I. A program célja

Alapján a kiemelt szakterületek - Economics, Management és Jog, nemzetközi MBA Program ZUEL célja, hogy felkészítse felelős szakemberek nemzetközi látás és mély megértése az üzleti környezet Kínában, és szakértői a nem csak a vezetői készségek, hanem a jogi kérdések a modern üzlet.

II. Program információ

Közreműködők követelményeknek. A nemzetközi MBA hallgatók kell átadni természetesen vizsgák és elérni a szükséges hiteleket. A legalább 32 kreditet kell kezdeni dolgozat írása, és a diákok nem kell alkalmazni az MBA fokozatot, amíg nem sikerült megvédeni a szakdolgozat.

Program Pedagógia. Esettanulmány, csoportos megbeszélés és szemináriumokat vezetett be a tanítás, amelynek középpontjában a művelő hallgatók kritikai gondolkodás és problémamegoldó képesség. Meghívott előadók, valamint a már kialakult kar tagjai meghívást kapnak előadásokat.

Értékelést. Egy átfogó értékelést mechanizmust fogadott el. A vizsgálatot végezzenek a strukturális minősítő rendszer egy meghatározott részét a záróvizsga és egyéb feladatok (beleértve a nézőszám, előadások, eset elemzése és feladatok). A részletes arányok határozzák meg a vonatkozó professzorok.

Érettségi és diploma átadó

1.. MBA hallgatók kapnak a ZUEL mester diplomát és biztosított az MBA fokozatot szerzett át is mentek a vizsgálatok, elérték a szükséges hiteleket, és sikeresen védte meg téziseit.

2.. Követelmények a tézis: a) a kínai és angol nyelvű kivonatok van szükség; b) A legfőbb szerv a dolgozat lehetne írni akár kínai vagy angol (minimum 30.000 English szavak vagy 20.000 kínai szavak szükséges); c) Ha a szakdolgozat angol nyelven íródott, egy példányt a kínai fordítások kell benyújtani az időközben.

III. Felvételi kritériumok

  • Legalább három év szakmai gyakorlat
  • A főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű
  • 24 éves vagy annál
  • Az illetékes GMAT vagy GRE vagy IELTS
Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
85,000 CNY
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date