Read the Official Description

A Pepperdine hagyományos kétéves MBA fokozata nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé, miközben a valós tanulásra összpontosít. A legfeljebb 30 tanuló kis létszáma biztosítja a személyes figyelmet és elősegíti az együttmûködõ csapatszellem kialakítását, így egész életen át tartó személyes és szakmai kapcsolatokat építhet ki.

Két éves MBA program kiemeli a következők:

Valódi világ tanterv. A program hangsúlyozza az alkalmazott tanultságot, nem csak az elméletet, így a diákok 100% -ban felkészültek a végzettségükre.
Külföldi tanulási lehetőség. Nemzetközi üzleti tapasztalatot szerezzen azzal, hogy külföldi tanulmányokat folytat az egyik legrangosabb partneregyetemen Ázsiában, Európában vagy Dél-Amerikában.


Mentorációs program. A programban kiválasztott hallgatók rendszeresen találkoznak az üzleti közösség vezető tisztségviselőjével az üzleti és karrierlehetőségek megvitatására.


Üzleti gyakorlat. A diákok professzionális üzleti készségeket fejlesztenek gyakorlati megbízásokon keresztül a gyakornoki képzés során.
Koncentrációs területek. Tegye az MBA-t azáltal, hogy koncentrációt keres az öt területen: vitarendezés, vállalkozói menedzsment, pénzügy, vezetés és szervezeti változások irányítása vagy marketing.

Kétéves MBA tananyag


A program öt negyedévben fejeződik be, amely legalább 54 egységből áll, amely egy 4 egységes szakmai gyakorlatból áll. A hallgatók testreszabhatják a tantervet, hogy kiegészítsék egyetemi hátterüket és munkatapasztalatukat koncentrációs terület kiválasztásával. Ha van egy egyetemi diploma, akkor lehet, hogy lemond bizonyos MBA kurzusok és a választani a helyükön.

Felvételi követelmények


A Graziadio Iskola kiváló akadémiai és karrierlehetőségeket keres a diákok számára - magas motivációjú önindítók, akik kihívásokkal gyarapodnak. Alaposan kiválasztjuk az egyes új osztályokat, hogy képviseljék a különböző tudományos, kulturális és szakmai háttéreket. A felvételi bizottság értékeli az egyes jelöltek átfogó mandátumát, beleértve a GMAT-pontszámot, a munkatapasztalatot, a vezetői tulajdonságokat, az akadémiai teljesítményt és az extracurricularis tevékenységeket.

Főiskolai diploma. A regionális szintű akkreditált négyéves főiskolán vagy egyetemen elfogadható fokozatú diplomával kell rendelkeznie.
Felvételi kérelem. Be kell töltenie és be kell nyújtania egy kérelmet a Pepperdine-ből, beleértve a szükséges esszéket, és folytatnia kell a Pepperdine Egyetemen fizetendő csekket a nem visszafizetendő $ 100-os díjat (online díj: $ 50).


GMAT pontszám. Megfelelő pontszámot kell szereznie a Graduate Management felvételi teszten (GMAT) az elmúlt öt évben. Kérjük, adja meg a hivatalos GMAT pontszámát a Pepperdine Egyetem Graziadio School of Business és Management - Full-time MBA programhoz. Kattintson ide, ha további információt szeretne a GMAT-ról, és hogyan készíthet fel a tesztre.


Hivatalos átirat. Meg kell adnia egy hivatalos átiratát az Ön egyetemi hallgatói posztgraduális diplomájából. Kérje az iskola regisztrációs levelét az átiratát közvetlenül a Graziadio Iskolai Felvételi Hivatalhoz. Ha az Ön egyetemi végzettségének elvégzése egynél több főiskolán vagy egyetemen befejeződött, kérem, hogy minden intézmény hivatalos átiratait kérje. Az átiratkérési űrlapokat a felvételi kérelem tartalmazza. A nemzetközi hallgatóknak átiratuk lefordított példányait kell biztosítaniuk.
Ajánlott levél. A jelentkezőknek két ajánlólevelet kell benyújtaniuk. A munkavállalói pályázóknak leveleket kell benyújtaniuk egy felügyelőtől vagy munkáltatótól; a nem foglalkoztatott pályázóknak legalább egy professzor levélben kell szerepelniük.

Program taught in:
Angol

See 7 more programs offered by The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline