Hivatalos Leírás

I. A program célja

Alapján a kiemelt szakterületek - Economics, Management és Jog, nemzetközi MBA Program ZUEL célja, hogy felkészítse felelős szakemberek nemzetközi látás és mély megértése az üzleti környezet Kínában, és szakértői a nem csak a vezetői készségek, hanem a jogi kérdések a modern üzlet.

II. Program információ

Közreműködők követelményeknek. A nemzetközi MBA hallgatók kell átadni természetesen vizsgák és elérni a szükséges hiteleket. A legalább 32 kreditet kell kezdeni dolgozat írása, és a diákok nem kell alkalmazni az MBA fokozatot, amíg nem sikerült megvédeni a szakdolgozat.

Program Pedagógia. Esettanulmány, csoportos megbeszélés és szemináriumokat vezetett be a tanítás, amelynek középpontjában a művelő hallgatók kritikai gondolkodás és problémamegoldó képesség. Meghívott előadók, valamint a már kialakult kar tagjai meghívást kapnak előadásokat.

Értékelést. Egy átfogó értékelést mechanizmust fogadott el. A vizsgálatot végezzenek a strukturális minősítő rendszer egy meghatározott részét a záróvizsga és egyéb feladatok (beleértve a nézőszám, előadások, eset elemzése és feladatok). A részletes arányok határozzák meg a vonatkozó professzorok.

Érettségi és diploma átadó

1.. MBA hallgatók kapnak a ZUEL mester diplomát és biztosított az MBA fokozatot szerzett át is mentek a vizsgálatok, elérték a szükséges hiteleket, és sikeresen védte meg téziseit.

2.. Követelmények a tézis: a) a kínai és angol nyelvű kivonatok van szükség; b) A legfőbb szerv a dolgozat lehetne írni akár kínai vagy angol (minimum 30.000 English szavak vagy 20.000 kínai szavak szükséges); c) Ha a szakdolgozat angol nyelven íródott, egy példányt a kínai fordítások kell benyújtani az időközben.

III. Felvételi kritériumok

  • Legalább három év szakmai gyakorlat
  • A főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű
  • 24 éves vagy annál
  • Az illetékes GMAT vagy GRE vagy IELTS
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
85,000 CNY
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date