Hivatalos Leírás

INSEEC MBA

Az angol nyelvű INSEEC MBA lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megértsék a multikulturális, európai kontextusban működő vállalatok összetett aspektusait, és olyan képességeket fejlesszenek ki, amelyek lehetővé teszik felsővezetői pozíciók betöltését.

Célja mind a négyéves posztgraduális végzettséggel rendelkező diákok, mind a szakemberek számára. A tananyag magában foglalja a fő tanfolyamok a marketing, a jog, a pénzügyek és általános üzleti gyakorlat.
A fő tanfolyamok mellett a résztvevőknek egy koncentrációs területet (pénzügy, marketing, emberi erőforrás vagy luxus) kell választaniuk. Nagy hangsúlyt kap a kultúrák irányításával kapcsolatos kérdésekre, valamint az európai üzleti környezet legújabb vagy új tendenciáira.

A résztvevők szemináriumot is szerveznek a személyes menedzsment szemináriumában, amelynek célja az interjú készségek fejlesztése, amikor a legjobb európai vállalatokkal való munkát keresik, valamint a projektmenedzsment és a csapatmunka terén szerzett ismereteik bővítésével. A szeminárium segítséget nyújt a diákoknak az írásos összefoglalók elkészítéséhez és az üzleti találkozók szervezéséhez.


Számos céglátogatás kerül megrendezésre a tanév során. Emellett a résztvevők meghívást kapnak a kiemelkedő európai vezetők által szervezett konferenciákra.

A tanfolyamok Excel és PowerPoint alkalmazásokban érhetők el. Végül a résztvevők francia, japán, spanyol, német vagy olasz nyelven tanulhatnak.



ROBERT OLORENSHAW

Program igazgatója


Az MBA tanfolyamok elterjedése azt jelenti, hogy egyre nehezebb különbséget tenni az egyetemek és a menedzsment iskolák által kínált különböző programok között az egész világon.

Az MBA kurzusra törekvő hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy kiválasszák az igényeiknek legjobban megfelelő programot, valamint személyes profiljukat. Az INSEEC MBA program, még ha általánosan általános szinten is tudományos szinten marad, három célkitűzést lát el.

Először is arra készteti a tanulókat, hogy legyenek teljes mértékben operatív vezetők az üzleti szektorok széles körében, lehetővé téve számukra a világ bármely pontján való munkát és multidiszciplináris csapatot. Másodszor, az alkalmazkodóképesség, a mobilitás és a vezetés minõségét fekteti az üzletág igen diverzifikált megközelítéséhez. Harmadszor, különféle nemzetiségű tanárok (amerikai, brit, francia, spanyol ...) tanítói rendelkeznek, és a diákoknak lehetőségük van arra, hogy kettős diplomát szerezzenek külföldi tartózkodásukról vagy csereprogramon vagy szakmai gyakorlaton (Ausztrália , New York, London, Barcelona).

Összefogva ezek a jellemzők azt jelentik, hogy a diákok nemzetközi szinten széles körű szakmai helyzetekkel rendelkeznek.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus INSEEC Paris »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date