Miért a svájci menedzsment iskola Rómában?

Egyszerűen fogalmazva: a svájci oktatás értékkel bír.

Az Egyesült Államokban és az EU-ban akkreditált kettős MBA diplománk több, mint egy új sort jelent az önéletrajzában. Ez professzionális menekülést biztosít a kívánt karrierhez a világ bármely pontján.

40107_swiss_school_of_management_992.jpg

Az SSM-INSEEC kettős mesterképzési program biztosítja MBA hallgatóink számára a nemzetközi tapasztalatok és lehetőségek erős körét. A program folyamán a Dual MBA nemzetközi perspektívát kínál a hallgatóknak az osztálytermen belül és kívül. Két dinamikus üzleti iskola tapasztalatainak kiaknázása révén megduplázódik az osztálytársak és a tanárok hallgatói hálózata, míg a Dual MBA fokozat erősebb jelöltekké válhat a Római Svájci Menedzsment Iskola és a Párizsi vagy London INSEEC felsőfokú végzettséggel rendelkező munkáltatók számára. És a Rómában, Párizsban vagy Londonban töltött idővel a hallgatók valóban barátokat szerezhetnek a világ minden tájáról! A program hat hónapos fizetett szakmai gyakorlattal zárul le Párizsban vagy Londonban.

Tanulás a gyakorlatban

A hallgatóknak tudniuk kell, hogy vannak olyan különleges pillanatok, amelyek minden fókuszt fókuszálnak. Amikor az elmélet, a gyakorlat, a tapasztalat és a tehetség mind egy éles pontba kerül - egy döntés, amely meghatározza a végleges cselekvési irányt. Amikor már nem az a kérdés, hogy mit lehet tenni, hanem az, hogy mit fog tenni.

Ez a svájci üzleti módszer. Svájc kiválóságának hírneve a magasan képzett munkaerőnek köszönhető, amely magasan képzett munkát végez. Ennek a hírnévnek a forrása az, amiről Svájc ismert - a magas színvonalú oktatás egész Európában.

Világszerte a legjobb MBA programok közé tartozik

A Svájci Menedzsment Iskola MBA fokozatát az INSEEC Business School-nal együttműködve ítélik oda, amelynek MBA fokozatát a világ legjobb programjai közé sorolják. Ezenkívül az SSM MBA fokozatot az IACBE és az USA Veteránügyi Minisztériuma teljes mértékben akkreditálta. Az SSM az EduQua által minősített tanúsítvánnyal rendelkező iskola, a felsőoktatási és folyamatos képzésű intézmények svájci minőségbiztosítási címkéje.

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Megközelítésünk öt területre összpontosít:

Globális

Válasz a globális világban való működés kihívásaira. Keverje össze a nemzetközi jelölteket és élvezze meg, mit jelent vállon vállon dolgozni a különféle országok, kultúra és nézetek embereivel.

Tanulás a gyakorlatban 40108_swiss_school_of_management_993.jpg

Tanulja meg, hogyan hozhat döntéseket ellentmondásos adatok, összetett politika és erős nyomás hatására.

Vállalkozói szellem

Fedezze fel egy potenciális új vállalkozást, vegye fel a kapcsolatot vállalkozókkal és fedezze fel új lehetőségeket.

Egy igazán kétfokozatú élmény, amely egyedivé tesz téged

A Dual MBA program 18 vagy 24 hónapon belül elkészülhet. A program szeptemberben vagy januárban kezdődik Rómában a svájci Menedzsment Iskolában, ahol minden alaptanfolyamon megy keresztül, és a globális menedzsmentre és vezetőségre szakosodik. Egy év után a római SSM-ben az INSEEC Párizsba vagy Londonba költözik további hat hónapos iskolába. Ha elkészült a tudományos pályájával, az INSEEC interjúkat szervez Önnek, hogy fizetett szakmai gyakorlatot vegyen Párizsban vagy Londonban.

Utazásának végén nemzetközi akkreditált kettős MBA fokozattal és hat hónapos szakmai tapasztalattal rendelkezik. A gyakorlat nem kötelező a duális MBA fokozat megszerzéséhez, több mint egy lenyűgöző európai főváros; az élő történelem látványos enciklopédia.

A Róma előnye

Azt mondják, hogy minden út Rómába vezet, és Rómában minden út az örökkévalósághoz vezet. A Rómában élés és tanulás ritka lehetőséget kínál egy olyan kultúra megtapasztalására, amely hozzájárult a modern világ megformálásához. Gyere tanulni a svájci Menedzsment Iskolába és sétálj ugyanazon a régi macskaköveken, ahol egyszer Julius Cesar vagy Nagy Konstantin haladt el.

A párizsi előnye

Párizsban a levegő vastag a lehetőségektől. A Párizsban élõ és hallgató hallgatók kihasználják annak lehetõségeit, ha minõségi oktatási intézményekben folytatják tanulmányaikat és élnek Párizs hûvös és trendi környékeiben. Azok a hallgatók, akik Párizsban külföldön tanulnak, kihasználják Párizs rengeteg kulturális pontját, ikonját és eseményét. Sok hallgató elkötelezett a fejlett nyelvi programok és a minőségi szakmai gyakorlatok mellett Párizs számos hatalmas iparágában. Végül a párizsi külföldi tanulmányi programok széles körben csodálatos lehetőséget kínálnak a hallgatók számára tudományos, személyes és szakmai ismeretekből.

Alumni kapcsolatok

Hozz létre kapcsolatokat és fedezze fel az üzleti lehetőségeket. MBA résztvevőként lehetősége nyílik arra, hogy csatlakozzon az SSM európai akadémiai partnerei által szervezett nemzetközi ifjúsági konferenciákhoz. Ezenkívül lehetősége nyílik a Dual vagy a Capital MBA programra való áttérésre, és így magának fizetett hat hónapos gyakorlatot folytathat Párizsban vagy Londonban.

Ha azt szeretné, hogy a karrierjét a következő szintre vigye, menj Rómába. Tudja meg, hogyan fogja a svájci gondolkodás tovább vezetni a karrierjét, mint gondolnád.

40111_swiss_school_of_management_linkedin.jpg

Tanterv

Az osztályok hetente kétszer: hétfőn

Válassza ki szakirányát / őrnagyát

A Kettős MBA program lehetővé teszi, hogy két különböző területre szakosodjon, több mint 60 ECTS-ért keresve. Rómában tartózkodása alatt a globális menedzsmentre fog szakosodni

Rómában - a svájci Menedzsment Iskolában:

Globális menedzsment

  • A globális menedzsment

Párizsban - az INSEEC Párizsban

  • Nemzetközi üzlet
  • értékesítés
  • Divat Marketing
  • Pénzügy

(Válasszon egyet a pályák közül)

A program második szakaszába lépésével tovább merül a nemzetközi menedzsmentbe

LONDON-ban - az INSEEC Londonban

  • Vállalati pénzügyek
  • Pénzügyi piacok
  • Márka menedzsment
  • Int. Üzleti menedzsment

(Válasszon egyet a pályák közül)

A harmadik szakaszban megtanulod a globális kompetenciákat, amelyek a stratégia stratégiai elemzéséhez szükségesek. A diákok továbbra is megtanulják, hogyan működjenek hatékonyan a piacokon és az üzleti kultúrákon, elemezzék és kezeljék a jövőbeli lehetőségeket.119477_05.jpg

Fedezze fel az SSM különbséget

Az egész MBA programban a hallgatók vezetői, üzleti, vállalkozói és vezetői filozófiákat tanulmányoznak, amelyek alkalmazhatók bármilyen vezetői szerepre a változatos iparágakban. Üzleti iskolánk gyakorlati, alkalmazható tapasztalati vezető csoportokat és osztálytermi beszélgetéseket is biztosít a hallgatók számára.

Nemzetközi akkreditált MBA programunk tartalmaz előadásokat, vállalati látogatásokat, látogató előadókat, önértékelési gyakorlatokat és önéletrajzi / gyakornoki tanácsadást. Célunk az, hogy a hallgatói hálózatok növekedését megkezdjük attól a pillanattól kezdve, amikor megérkeznek.

A hallgatók azt is észreveszik, hogy MBA központunk a belvárosban lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kihasználják az összes Róma által kínált lehetőséget. Az osztályok gyalogosan elérhetők a Panteontól a Spanyol lépcsőig és a Vatikánig.

Nézze meg az Executive MBA programunkat és az egyedi Capital MBA programunkat is.

Egy nagyszerű üzleti iskolának keményen kell dolgoznia karrierlehetőségeinek javítása érdekében. Az SSM-nél pontosan ezt teszjük minden egyes hallgatónk számára.

Havonta jelentkezünk.

40110_swiss_school_of_management_colosseum.jpgBeszámolók

Név: David Schattschneider

Munka helye: Róma Nemzetközi Repülőtér - Cargo City

Érettségi év: 2018

Jelenlegi munka: a Fiumicino nemzetközi repülőtér katonai postai küldeményeinek postamenedzsere

Kedvenc idézet: „El tudom képzelni, hogy többé jutalmazom a karriert. És bárki, akitől ebben a században megkérdezhetik, hogy mit tett azért, hogy élete érdemessé váljon, szerintem nagy büszkeséggel és megelégedéssel válaszolhat: „Az Egyesült Államok haditengerészetében szolgáltam.” - John F. Kennedy

Hol látod magad 5 év alatt?
Nagyon biztos vagyok abban, hogy öt év múlva mind külföldön, mind az Egyesült Államokban előléptettem a postaüzemi szolgáltatások vezető vezetői szintjére.

Tehát 2018-ban fejezte be az MBA tanfolyamokat, mondja el nekünk tapasztalatait az MBA fokozat után.
Az SSM MBA fokozatán vettem részt, miközben a jelenlegi munkám során a Római Nemzetközi Repülőtéren dolgoztam. Úgy láttam, hogy ez lehetõség van a magas szintû menedzser és vezetõ tudásom szintjének kibõvítésére, mivel 2 korábbi Bachelor diplomát más amerikai egyetemekkel végeztem. Befejeztem az MBA-t, mivel mindig is régóta kitűzött célom volt, hogy MBA-t tudjak teljesíteni. A program nagyon teljesítő volt, és sok mindent megtanultak a különféle kurzusok során. Az MBA fokozat befejezése után folytatom jelenlegi munkámat a katonai postai postai műveletekben a Fiumicino nemzetközi repülőtéren. Ma több mint 10 embert irányítok a műveletek során, és évente több mint 3 millió kilogramm feladást felügyeletem, amely áthalad a Római repülőtéren és különféle rakományraktárakon.

Milyen készségekre van szüksége a munkájához?
A vezetői és vezetői készségek nagyon fontosak a munkámban. Annak képessége, hogy megfelelően kezelje az embereket oly módon, hogy lehetővé tegyék számukra a küldetés befejezését, és biztosítsák számukra a munkájukhoz szükséges eszközöket. Az egyik másik célom az emberek bérbeadása, kiképzése és irányítása a postai műveletek során, valamint kifejezetten azok motiválása, amelyek betekintést nyújtanak számukra napi feladataik elvégzéséhez. A katonai poszt hátterének megszerzése kiemelt prioritás a munkám során, műszaki ismeretek nélkül ez a munka nem lenne lehetséges. Ezen túlmenően sok éves munkám és tapasztalatom van az Egyesült Államok Postai Szolgálatánál, amely kritikus fontosságú volt abban, hogy pontosan tudom, milyen műveletekre és a levelek irányítására van szükség a különböző régiókban.

Mik a jövőbeli terveid?
Jelenleg nagyon elégedett vagyok a jelenlegi munkámmal és vezetői pozíciómmal. A szervezet nagyszerű munkáltató, és nagyon büszke vagyok rá, hogy dolgozom rajta. Jövőbeli céljaim az, hogy növekedjenek a szervezettel, és feljebb kerüljenek a parancsnokon belüli magasabb rangokra, hogy mindig fejlesszek magam vezetőként. Nagyon motivált vagyok tapasztalatokat szerezni a postai és logisztikai területen, hogy több felelősséget vállaljak. Minél több tudást szerezhetek, és ezzel egyidejűleg kiképezhetem azokat is, amelyek nekem dolgoznak, annál jobbá tehetem a szervezetem működését szervezeti szempontból. Folyamatosan szeretnék fejleszteni és mindig javulni akarok ezen a szervezeten belül, hogy mindig előre léphessek és változhassak ebben a rendkívül változó és fejlődő logisztikai világban.

Ha leírná Rómában szerzett tapasztalatait az MBA ideje alatt, hogyan foglalja össze?
Az SSM-en sokat tanultam olyan emberektől, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek a különféle vezetési szinteken. A tapasztalat annyira kifizetődő volt, hogy a részt vevő időfolyamat nagyon gazdagította. A kar munkatársai oktatásukban és tanítási technikáikban a legmagasabb oktatási szakemberek voltak. Amikor elkezdtem, már tapasztalatom volt az online és az egyetemi egyetemekről. Nagyon csodálatos volt az a tapasztalat, hogy minden este osztályra megyünk a Campo di Fiore közelében. Mindig annyit hagytam el a repülőtéren, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre, hogy kb. 30 percet töltsön magammal esetleges késések esetén annak biztosítása érdekében, hogy időben előre vagyok az osztályban. A Trastevere körzetből a Pizza del Biscione 95-hez érkezve nagyon pihentető volt, és felkészítette nekem az esti akadémikusok számára, akik előtt állnék. Az a lehetőség, hogy ilyen gyönyörű városban, például Rómában tanulhassanak, egy nagyon élményt nyújtó és elismerő tapasztalat volt.

Meg lehet osztani egy olyan élményt, amely a leginkább legemlékezetesebb az MBA fokozattal kapcsolatban?
Talán a legemlékezetesebb élmény, amelyet örökre velem fogok tartani, az osztálytársaim és a különböző oktatók közötti barátság. Úgy éreztem, hogy az összes osztálytársa szoros kötelék van egymás között, és olyasmi, amit hosszú évekig folytatunk. Az osztályon belül mindenki minden egyes projekten vagy prezentáción dolgozott együtt, amelyeket minden osztályon bemutatnunk kellett.

Mi volt a kedvenc osztályod a programban, és miért?
A program kedvenc osztálya egy versenystratégia volt Paolo Bongarzonival. Azért, hogy annyira élveztem ezt az órát, az volt, hogy a professzor elmagyarázta a versenystratégia minden részletét, és elvezette a koncepciókat a való világba, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy megértsék a kurzus technikai aspektusait. Mindig gondoskodott arról, hogy minden hallgató figyelmet fordítson az előadóra, és hogy minden hallgató hallgassa meg a megbeszélést, annak biztosítása érdekében, hogy a beszélgetést mindenki maximalizálja, és együtt tanuljunk.

Milyen tanácsot adna az újonnan érkezőknek az MBA fokozat programjában vagy az érdeklődők számára?
Ez az SSM MBA program annyira kifizetődő! Az osztály felépítése az, hogy nem túl sok diák, de elegendő ahhoz, hogy kis csoportokat lehessen létrehozni speciális projektek és előadások kidolgozásához. Ami a diákok sokféleségét illeti, nagyon jó, ha sok kultúra van az osztályban. Hallgatni kell a különféle kultúrákról, és a hallgatók bevonják a saját tapasztalataikat a vitába sok tanfolyam során. Nagyon ajánlom ezt az egyetemet azoknak a potenciális hallgatóknak, akik sikereket akarnak elérni és bármilyen vállalkozásban jövőt szeretnének létrehozni, jobb vezetőkké válnak, akik vállalkozói álmokkal rendelkeznek és szeretnének megalapozni a jövőt az üzleti világ sikeres életéhez. Mivel az SSM család újoncja vagyok, azt mondhatom, hogy nagyon barátságos tapasztalat és iskola volt, ahol eszközöket kapsz a jövőbeni üzleti lehetőségeid jövőbeni vezetőjének kezeléséhez és növekedéséhez. Az SSM Rome munkatársai, professzora és elnöke minden időt vehetnek igénybe, hogy vegyenek át minden tanfolyamot veled, és amennyiben vannak olyan konkrét kérdések, amelyeket arra fordítanak, hogy megismerkedjenek ezen a területen.

Ön szerint mi különbözteti meg ezt az MBA-t a többi MBA-programtól?
Azt hiszem, a különbség az, hogy ez az MBA program a havi osztályszerkezetére és a tanárok folyamatos interakciójára épül a hallgatókkal. Ennek oka az, hogy a tanítás nagyon személyes és mindenkire külön-külön összpontosít. Az SSM elnökét közvetlenül minden hallgató elkötelezi és visszajelzést ad, ami ezt az MBA programot személyesebbé teszi. Köszönöm mindent és egy csodálatos 2017-2018 tanévet. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az SSM családhoz és az SSM öregdiákokhoz tartozom!

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Swiss School of Management, Rome Italy

2 további kurzus Swiss School of Management, Rome Italy »

Utoljára frissítve Augusztus 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
19,900 EUR
19 900 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Swiss School of Management: WE CREATE LEADERS

Swiss School of Management MBA Program

Discover the Swiss School of Management experience!

Swiss School of Managemenr webinar on MBA and Leadership skills 2019