Hivatalos Leírás

A KUBS Global MBA globális innovátorokat oktat, akik a dinamikus vezető szerepet, a kritikus látást, a rendszeres döntéshozatali képességet, a társadalmi felelősségvállalás mélységét és a kivételes etikai normákat vezetik a következő szintre.

Globális üzleti vezetés


A KUBS Global MBA a globális vezetés és a szilárd üzleti oktatás mellett áll. Minden diákunk globális képet és nemzetközi perspektívát nyer, és itt van néhány kivételes, tizenkét hónapos program.

KUBS MBA tapasztalat


Mivel a Globális MBA program viszonylag kis méretű, a diákok élvezik a személyes figyelmet, és képesek egymás között egyaránt együttműködni mind a tanárok és a diákok. A globális MBA hallgatók előnyeit élvezhetik a koreai felsőoktatásban működő, globális, innovatív és változatos programokban részt vevő iskolákban.

Regionális specializáció


Amellett, hogy tanulmányozza az ázsiai-csendes-óceáni piacon, a Global MBA hallgatóknak lehetőségük van tanulmányozni a világ más fontosabb üzleti piacain. A KUBS MBA programokat a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) szabványok szerint szervezi, és az EFMD európai minőségfejlesztési rendszere (EQUIS) akkreditációt is kapott.

Globális perspektíva


A diákok pályázhatnak az egyik KUBS MBA csere intézetek, amelyek a világ egyik vezető üzleti iskolák. A diákok olyan kapcsolattartó hálózatot fejlesztenek ki a világon, amelyen pályájuk során rajzolhatnak.

Ipari partnerek


Koreai nagyvállalatok és szervezetek támogatták a KUBS Global MBA programot. A diákoknak lehetőségük nyílik a koreai multinacionális vállalatok számára.

Emberi és tudáshálózatok


A KUBS MBA hallgatói a világ minden tájáról érkeznek, és teljesen különböző háttérrel rendelkeznek a különböző üzleti környezetekben. Ez felajánlja a diákokat, hogy kollégáikkal építsenek ki emberi és tudáshálózatokat.

Felvételi követelmények

· Bachelor vagy azzal egyenértékű (mesterképzés / doktori fokozat, ha alkalmazható)


· Hivatalos angol nyelvtudás teszt pontszám


- TOEFL CBT pontszám meghaladja a 230-at (88 az IBT-ben) vagy a TOEIC pontszám meghaladja a 800-at stb


- A diákok, akik az angol nyelvű országokban főiskolák vagy egyetemisták diplomások, mentesülnek az angol nyelvvizsga-pontszám benyújtásától.


- Exchange Student Program pályázóknak fel kell készíteniük a TOEFL pontszámotProgram oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Korea University Business School »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date