Két MBA nyerjen el a két elit üzleti iskolából

A Kelley-Manchester Global MBA egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy két MBA-t kap két felső üzleti iskola közül, és hogy globális kapcsolatokat alakítson ki. Megtanulhat online és szemtől-szembe tanulni, beleértve a Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Sanghaj és Szingapúr műhelyeit.

Ezt a kettős MBA programot a Kelley School of Business és az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság Szövetségének Manchester Business School csúcstechnológiás intézményei közösen adják át az innovatív üzleti tantervek világszerte.

Vegyen részt a globális üzleti életben

Ez egy másfajta MBA tapasztalat - amely felszabadítja a multinacionális szakmai lehetőségeket -, amely képes átalakítani karrierjét. A Kelley-Manchester Global MBA-val számos versenyelőnyt kaphat, többek között:

  • Két MBA két legmagasabb rangú üzleti iskola, a Kelley School of Business és a Szövetség Manchester Business School
  • Két perspektívája a nemzetközi üzleti tevékenységnek az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból
  • Két erős öregdiákos hálózat

Építsd a lendületet a kívánt karrier indításához

Ash Soni, Executive Associate Dean akadémiai programok, Kelley School of Business:

"Manchester a világ egyik legfontosabb európai üzleti iskolája, és a Kelley iskola a világ egyik legnagyobb amerikai üzleti iskolája. Mindenkinek megvan a maga perspektívája. Ez egyedül teszi ezt értékes mértékben, de ez csak a fele. A diákok ebben a programban a világ számos országából származnak. Tehát a különböző üzleti kultúrák személyes megértését építjük fel, ugyanakkor sokféle üzleti hálózatot építünk ki. Ha Manchesterből és a Kelley Iskolából kettős diplomát keres, készen áll majd arra, hogy szinte a világ bármely pontján üzleti tevékenységet végezzen.

Kelley-Manchester Global MBA: Lauren Smith

A Kelley-Manchester Global MBA lehetővé teszi Lauren Smith számára, hogy többet érjen el karrierjében és életében. A kettős MBA egyedülálló, mint karriercéljai - és kihívást jelent. Rugalmassága lehetővé tette számára, hogy továbbra is a Burger King Corporationnél dolgozzon, szabadúszó üzletet irányítson, és egyensúlyozza otthon az életét. További információ és kérés : mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Kelley-Manchester MBA: Andrew Carlsgaard

Andrew Carlsgaard számára a Kelley-Manchester Global MBA nemcsak felkészítette a jövőbeli karrierlehetőségekre, hanem megerősítette a jelenlegi szerepében felhasznált készségeket. További információ és kérés : mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve October 13, 2018
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
aug. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
65,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date