Hivatalos Leírás

Két éves MBA hallgatók teljes szigorú alaptanterv, amely a hátteret a fejlett, szakosodott munkát tudományos szakok és a szakmai területeken.

A 2Y core osztályok kilenc kurzust tartalmaznak az alapvető területeken:

  • A döntéshozatal elszámolása
  • Matematikai módszerek vezetési döntésekhez
  • A vezetési döntések statisztikai módszerei
  • Üzleti stratégia
  • Stratégiák vezető és irányító szervezetek számára
  • Pénzügy I
  • Mikroökonómiai elemzés
  • Marketing Management
  • Operations Management
  • Értékek és válság döntéshozatal

A hallgatók legalább 24,5 egységet töltenek be a hat negyedévben, ahol beiratkoztak.


Tanterv

A Kellogg tanterv célja, hogy a hallgatókat a vezetés alapjaira fektesse le, miközben rugalmasságot biztosít a programnak ahhoz, hogy megfeleljen az egyéni érdekeiknek és karrierlehetőségeiknek. Ennek eredményeképpen a Kellogg iskolai végzettségűek jó helyzetben vannak ahhoz, hogy hatékonyan működjenek a szervezet egész területén, először szerepük szerint funkcionális vezetőként, és karrierjükben továbbra is felső szintű vezetőként és vezetőként folytatják tevékenységüket.

Alaptanterv

Minden MBA hallgató szilárd alapot kap a vezetés fogalmaihoz és készségeihez. A szigorú alaptanterv biztosítja a hátteret a fejlett, szakosodott munkához tudományos szakok vagy szakmai területeken. A kétéves program alaptanterve 9,5 tanfolyamot tartalmaz az alapvető területeken, beleértve a számvitelt, a menedzsmentet és a szervezeteket, a marketingt, a pénzügyeket, a vezetői közgazdaságtant, a döntéshozó tudományokat, a műveleteket, valamint a menedzsmentet és a stratégiát.

Főiskolák és választók

A Kellogg arra törekszik, hogy a hallgatóknak egy olyan programot biztosítson, amely személyre szabott ambícióit és érdekeit szolgálja. A kilenc szükséges alaptanfolyamon túl a tananyag rugalmas és széles. Minden tanuló egyénre szabott tanfolyamot alakít ki.

A Kellogg hat egyetemi tanszékre oszlik. A tanszéki kereten belül tíz szakosodott szakmai program.

Felismerve a beruházásokat és a személyes elkötelezettséget a diákok, hogy az oktatás, a Kellogg strukturált programot, hogy a diákok, hogy dolgozzon ki egyéni tanulmányi. Az első év második negyedévétől kezdődően a diákok a folyamatosan változó, választható osztályok széles választékából választhatnak.

A diákok szabadon választhatják meg kurzusaikat, és tipikusan koncentrálódhatnak vagy jelentősek két vagy három területen, gyakran akadémiai területek, szakmai programok és interdiszciplináris programok kombinációi. Például egy olyan diák, aki érdeklődik saját vállalkozásának megkezdéséhez, jelentős szerepet tölthet be a menedzsment és a stratégia, a pénzügyek és a vállalkozói szférában. A hallgató, aki egy történelmi megőrzési bizalmat vezet, valószínűleg a marketingre, a szociális vállalkozásra és az ingatlanra koncentrálna.


Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Kellogg School of Management at Northwestern University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019