Read the Official Description

Állítsd be a jövődet: A karrieredet a Saint Leo Egyetem nagymértékben elismert MBA diplomájától kezdve! Kínálunk mindazt, amire szüksége van, ahol megyünk a Weekend Classroom MBA programunkkal. A Saint Leo Egyetem tiszteletben tartja azt a személyt, akit már Ön is támogat, és támogatja azt a személyt, akit az üzleti világban szeretne. Ön képes befejezni a 12 kötelező tanfolyamok (három félév óra tanfolyamon) mindössze 24 hónap alatt, figyelembe két osztály 16 héten keresztül.

Elkötelezett Kar: Minden osztályt olyan kiváló szakmai oktatók tanítanak, akik valódi élményt nyújtanak, akik a legmagasabb fokozatot szerzik be saját területén. A Szent Leó tanteremben szerzett tapasztalata az egyéni figyelmet az Ön által megérdemelt kis osztályokkal biztosítja.

Tananyagunk célja, hogy előkészítse a holnapi szervezeti vezetőket. A hétvégi program magában foglalja a pénzügyi számvitel, a marketing, a menedzsment stratégiák, a nemzetközi üzleti élet, az etika, a jog és a vezetés tanfolyamait. A Szent Leó megadja Önnek a szükséges karrierjét a jelenlegi karrierjében, vagy teljesen új ajtót nyit meg.

A Saint Leo vezető szerepet tölt be a minőségi oktatás megvalósításában, amely felsőoktatási lehetőségeket biztosít a fegyveres szolgálatok tagjai, valamint a felnőttek számára.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
24 hónapok
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019