tanári csapatnak tapasztalata van a nemzeti és multinacionális vállalatok vezetői pozícióiban, valamint egy nagy pedagógiai előkészítésben, amely lehetővé teszi számukra, hogy a témákat olyan témákban tanítsák, amelyekben szakértők.

Ezek a szakemberek a szakmai gyakorlatból származó ismereteiket az MBA programjainkban adják át, így a diákok globális látásmódot adnak, pontosak és hűen alkalmazkodnak a vállalat valóságához.

finanszírozás

Az FBS egy nonprofit alapítvány, amelynek célja a szakemberek és vállalatok fejlesztése. Emiatt az alapítvány pályázókat kínál az MBA programoknak egy sor ösztöndíjra, annak érdekében, hogy a diákok, akik valóban elkötelezték magukat a képzésben, gazdasági problémák nélkül tudják elvégezni az MBA-t. Emellett az FBS-nek nagyon kedvező finanszírozási megállapodása van több pénzügyi egységgel.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Fundesem Business School »

Utoljára frissítve April 1, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 24, 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 24, 2019
Jelentkezési határidő

okt. 24, 2019