Két év mba

Babson College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Két év mba

Babson College

A Babson kétéves MBA program célja, hogy átirányítsa a karrierjét azáltal, hogy erős alapot ad az üzleti ismeretek gyökerei a vállalkozói neurial gondolkodásmód.

Az órák augusztusban kezdődnek, és 21 hónap múlva májusban befejezi a fokozat követelményeit. Akkor is lehetősége van arra, hogy közvetlenül alkalmazza a tanfolyam a karrier törekvéseit keresztül egy mester szakmai gyakorlat-97% -a két éves MBA hallgatók keresett gyakornoki volt képes biztosítani a szakmai gyakorlat tavaly nyáron.

Egy tipikus nap a kétéves MBA hallgatók számára a résztvevők osztályok, találkozó csoportokkal dolgozni projektek, részt vesz klubok és szervezetek, amelyekhez része, és csatlakozik más MBA hallgatókon keresztül választható kurzusok, lehet venni a n ight. Programok, mint a BCAP és a menedzsment tehetség: a saját és társai további lehetőségeket kínálnak a problémamegoldó és a kritikus gondolkodási képességek felépítéséhez, mivel értékes tapasztalatot szereztetek.

A hallgatók, akik teljesítik a bizonyítványt a fejlett menedzsment (CAM) kapnak GMAT mentesség a két éves MBA, és lehet, hogy jogosult CAM hitelek felé Babson MBA diplomát a jövőben. További információért forduljon a Graduate Admissions-hez.

Focus a tanulás

Azok a diákok, akik az akadémiai érdeklődést és karriertervezést kívánják tovább koncentrálni, a felajánlott koncentrációk és erősségű pályák a 21. századi világgazdaságban jelentőséggel bíró területeket tükrözik.

Koncentrációja

A koncentrációkra vonatkozó követelmények 9 és 12 kredit közöttiek, és a hivatalos átiratuk befejezésekor jelennek meg. Felhívjuk a figyelmet: a Blended Learning programot feltérképező és koncentrációs mérésekben résztvevők a Graduate Admissions programban beszélhetnek, mivel a programstruktúra korlátozza a koncentráció elérésének lehetőségét.

Business Analytics

A diszciplináris és általánosabb üzleti problémákra alkalmazható fejlett készségek és technikák kifejlesztésére tervezték, ez a koncentráció előkészíti a diákokat karrierlehetőségekre mindenféle típusú és méretű szervezetekben, amelyek analitikus alapokra épülő döntéseket hoznak.

vállalkozói tevékenység

A Vállalkozói koncentráció a gazdasági és társadalmi értéket generáló lehetőségek létrehozására, azonosítására, értékelésére, alakítására és cselekvésére összpontosít különböző kontextusokban és szervezetekben. A koncentrációban részt vevő hallgatók gyakorolják a vállalkozói gondolkodás és cselekvés szükséges készségeit, beleértve a lehetőségértékelést, az erőforrások megszerzését, az építőcsapatokat, valamint az új és növekvő vállalkozásokat (széles körben definiált). A hallgatóknak lehetősége van mélyen feltárni a vállalkozói tevékenység különböző formáit, beleértve az induló vállalkozásokat, a családi vállalkozásokat, a vállalati vállalkozást, a nonprofit vállalkozást és egy kisvállalkozást.

pénzügy

Ez a koncentráció a pénzügyi eszközök és elemzések kompetenciáinak fejlesztésére szolgál, felkészíti a hallgatókat a megfelelő döntések meghozatalára, és biztosítja a lépéseket annak érdekében, hogy a hallgatók kapcsolatot létesítsenek a hálózatok kiépítésében a pénzügyi szolgáltatási ágazatban.

Global Management

Úgy tervezték, hogy ösztönözze a diákokat, hogy fokozzák globális üzleti készségüket, fejlesszék az interkulturális kompetenciát, és számos nemzetközi üzleti és területi tanulmányi kurzust folytassanak, mind a külföldön, mind az egyetemen. Ez a koncentráció kiterjeszti a globális vezetés megértését, egy ügyességi területet - például marketinget vagy finanszírozást -, és megszerezzen egy globális gondolkodást.

értékesítés

Úgy tervezték, hogy segítsen a hallgatóknak felkészülni a karrierlehetőségekre a marketingben, minden típusú és méretű szervezetben, ezek a tanfolyamok alaposabban megvizsgálják azokat a kulcsfontosságú témákat, mint az ügyfelek megértése, a piaci stratégiák kialakítása és a marketingterv végrehajtása.

Intenzitási sávok

Az intenzitássávok egy sorozat tanfolyamok kombinálva egy aláírással. Bár az Intensity Track nem jelenik meg az átiratán, lehetőséget nyújt a téma ismeretének elmélyítésére és az önéletrajz elkészítésére.

Babson Főiskola Alap

Egy olyan akadémiai program, melyben a speciálisan kiválasztott hallgatók mind az egyetemi, mind a graduális iskolákban a Babson College alapítvány egy részét irányítják. A program felépíti a diákok befektetési kutatási és portfóliókezelési készségeit, és gyakorlati tapasztalatot nyújt.

Üzleti és társadalmi innovációs intenzitás

Ez az intenzitási pálya a gondolkodásmód, a készségek és a kompetenciák fejlesztésére összpontosít a gazdasági és társadalmi érték létrehozása mellett egyszerre és nem egymás után. Az Üzleti és Szociális Innovációs Intenzitási Pálya gazdag kombinációt igényel a természetesen végzett munka és a vállalkozói tapasztalatok terén a társadalmi innováció fogalmainak gyakorlása során, valamint egy két órás MBA ütemtervvel az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljain. A társadalmi innovációs tapasztalatok lehetnek Inventureship, Approved Independent Study, vagy a Babson Board Fellows Program.

Vállalkozási intenzitási pályák (EIT)

Egy speciális, két tanfolyamú választási sorozat a diákok számára, akik olyan vállalkozást követnek, amelyet reményeik szerint rövid időn belül elindítanak a diploma megszerzése után. Az osztály struktúrája miatt a saját pályázati folyamatot követi, és nem minden diák számára biztosítják a program elfogadását. Az osztály célja, hogy mentorokat, erőforrásokat és vezetést biztosítson, amikor a hallgatók felkészülnek az üzleti beindításra. Ezt az osztályt általában a hallgatók évfolyamának tavaszi félévében veszik el.

A technológia-intenzív vállalkozás menedzsmentje (MTIE)

Egy olyan pályát, amely magában foglalja az Irányítási Technológiai Innovációkat, a High Tech Marketingt és a féléves szemináriumot, amelyet a négy MBA-programból levont diákok kohorszként vettek fel. Kapcsolódó elektív témák a technológiai jogot, a biotechnológiát, a távközlést és a csúcstechnológiai termékek árát fedik le.

A nők Innovating Now (WIN) Lab® intenzitási pályája

A WIN Lab® intenzitási pályája lehetőséget kínál az MBA hallgatóknak arra, hogy a WIN Lab® intenzív női gyorsítói tapasztalatára támaszkodjanak. A női vállalkozók vezérigazgatókká válnak szigorú vállalkozói tanfolyamon, alkalmazott tapasztalatokon, mentoráláson és mérföldkő eredményeken keresztül, amelyek a korai stádiumú projekteket a prototípusról a sikeres bevezetésre és növekedésre irányítják. Ez a pálya tapasztalat kombinálja a 8 hónapos, 3-hiteles laboratóriumi tapasztalatot egy sor vállalkozói választani, és legalább 9 kreditből áll, köztük: az előfeltétel: EPS7500, a 3 kredites WIN Lab, amely két féléves tapasztalat, és 3 kredit választani. A WIN Lab Intensity Track pálya végzősei egy különleges jelölést kapnak a kezdetektől.

Építsd meg a tudását

Hogyan teremthet gazdasági és társadalmi értéket egy folyamatosan változó világgazdaságban? Ön kiegyensúlyozza a kreativitást elemzéssel. Van olyan agilitása, amely lehetővé teszi a célok elforgatását. És van egy titokzatos képessége azonosítani és teremteni a lehetőségeket.

A Babsonnál fejleszteni és fejleszteni ezeket a készségeket az MBA program teljes területén.

A szükséges készségek, és a munkáltatók

Ön fejleszteni fogja az egész életen át tartó készségeket, amire szüksége van a sikeres szakmai és személyes életben. Ez az egyensúly a vezetés, a menedzsment, a csapatépítés és az emberek készségek, amely megadja neked karrier előnye minden iparágban vagy munkaköri funkciót.

Capstone pálya

A Babson MBA Capstone tanfolyam egyedülállóan a négy program mindegyikéhez van tervezve. A kurzus lehetőséget ad arra, hogy mindent megtanuljon a tantervben, és felkészül arra, hogy a kétértelműség közepette kezelje.

Aláírási tanulási tapasztalatok (SLE)

A Babsonban található SLE-k olyan egyedi tanfolyamok és oktatási tevékenységek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtanulják az osztályteremben tanultakat, és alkalmazzák valódi üzleti helyzetekre.

A tantervbe illesztve ezek a tapasztalatok lehetőséget nyújtanak a vállalkozói döntéshozatal gyakorlására. Tehetséggondozás: A saját és mások, egy ilyen kurzus, fejleszti a képességét, hogy értékelje és fejlessze saját készségeit, valamint azonosítsa és fejlessze a tehetséget másokban.

természetesen témák

 • Könyvelés
 • Adatelemzés és modellezés
 • vállalkozói tevékenység
 • közgazdaságtan
 • pénzügy
 • IT és Social Media
 • törvény
 • Szervezetek és emberek irányítása
 • értékesítés
 • Stratégia
 • Technológia és műveletek
MBA alaptanterv program szerint

Egységes alaptantervet kínálunk mind a négy MBA szállítási modellen. Tudjon meg többet arról, hogy az alapvető tanterv hogyan néz ki az egyes programok esetében. Kétéves program tananyag

Választható tananyag

Babson MBA választható tanterve lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy a szükséges alaptanterv során megszerzett alapismeretekre támaszkodjanak, és az oktatási célokat a posztgraduális tervekhez igazítsák. A választható kurzusok is nyújtanak kereszt-program hálózati lehetőség, mivel felajánlottak a hallgatók teljes munkaidős és részmunkaidős MBA programok.

A tantermi választókon Az osztályban választható tárgyakat a következő tudományágak kínálják: Számvitel és Jog, Közgazdaságtan, Vállalkozás, Pénzügy, Technológia, Üzemeltetés és Információmenedzsment, Menedzsment és Marketing. A részmunkaidős és a nappali tagozatos diákok ütemezési lehetőségeinek növelése érdekében intenzív választékot kínálnak ezeken a tudományágakban, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy hitelt szerezzenek egy adott idő alatt.

Az osztálytermi választókon kívül A Babson MBA hallgatóinak számos hitelkereseti lehetősége van, amelyek segítenek abban, hogy jobban alkalmazzák az osztályteremben tanultakat. Ezek a lehetőségek magukban foglalják a külföldi választásokat, a független kutatást és a globális és hazai szervezetekkel való együttműködést az üzleti kihívások megoldása érdekében.

A különféle MBA szállítási modellek, az egyéves, a kétéves, az éjszakai és a kevert tanulás különböző menetrendjei miatt a választható ajánlatok változhatnak. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a választási menetrend miként keresse meg Önt egy adott szállítási modellen keresztül, kérjük, kapcsolódjon a Graduate Admissions-hez.

Ha egy diák azt választja, hogy a választani kívánt területet egy adott területre összpontosítja, akkor lehetőség nyílik koncentrálásra.

MBA tanulási célok

A Babson MBA programjának tanulói céljainak összhangban vannak a College küldetésével, hogy olyan vállalkozói vezetőket oktassanak, akik mindenütt nagy gazdasági és társadalmi értéket teremtenek. A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség részeként a Babson rendszeresen értékeli ezeket a tanulási célokat.

A Babson MBA hallgatók kompetensek a következőkben:

Vállalkozói gondolkodás és ügyvitel

A Babson MBA hallgatók számos környezetben teremtik meg, azonosítják, értékelik, alakítják és cselekszenek a lehetőségeken.

Társadalmi, környezeti és gazdasági felelősségvállalás

A Babson MBA diplomások döntéseket hoznak a releváns érdekeltek, az etikai megfontolások, valamint a társadalmi, környezeti és gazdasági érték létrehozása és fenntartása érdekében.

Saját és kontextuális tudatosság

A Babson MBA diplomások megértik szándékukat, identitásukat és kontextust, és ezt a megértést használják, hogy tájékoztassák döntéseiket.

Funkcionális mélység integráló képességgel

A Babson MBA hallgatók mély funkcionális tudást és többféle funkcionális készséget és perspektívát vonzanak össze az üzleti kihívások és lehetőségek átfogó válaszainak kialakítása érdekében.

Kezelése a Globális Környezetvédelmi

A Babson MBA hallgatók felismerik és értékelik a globális lehetőségeket, miközben beépítik a globális környezet kezelésével kapcsolatos kulturális összefüggéseket és összetettségeket.

Vezetés és csapatmunka

A Babson MBA diplomások megfelelő vezetést gyakorolnak, értékelik a különböző perspektívákat és készségeket, és együttműködnek a szervezeti célok elérése érdekében a változó környezetben.

Előre a karrierjét

A Babson diplomások különbséget tesznek, mint a vállalkozói vezetők a Fortune 500 cégekből - köztük a Fidelity Investments, az Amazon.com, a CVS Health, a Walmart és a Boston Scientific - a dinamikus startupok széles köréhez.

Minden Babson-fokozatot üdvözöl egy élénk alumni közösségbe - több mint 40 000 embernek több mint 115 országban és mind az ötven amerikai államban -, amely bőven kínál lehetőséget arra, hogy professzionális globális hálózatot érjen el, folyamatos karrierlehetőségeket, előrelépést jelent az iparágban, váltson át másik, vagy partner az új üzleti vállalkozások.

A 2016-os teljes munkaidős MBA munkaadók mintavétele

AMAZON / APPLE / ATHENAHEALTH / BOOZ ALLEN HAMILTON / FÉRFI HORIZONS / CITIGROUP / CVS EGÉSZSÉG / DEPUY SYNTHES / EF (EDUCATION ELSŐ) / EMD SERONO / EY / FACEBOOK / FIDELITY BEFEKTETÉSEK / GE VENTURES / GOOGLE / HASBRO / INSTRUMENTATION LABORATORY / LEANBOX / MERCER CONSULTING / NORTHERN POWER RENDSZEREK / OCEAN SPRAY / ORACLE CORPORATION / PA CONSULTING CSOPORT / PWC / SANTANDER BANK / STAX / UNITEDHEALTH CSOPORT / VAYNERMEDIA / WALMART MÉXICO Y CENTROAMÉRICA / WORLDBUSINESS CAPITAL

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
21 hónapok
Nappali
Price
ár
67,562 USD
Becsült kilenc hónapos akadémiai tandíj az első évre
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Wellesley, Massachusetts
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Wellesley, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt