Két éves MBA

Általános információk

Program leírás

Két év MBA

Mi pedig szorosan a vállalatok szerte a világon, hogy a mi MBA program tudományosan szigorú és érzékeny az igények a piacon. Az eredmény egy olyan program, amely rugalmas, erős és koncentrált tanítás a diákok, hogyan kell vezetni az azok értékeit; kidolgozása és végrehajtása megoldásokat nehéz üzleti problémák; és értékelni, és szolgálja a nagyobb igények a társadalomban.

A tanterv biztosítja a kiegyensúlyozott elsajátítását minden funkcionális területek az üzletből. Továbbá, a diákok ki vannak téve az összetett globális üzleti egy sor megbízások vezetőivel világszerte. Immersions Ázsiában, Latin-Amerikában és más helyeken lehetőséget, hogy megtapasztalják más kultúrák első kézből. Aláírás előadás sorozat, mint a tíz év múlva, hogy a nemzetközileg elismert szakértők megvitatják a legfontosabb trendeket és problémáira a jelenlegi kor.

A Interterm Intenzív, az MBA hallgatók elemezni, vizsgálni és megoldásokat kínál valós problémák által a vezetők a nagy globális szervezetek, köztük a Boeing, a GE, a Hewlett-Packard, a Starbucks, a Nestlé, Walgreens és OfficeMax.

Rangsorolt ​​20. között amerikai üzleti iskolák által Bloomberg BusinessWeek, és 27-én a US News üzleti iskolák felmérése, a Notre Dame MBA program mérete lehetővé teszi, hogy egy összetartó közösség a tanulók számára, hogy megtapasztalják a két év tanulás és nedves, a közösség és a kultúra az egyetem .

A Notre Dame MBA diplomás részévé válik a legkiterjedtebb hálózata öregdiák klubok felsőoktatásban, több mint 120.000 tagja van 281 fejezetekben - 59 olyan nemzetközi. Hosszú a diploma megszerzése után, Mendoza Alumni fordulnak egymás pályaválasztást, a szakmai hálózatépítés és megbízható barátságot.

Kinek jó ez?

A két éves MBA program megfelelő a diákok egy egyetemi diplomát egy akkreditált egyetem, de nem feltétlenül a tudományos háttérrel az üzleti életben. Körülbelül egyharmada a kétéves program a diákok üzleti fok. A fennmaradó érkeznek különböző háttérrel, bizonyos lehet, hogy nincs üzleti háttérrel és mások lehetnek fok a humán vagy tudomány.

Előfeltétele a két éves MBA Program

  • Egyetemi diploma egy akkreditált egyetem
  • Tisztában vagy az alapvető számviteli módszerek és mennyiségi anyagi
  • Egyetemi előkészítő a statisztika erősen ajánlott

Körülbelül négyből három diák elfogadta a kétéves program a "karrier váltók", akik igyekeznek, hogy jobban felkészüljenek a hosszú távú karrier az üzleti életben.

A tananyag szorosan integrálva, így a hallgatók megtanulják, hogy elemezzék helyzetek szempontjából az egyes funkcionális terület egy üzleti. Az első évben a program, a diákok tanulmányi az alapvető üzleti tudományok. Végén az első évben, a diákok közül választhat a különböző koncentrációs pályák, amely tovább az érdekeiket és a jövőbeli kilátások. A két éves MBA program lehetővé teszi a nyári gyakorlat között az első és a második évben a tanulmány.

Kétéves tanterv áttekintése

A két éves MBA program, a diákok részt osztályok négy félév teljes 64 óra hitel. Osztályok kínált teljes munkaidőben, egyetemi év alapján (kezdve az őszi félévben).

Az első évben a program, a diákok tanulmányi az alapvető üzleti tudományok. Végén az első évben, a diákok közül választhat a különböző koncentrációs pályák, amely tovább az érdekeiket és a jövőbeli kilátások.

Minden félévben két hét hetes modulok, amely a diákok nagyobb rugalmasságot kiválasztásában tanfolyamokat, hogy megfeleljen az egyéni érdekek, valamint lehetővé teszi, hogy a réteg további választani, hogy kiegészítse a koncentráció pálya választás.

Egy Interterm Intenzív hét minden félévben lehetővé teszi a diákok, hogy beiratkozik a rövid tanfolyamok, hogy elmélyítsék és bővítsék szakértelem vagy, ha párosul szünet hét, lehetővé teszi a diákok tanulni külföldön.

A diákok kötelesek a teljes 64 óra hitel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Kevesebb
Notre Dame , Chicago + 1 Több Kevesebb