közös MBA - jog (ll.b. )

Általános információk

Program leírás

Két Nagy fok

Nincs két szakmai fokozatok több mint a hőn áhított LL.B. és az MBA. Az Ottawai Egyetem által közösen LL.B. - MBA Program kreatívan egyesíti a két nagy tudományágak egyetlen négy éves tananyag.


A LL.B. - MBA Program biztosít a hallgatók kitett egyedülálló közösség üzleti és jogi vezetők mind az állami és a magánszektorban. Keresztül számos externships rendelkezésre álló jogi karán és a tanácsadási projektek által kínált School of Management, a diákok szert értékes munkatapasztalatot tanulmányi hitelek mindegyike során a négy éves tanulmány. Emellett a magánszektor kihelyezések, externships vannak a bíróságok, törvényszékek szövetségi, állami hivatalok és szervezeti egységek, valamint a nem-kormányzati szervezetek. Elismerve az egymást kiegészítő szakértelem szükséges a siker, mind üzleti, mind jogi, a diákok lehet keresni mind a MBA és LL.B. fokkal kevesebb, mint négy éve.


Ez az innovatív program célja, hogy oktassák az új generációs vezető üzleti vezetők, akik tudják kezelni függetlenül a jogi problémákat a mai vállalati életben, ügyvédek, akik címét az üzleti igényeket a vállalati ügyfelek, valamint a vállalkozók, akik mozog tökéletesen az üzleti és a jog.

Tanterv

 • Év 1 - Teljes LL.B. Első év
 • 2. év - Teljes a teljes MBA-program (amely 48 kredit
  inkább, mint 54 kredit) több mint egy tanév, valamint a nyáron.
  Összesen 48 kredit áll a szükséges tanfolyamokat.
 • Év 3 - Teljes LL.B. Második éve a kiegészítő
  követelménye sikeres befejezése legalább 34 kredit
 • 4. év - Teljes 17 maradt kredit a LL.B. program
  December

Felvételi Információs


Felvételi a LLB - MBA program korlátozott és rendkívül versenyképes. A közös program célja az egyének, akik szeretnék elsajátítani a készségeket és ismereteket a két fő elvek, közigazgatási és jogi, amelyek egyre inkább értékes a modern üzleti, a kormányzati, valamint a modern joggyakorlat. Jelöltek elismerte, hogy a közös program szerint a felvételi követelményeket az egyes kari.

A diákok alkalmazni, hogy akár az LLB / MBA-program révén a jogi kar, illetve az MBA-program révén Telfer School of Management az első évben. Jellemzően a LLB / MBA Program hallgatók kezdődik a közös diplomát kitöltésével rendszeres első éves tananyag a Law School. Mikor találkozik a tanulmányi követelmények az első évben, a diákok, akik jogosultak majd a teljes 48 a 54 kredit az egyéves nappali MBA program. A harmadik és negyedik év a LLB / MBA Program, a diákok meg kell tennie az összes fennmaradó kurzus teljesítéséhez szükséges LL.B. fokú követelményeknek. Pályakezdő kap mind a LL.B. diplomát a jogi karon, és az MBA fokozatot szerzett a Telfer School of Management, ha a követelmények két program befejeződött.

Utoljára frissítve Május 2011