Kettős MSIS / MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az üzleti adminisztráció kettős mesterét és az információs rendszerek tudományának Masterét az informatikai szakemberek vagy az informatikai szakemberek számára tervezték, akik a vállalatirányítás legmagasabb szintjét akarják elérni. Az IS szakemberek számára az MBA biztosítja a szükséges alapot az üzleti életben. Az MBA jelölt számára az MSIS egyedülálló felszereltséggel rendelkezik az üzleti összes részét érintő információs rendszerek kezelésére - a marketingtől az emberi erőforrásokig.

Tanterv

A Coles College MBA-MSIS 51 órás posztgraduális tanulmányból áll, beleértve 27 órás üzleti adminisztrációs tanfolyamokat és 24 órás információs rendszerek tanfolyamokat. A hallgatóknak meg kell venniük az alaptanfolyamokat mind az MBA, mind az MSIS programból, plusz egy választható MBA kurzust.

Az MBA / MSIS előnye:

A Coles College of Business számos előnyt kínál, amikor előrelép a karrierednél, és nagyobb vezető pozíciókra lép:

  • Az AACSB akkreditált - az elsődleges nemzetközi akkreditáció az üzleti főiskolák számára.
  • Üzleti stratégiai stratégiai kihívások kezelésének megközelítése.
  • Kettős MBA-MSIS, csupán néhány osztályokkal több, mint az ön MSIS-é.
  • Pénzügyi bizonyítvány rendelkezésre áll az információbiztonság és -biztosítás területén, a legtöbb kurzus az MSIS-hez és az összes online tanfolyamhoz tartozik.
  • Megfizethető alternatíva az Egyesült Államok délkeleti részén fekvő más főiskolák számára

Felvételi követelmények

A nemzetközi hallgatói felvételi követelmények itt érhetők el, vagy kitölti az információkérdési űrlapot, és közvetlenül felveszi az önálló kérdéseit felvételi tanácsadóinknak.

Hasznos linkek:

Nemzetközi hallgatók és tudományos szolgáltatások

Doktori felvétel

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degre ... Tovább

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degrees to its more than 35,000 students. Kevesebb