Imba

Általános információk

2 locations available

Program leírás

I. A program célja

Alapján a kiemelt szakterületek - Economics, Management és Jog, nemzetközi MBA Program ZUEL célja, hogy felkészítse felelős szakemberek nemzetközi látás és mély megértése az üzleti környezet Kínában, és szakértői a nem csak a vezetői készségek, hanem a jogi kérdések a modern üzlet.

II. Program információ

Közreműködők követelményeknek. A nemzetközi MBA hallgatók kell átadni természetesen vizsgák és elérni a szükséges hiteleket. A legalább 32 kreditet kell kezdeni dolgozat írása, és a diákok nem kell alkalmazni az MBA fokozatot, amíg nem sikerült megvédeni a szakdolgozat.

Program Pedagógia. Esettanulmány, csoportos megbeszélés és szemináriumokat vezetett be a tanítás, amelynek középpontjában a művelő hallgatók kritikai gondolkodás és problémamegoldó képesség. Meghívott előadók, valamint a már kialakult kar tagjai meghívást kapnak előadásokat.

Értékelést. Egy átfogó értékelést mechanizmust fogadott el. A vizsgálatot végezzenek a strukturális minősítő rendszer egy meghatározott részét a záróvizsga és egyéb feladatok (beleértve a nézőszám, előadások, eset elemzése és feladatok). A részletes arányok határozzák meg a vonatkozó professzorok.

Érettségi és diploma átadó

1.. MBA hallgatók kapnak a ZUEL mester diplomát és biztosított az MBA fokozatot szerzett át is mentek a vizsgálatok, elérték a szükséges hiteleket, és sikeresen védte meg téziseit.

2.. Követelmények a tézis: a) a kínai és angol nyelvű kivonatok van szükség; b) A legfőbb szerv a dolgozat lehetne írni akár kínai vagy angol (minimum 30.000 English szavak vagy 20.000 kínai szavak szükséges); c) Ha a szakdolgozat angol nyelven íródott, egy példányt a kínai fordítások kell benyújtani az időközben.

III. Felvételi kritériumok

  • Legalább három év szakmai gyakorlat
  • A főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű
  • 24 éves vagy annál
  • Az illetékes GMAT vagy GRE vagy IELTS
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

ZUEL was among the second batch of universities in China to offer MBA programme in 1994; and in 2002 it was one of first batch of universities in China to offer EMBA programme.

ZUEL was among the second batch of universities in China to offer MBA programme in 1994; and in 2002 it was one of first batch of universities in China to offer EMBA programme. Kevesebb