Read the Official Description

A KUBS Global MBA globális innovátorokat oktat, akik a dinamikus vezető szerepet, a kritikus látást, a rendszeres döntéshozatali képességet, a társadalmi felelősségvállalás mélységét és a kivételes etikai normákat vezetik a következő szintre.

Globális üzleti vezetés


A KUBS Global MBA a globális vezetés és a szilárd üzleti oktatás mellett áll. Minden diákunk globális képet és nemzetközi perspektívát nyer, és itt van néhány kivételes, tizenkét hónapos program.

KUBS MBA tapasztalat


Mivel a Globális MBA program viszonylag kis méretű, a diákok élvezik a személyes figyelmet, és képesek egymás között egyaránt együttműködni mind a tanárok és a diákok. A globális MBA hallgatók előnyeit élvezhetik a koreai felsőoktatásban működő, globális, innovatív és változatos programokban részt vevő iskolákban.

Regionális specializáció


Amellett, hogy tanulmányozza az ázsiai-csendes-óceáni piacon, a Global MBA hallgatóknak lehetőségük van tanulmányozni a világ más fontosabb üzleti piacain. A KUBS MBA programokat a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) szabványok szerint szervezi, és az EFMD európai minőségfejlesztési rendszere (EQUIS) akkreditációt is kapott.

Globális perspektíva


A diákok pályázhatnak az egyik KUBS MBA csere intézetek, amelyek a világ egyik vezető üzleti iskolák. A diákok olyan kapcsolattartó hálózatot fejlesztenek ki a világon, amelyen pályájuk során rajzolhatnak.

Ipari partnerek


Koreai nagyvállalatok és szervezetek támogatták a KUBS Global MBA programot. A diákoknak lehetőségük nyílik a koreai multinacionális vállalatok számára.

Emberi és tudáshálózatok


A KUBS MBA hallgatói a világ minden tájáról érkeznek, és teljesen különböző háttérrel rendelkeznek a különböző üzleti környezetekben. Ez felajánlja a diákokat, hogy kollégáikkal építsenek ki emberi és tudáshálózatokat.

Felvételi követelmények

· Bachelor vagy azzal egyenértékű (mesterképzés / doktori fokozat, ha alkalmazható)


· Hivatalos angol nyelvtudás teszt pontszám


- TOEFL CBT pontszám meghaladja a 230-at (88 az IBT-ben) vagy a TOEIC pontszám meghaladja a 800-at stb


- A diákok, akik az angol nyelvű országokban főiskolák vagy egyetemisták diplomások, mentesülnek az angol nyelvvizsga-pontszám benyújtásától.


- Exchange Student Program pályázóknak fel kell készíteniük a TOEFL pontszámotProgram taught in:
Angol
This course is
Start Date
márc. 2019
aug. 2019
Duration
1 Év
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
aug. 2019
End Date
Application deadline

márc. 2019

Location
Application deadline
End Date

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date