Kevert tanulás mba - miami

Babson College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kevert tanulás mba - miami

Babson College

* Miami oktatási helyszín, amíg a NEASC-Bizottság jóváhagyja a felsőoktatási intézményeket

A Babson a rugalmas Blended Learning MBA-t kínálja, amely stratégiailag az Overtown Converge Miami épületében található CIC Miami központban helyezkedik el. Ez lehetővé teszi, hogy mindössze 21 hónap alatt legmagasabb rangú MBA-t szerezzen, miközben egyensúlyba hozza személyes és szakmai életét.

Ez a részmunkaidős MBA egyedülálló megközelítése ötvözi az online osztályokat, a személyes találkozókat és a virtuális együttműködést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a tanulásból, az idejéből és a befektetésből.

A program részletei

 • Az online tanulás átlagosan heti 20 óra. Ez magában foglalja az olvasmányokat, az eset előkészítését, az aszinkron és valós idejű megbeszélésekhez való hozzájárulást, valamint a csoportos feladatokban és projektekben való aktív részvételt.
 • Az arctalan foglalkozást két félévente Miamiban tartják öt napos rezidenciáknak.
 • A tanfolyamokat a Babson-kór tanítja, akik gyakorlott szakemberek és kutatók, akik a hallgatói sikerhez tartoznak - az osztályteremben és azon kívül.
 • A kohorsz-alapú programunk lehetővé teszi, hogy szoros közösség alakuljon ki társaival.
 • A GMAT-t el kell hagyni a Blended Learning program számára a minősítő pályázók számára.
 • A program minden ősszel kezdődik. A kezdési időpontokról és a személyes találkozásokról szóló információkért tekintse meg a program naptárát.
 • Ez a program vízumköteles.

Focus a tanulás

Azok a diákok, akik az akadémiai érdeklődést és karriertervezést kívánják tovább koncentrálni, a felajánlott koncentrációk és erősségű pályák a 21. századi világgazdaságban jelentőséggel bíró területeket tükrözik.

Koncentrációja

A koncentrációkra vonatkozó követelmények 9 és 12 kredit közöttiek, és a hivatalos átiratuk befejezésekor jelennek meg. Felhívjuk a figyelmet: a Blended Learning programot feltérképező és koncentrációs mérésekben résztvevők a Graduate Admissions programban beszélhetnek, mivel a programstruktúra korlátozza a koncentráció elérésének lehetőségét.

Business Analytics

A diszciplináris és általánosabb üzleti problémákra alkalmazható fejlett készségek és technikák kifejlesztésére tervezték, ez a koncentráció előkészíti a diákokat karrierlehetőségekre mindenféle típusú és méretű szervezetekben, amelyek analitikus alapokra épülő döntéseket hoznak.

vállalkozói tevékenység

A Vállalkozói koncentráció a gazdasági és társadalmi értéket generáló lehetőségek létrehozására, azonosítására, értékelésére, alakítására és cselekvésére összpontosít különböző kontextusokban és szervezetekben. A koncentrációban részt vevő hallgatók gyakorolják a vállalkozói gondolkodás és cselekvés szükséges készségeit, beleértve a lehetőségértékelést, az erőforrások megszerzését, az építőcsapatokat, valamint az új és növekvő vállalkozásokat (széles körben definiált). A hallgatóknak lehetősége van mélyen feltárni a vállalkozói tevékenység különböző formáit, beleértve az induló vállalkozásokat, a családi vállalkozásokat, a vállalati vállalkozást, a nonprofit vállalkozást és egy kisvállalkozást.

pénzügy

Ez a koncentráció a pénzügyi eszközök és elemzések kompetenciáinak fejlesztésére szolgál, felkészíti a hallgatókat a megfelelő döntések meghozatalára, és biztosítja a lépéseket annak érdekében, hogy a hallgatók kapcsolatot létesítsenek a hálózatok kiépítésében a pénzügyi szolgáltatási ágazatban.

Global Management

Úgy tervezték, hogy ösztönözze a diákokat, hogy fokozzák globális üzleti készségüket, fejlesszék az interkulturális kompetenciát, és számos nemzetközi üzleti és területi tanulmányi kurzust folytassanak, mind a külföldön, mind az egyetemen. Ez a koncentráció kiterjeszti a globális vezetés megértését, egy ügyességi területet - például marketinget vagy finanszírozást -, és megszerezzen egy globális gondolkodást.

értékesítés

Úgy tervezték, hogy segítsen a hallgatóknak felkészülni a karrierlehetőségekre a marketingben, minden típusú és méretű szervezetben, ezek a tanfolyamok alaposabban megvizsgálják azokat a kulcsfontosságú témákat, mint az ügyfelek megértése, a piaci stratégiák kialakítása és a marketingterv végrehajtása.

Intenzitási sávok

Az intenzitássávok egy sorozat tanfolyamok kombinálva egy aláírással. Bár az Intensity Track nem jelenik meg az átiratán, lehetőséget nyújt a téma ismeretének elmélyítésére és az önéletrajz elkészítésére.

Babson Főiskola Alap

Egy olyan akadémiai program, melyben a speciálisan kiválasztott hallgatók mind az egyetemi, mind a graduális iskolákban a Babson College alapítvány egy részét irányítják. A program felépíti a diákok befektetési kutatási és portfóliókezelési készségeit, és gyakorlati tapasztalatot nyújt.

Üzleti és társadalmi innovációs intenzitás

Ez az intenzitási pálya a gondolkodásmód, a készségek és a kompetenciák fejlesztésére összpontosít a gazdasági és társadalmi érték létrehozása mellett egyszerre és nem egymás után. Az Üzleti és Szociális Innovációs Intenzitási Pálya gazdag kombinációt igényel a természetesen végzett munka és a vállalkozói tapasztalatok terén a társadalmi innováció fogalmainak gyakorlása során, valamint egy két órás MBA ütemtervvel az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljain. A társadalmi innovációs tapasztalatok lehetnek Inventureship, Approved Independent Study, vagy a Babson Board Fellows Program.

Vállalkozási intenzitási pályák (EIT)

Egy speciális, két tanfolyamú választási sorozat a diákok számára, akik olyan vállalkozást követnek, amelyet reményeik szerint rövid időn belül elindítanak a diploma megszerzése után. Az osztály struktúrája miatt a saját pályázati folyamatot követi, és nem minden diák számára biztosítják a program elfogadását. Az osztály célja, hogy mentorokat, erőforrásokat és vezetést biztosítson, amikor a hallgatók felkészülnek az üzleti beindításra. Ezt az osztályt általában a hallgatók évfolyamának tavaszi félévében veszik el.

A technológia-intenzív vállalkozás menedzsmentje (MTIE)

Egy olyan pályát, amely magában foglalja az Irányítási Technológiai Innovációkat, a High Tech Marketingt és a féléves szemináriumot, amelyet a négy MBA-programból levont diákok kohorszként vettek fel. Kapcsolódó elektív témák a technológiai jogot, a biotechnológiát, a távközlést és a csúcstechnológiai termékek árát fedik le.

A nők Innovating Now (WIN) Lab® intenzitási pályája

A WIN Lab® intenzitási pályája lehetőséget kínál az MBA hallgatóknak arra, hogy a WIN Lab® intenzív női gyorsítói tapasztalatára támaszkodjanak. A női vállalkozók vezérigazgatókká válnak szigorú vállalkozói tanfolyamon, alkalmazott tapasztalatokon, mentoráláson és mérföldkő eredményeken keresztül, amelyek a korai stádiumú projekteket a prototípusról a sikeres bevezetésre és növekedésre irányítják. Ez a pálya tapasztalat kombinálja a 8 hónapos, 3-hiteles laboratóriumi tapasztalatot egy sor vállalkozói választani, és legalább 9 kreditből áll, köztük: az előfeltétel: EPS7500, a 3 kredites WIN Lab, amely két féléves tapasztalat, és 3 kredit választani. A WIN Lab Intensity Track pálya végzősei egy különleges jelölést kapnak a kezdetektől.

Építsd meg a tudását

Hogyan teremthet gazdasági és társadalmi értéket egy folyamatosan változó világgazdaságban? Ön kiegyensúlyozza a kreativitást elemzéssel. Van olyan agilitása, amely lehetővé teszi a célok elforgatását. És van egy titokzatos képessége azonosítani és teremteni a lehetőségeket.

A Babsonnál fejleszteni és fejleszteni ezeket a készségeket az MBA program teljes területén.

A szükséges készségek, és a munkáltatók

Ön fejleszteni fogja az egész életen át tartó készségeket, amire szüksége van a sikeres szakmai és személyes életben. Ez az egyensúly a vezetés, a menedzsment, a csapatépítés és az emberek készségek, amely megadja neked karrier előnye minden iparágban vagy munkaköri funkciót.

Capstone pálya

A Babson MBA Capstone kurzus egyedülállóan meg van határozva a négy program mindegyikénél. A kurzus lehetőséget ad arra, hogy mindent megtanuljon a tantervben, és felkészül arra, hogy a kétértelműség közepette kezelje.

Aláírási tanulási tapasztalatok (SLE)

A Babsonban található SLE-k olyan egyedi tanfolyamok és oktatási tevékenységek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtanulják az osztályteremben tanultakat, és alkalmazzák valódi üzleti helyzetekre.

A tantervbe illesztve ezek a tapasztalatok lehetőséget nyújtanak a vállalkozói döntéshozatal gyakorlására. Tehetséggondozás: A saját és mások, egy ilyen kurzus, fejleszti a képességét, hogy értékelje és fejlessze saját készségeit, valamint azonosítsa és fejlessze a tehetséget másokban.

természetesen témák

 • Könyvelés
 • Adatelemzés és modellezés
 • vállalkozói tevékenység
 • közgazdaságtan
 • pénzügy
 • IT és Social Media
 • törvény
 • Szervezetek és emberek irányítása
 • értékesítés
 • Stratégia
 • Technológia és műveletek

MBA alaptanterv program szerint

Egységes alaptantervet kínálunk mind a négy MBA szállítási modellen. Tudjon meg többet arról, hogy az alapvető tanterv hogyan néz ki minden egyes programhoz.

Blended Learning Program tananyag

Választható tananyag

Babson MBA választható tanterve lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy a szükséges alaptanterv során megszerzett alapismeretekre támaszkodjanak, és az oktatási célokat a posztgraduális tervekhez igazítsák. A választható kurzusok is nyújtanak kereszt-program hálózati lehetőség, mivel felajánlottak a hallgatók teljes munkaidős és részmunkaidős MBA programok.

A tanteremben lévő választók

A tantermi választani kínálnak a következő tudományágak: Számvitel és jog, közgazdaságtan, vállalkozói, pénzügy, technológia, műveletek és információ menedzsment, menedzsment és marketing. A részmunkaidős és a nappali tagozatos diákok ütemezési lehetőségeinek növelése érdekében intenzív választékot kínálnak ezeken a tudományágakban, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy hitelt szerezzenek egy adott idő alatt.

Az osztálytermi választókon kívül

A Babson MBA hallgatóinak számos hitelnyújtási lehetősége van, amelyek segítenek abban, hogy jobban alkalmazzák az osztályteremben tanultakat. Ezek a lehetőségek magukban foglalják a külföldi választásokat, a független kutatást és a globális és hazai szervezetekkel való együttműködést az üzleti kihívások megoldása érdekében.

A különféle MBA szállítási modellek, az egyéves, a kétéves, az éjszakai és a kevert tanulás különböző menetrendjei miatt a választható ajánlatok változhatnak. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a választási menetrend miként keresse meg Önt egy adott szállítási modellen keresztül, kérjük, kapcsolódjon a Graduate Admissions-hez.

Ha egy diák azt választja, hogy a választani kívánt területet egy adott területre összpontosítja, akkor lehetőség nyílik koncentrálásra.

MBA tanulási célok

A Babson MBA programjának tanulói céljainak összhangban vannak a College küldetésével, hogy olyan vállalkozói vezetőket oktassanak, akik mindenütt nagy gazdasági és társadalmi értéket teremtenek. A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség részeként a Babson rendszeresen értékeli ezeket a tanulási célokat.

A Babson MBA hallgatók kompetensek a következőkben:

Vállalkozói gondolkodás és ügyvitel

A Babson MBA hallgatók számos környezetben teremtik meg, azonosítják, értékelik, alakítják és cselekszenek a lehetőségeken.

Társadalmi, környezeti és gazdasági felelősségvállalás

A Babson MBA diplomások döntéseket hoznak a releváns érdekeltek, az etikai megfontolások, valamint a társadalmi, környezeti és gazdasági érték létrehozása és fenntartása érdekében.

Saját és kontextuális tudatosság

A Babson MBA diplomások megértik szándékukat, identitásukat és kontextust, és ezt a megértést használják, hogy tájékoztassák döntéseiket.

Funkcionális mélység integráló képességgel

A Babson MBA hallgatók mély funkcionális tudást és többféle funkcionális készséget és perspektívát vonzanak össze az üzleti kihívások és lehetőségek átfogó válaszainak kialakítása érdekében.

Kezelése a Globális Környezetvédelmi

A Babson MBA hallgatók felismerik és értékelik a globális lehetőségeket, miközben beépítik a globális környezet kezelésével kapcsolatos kulturális összefüggéseket és összetettségeket.

Vezetés és csapatmunka

A Babson MBA diplomások megfelelő vezetést gyakorolnak, értékelik a különböző perspektívákat és készségeket, és együttműködnek a szervezeti célok elérése érdekében a változó környezetben.

Előre a karrierjét

A Babson diplomások különbséget tesznek a vállalkozói vezetőként a Fortune 500 cégeknél - köztük a Fidelity Investments, az Amazon.com, a CVS Health, a Walmart és a Boston Scientific - a dinamikus startupok széles választékával. élénk alumni közösség - több mint 40 000 ember tölti be 115 országot és összesen 50 amerikai államot - amely bőséges lehetőséget nyújt a professzionális globális hálózat megragadására, a folyamatos karrier-kapcsolatokra, az iparágban való előrelépésre , váltson másikra, vagy partner új üzleti vállalkozások.

A 2016-os teljes munkaidős MBA munkaadók mintavétele

AMAZON / APPLE / ATHENAHEALTH / BOOZ ALLEN HAMILTON / FÉRFI HORIZONS / CITIGROUP / CVS EGÉSZSÉG / DEPUY SYNTHES / EF (EDUCATION ELSŐ) / EMD SERONO / EY / FACEBOOK / FIDELITY BEFEKTETÉSEK / GE VENTURES / GOOGLE / HASBRO / INSTRUMENTATION LABORATORY / LEANBOX / MERCER CONSULTING / NORTHERN POWER RENDSZEREK / OCEAN SPRAY / ORACLE CORPORATION / PA CONSULTING CSOPORT / PWC / SANTANDER BANK / STAX / UNITEDHEALTH CSOPORT / VAYNERMEDIA / WALMART MÉXICO Y CENTROAMÉRICA / WORLDBUSINESS CAPITAL

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
21 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
87,000 USD
Összesen kb
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Miami, Florida
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Miami, Florida
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt