Az MBA / Juris Doctor (JD) közös képzési programot úgy alakították ki, hogy az egyén integrálja az oktatási tapasztalatait az üzleti életben és a jogban. Mivel a menedzsment személyzet és a vállalati ügyvédek egyedi megfontolásokat és célokat követnek el, a jogi és üzleti tanfolyamok egyidejű bevonásával a hallgató két különböző szempontból is megismerheti a kereskedelmi ügyeket.

Ez a program azért jött létre, hogy az egyén integrálhassa a jogi és üzleti oktatási tapasztalatait. Mivel a menedzsment személyzet és a vállalati ügyvédek egyedi megfontolásokat és célokat követnek el, a jogi és üzleti tanfolyamok egyidejű bevonásával a hallgató két különböző szempontból is megismerheti a kereskedelmi ügyeket.

A kettős program felépítése keretében a Dedman School of Law tizenkét órás egyetemi kölcsönt nyújt a JD fokozatra (87 óra) az MBA program akadémiai követelményeinek megfelelő kielégítésére. Hasonlóképpen, a Cox tizenkét órás egyetemi elismerést nyújthat az MBA fokozat (60 óra) számára a JD program tudományos követelményeinek megfelelő kielégítésére. A JD / MBA jelölt 75 jogi egyetemi órát és 48 üzleti iskolaórát fog teljesíteni összesen 123 diplomás hitelórákra. Ha a Jogi Iskola és a Cox Iskola tandíja között eltérés tapasztalható, a Jogi Iskola tandíjat kell alkalmazni a tantervből vett tanfolyamokra.

A közös programba való felvételhez a pályázóknak mindkét programra pályázniuk kell. A felvételi jelentkezéseket mind a jogi egyetemre, mind az üzleti iskolára be kell nyújtani azzal a kijelentéssel, hogy a JD / MBA programra vonatkoznak. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba az MBA felvételi vagy jogtudományi felvételi irodával.

A JD / MBA program úgy van megtervezve, hogy az egyesített fokozatokat négy év alatt fogadják. A programot teljes munkaidőben kell folytatni. A közös képzési programba beiratkozott hallgatóknak teljesíteniük kell a JD és MBA programok teljesítményét, végzettségét és nem hitelképességét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus Cox School of Business, Southern Methodist University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
36,950 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint