JD / MBA program

Általános információk

Program leírás

Az MBA / Juris Doctor (JD) közös képzési programot úgy alakították ki, hogy az egyén integrálja az oktatási tapasztalatait az üzleti életben és a jogban. Mivel a menedzsment személyzet és a vállalati ügyvédek egyedi megfontolásokat és célokat követnek el, a jogi és üzleti tanfolyamok egyidejű bevonásával a hallgató két különböző szempontból is megismerheti a kereskedelmi ügyeket.

Ez a program azért jött létre, hogy az egyén integrálhassa a jogi és üzleti oktatási tapasztalatait. Mivel a menedzsment személyzet és a vállalati ügyvédek egyedi megfontolásokat és célokat követnek el, a jogi és üzleti tanfolyamok egyidejű bevonásával a hallgató két különböző szempontból is megismerheti a kereskedelmi ügyeket.

A kettős program felépítése keretében a Dedman School of Law tizenkét órás egyetemi kölcsönt nyújt a JD fokozatra (87 óra) az MBA program akadémiai követelményeinek megfelelő kielégítésére. Hasonlóképpen, a Cox tizenkét órás egyetemi elismerést nyújthat az MBA fokozat (60 óra) számára a JD program tudományos követelményeinek megfelelő kielégítésére. A JD / MBA jelölt 75 jogi egyetemi órát és 48 üzleti iskolaórát fog teljesíteni összesen 123 diplomás hitelórákra. Ha a Jogi Iskola és a Cox Iskola tandíja között eltérés tapasztalható, a Jogi Iskola tandíjat kell alkalmazni a tantervből vett tanfolyamokra.

A közös programba való felvételhez a pályázóknak mindkét programra pályázniuk kell. A felvételi jelentkezéseket mind a jogi egyetemre, mind az üzleti iskolára be kell nyújtani azzal a kijelentéssel, hogy a JD / MBA programra vonatkoznak. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba az MBA felvételi vagy jogtudományi felvételi irodával.

A JD / MBA program úgy van megtervezve, hogy az egyesített fokozatokat négy év alatt fogadják. A programot teljes munkaidőben kell folytatni. A közös képzési programba beiratkozott hallgatóknak teljesíteniük kell a JD és MBA programok teljesítményét, végzettségét és nem hitelképességét.

Utoljára frissítve szept. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Tovább

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Kevesebb