Hivatalos Leírás

Készüljön fel a holnapi munkára a Bentley Graduate Business School kétéves, nappali MBA programjával . Ismerje meg a mai dinamikus gazdaságban szükséges üzleti készségeket, és támogassa országosan rangsorolt ​​Karrier Szolgáltatások központját, hogy felgyorsítsa karrierjét. Válasszon a nyolc koncentrációból, hogy testre szabhassa a szakot a szakképzettséggel, amit ma a legmagasabb munkáltatók keresnek.

A jelentkezők a legfrissebb főiskolai végzettségűektől kezdve a 7 vagy többéves szakmai foglalkoztatásig terjednek. A program szilárd alapot nyújt a főbb üzleti területeken, amelyeken a hallgatók építhetnek fejlett tanfolyamok és koncentrációk segítségével.

A mai üzleti vezetőknek mind a szélesség, mind a szakértelem mélysége szükséges. A választott kurzusok a Bentley MBA programja lehetővé teszi, hogy folytasson egy olyan specialitást, amely értéket kölcsönöz a jövőbeni munkáltatónak.

A fokozatot testreszabhatja úgy, hogy nyolc koncentrációt választ:

  • Könyvelés
  • Üzleti elemzés
  • A pénzügyi piacok közgazdaságtana
  • Pénzügy
  • Információs rendszerek és technológia
  • Jog és adózás
  • Vezetés (korábban Management)
  • értékesítés
Top 200 MBA Programs

Kettős fokozatok

Az MBA programban részt vevő hallgatók kombinálhatják diplomájukat a hat Bentley-i Master of Science kínálattal. Az MBA-n keresztül szerzett általános üzleti készségek integrálása az MS fokozattal összpontosított szakértelmével az ön munkaköri megkülönböztető képzettségét kínálja.

A négy kurzusra vonatkozó kreditek mindkét fokra vonatkoznak, így hat további kurzus elvégzésével kereshet értékes extra hitelesítő adatokat. A tandíj az MBA program nem tartalmazza a Master of Science kurzusok; a rendszeres kurzusonkénti díjat számolják fel.

Diák profilja

Az MBA program (teljes idejű, két év) olyan emberek számára készült, akik szeretnék elindítani a pályafutását egy hozzáadott hitelesítő nagy értéket a potenciális munkaadók.

A diplomások belépnek a versenypiacra, ahol az üzleti tudományok lelkes technikai ismeretei vannak. Ugyanilyen fontos, hogy a program szilárd alapot biztosít a vezetésben, az értékekben, a kulturális tudatosságban, a vállalati társadalmi felelősségvállalásban, a kreativitásban és az innovációban - olyan tulajdonságokkal, amelyek nélkülözhetetlenek a globális gazdaság vezetői számára.

Karrier eredmények

Ahogy készségeket és szaktudást építesz az osztályteremben és azon túl, a Graduate Career Services csapata együttműködik veled, hogy kiemelje az Ön eredményeivel kapcsolatos eredményeit és a lehetséges munkaadók interjúit. Az MBA program lesz az ugródeszka a következő lépés a karrierjét.

A közelmúltban érett diplomások olyan iparágakban, mint a reklám, a tanácsadás, a fogyasztási cikkek, a pénzügyi szolgáltatások, a technológia, valamint a kormányzati és nonprofit szektorok területén álltak ki pozíciókat. Az elmúlt években a diplomás osztály 78 százaléka foglalkoztatott az érettségi után 3 hónapon belül.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019