Lingnan International MBA

Általános információk

Program leírás

MIÉRT LINGNAN?


Kína egyik vezető MBA programja

A Lingnan MBA program az ország tíz legjobb programja közé tartozik, és határozatlan pozícióval rendelkezik Dél-Kínában.


Szoros partnerség a MIT Sloan-val

1998-ban a Lingnan partnerséget kezdett a MIT Sloan School of Management-szel, és most az együttműködés a kurzusok együttes tanításával, látogatói programjaival, tanulmányutakkal, valamint az MIT MSMS Dual Degree program kizárólagos lehetőségével bővült. Továbbá, minden Lingnan-MIT Nemzetközi MBA diplomás megkapja a tanúsítványt a MIT Sloan és elismert MIT Sloan Affiliate Alumni.


Triple Crown nemzetközi akkreditációk

A Lingnan elnyerte az AACSB, az EQUIS és az AMBA hármas korona akkreditációit, ami kizárólagos minőségi mutató, amely a program minőségét tükrözi. Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti iskolák legmagasabb 1% -ának része a világon.


Guangzhou, a déli kapu Kínába

Kína a világ második legnagyobb gazdaságává vált, és Guangzhou a legnagyobb és leginkább virágzó ipari és külkereskedelmi központ Dél-Kínában, kellemes időjárással és jó levegőminőséggel.


GLOBAL IMMERSION PROGRAMOK


Kettős képzési program

A legfrissebb üzleti perspektívák és tudás biztosítása érdekében a Lingnan teljes munkaidős nemzetközi MBA hallgatókat kínál, akik kettős diplomát kaphatnak a partneregyetemektől.


MIT Sloan Visiting Fellows Program

A nemzetközi MBA hallgatók globális üzleti víziójának továbbfejlesztése érdekében a Lingnan legfeljebb 4 nemzetközi MBA hallgatót választ ki MIT Visiting Fellows-ként, akik évente félévente tanulmányozzák a MIT Sloan-ot, ami a Lingnan nemzetközi MBA program egyik legfontosabb lépése.


Nemzetközi Csereprogram

A Lingnan csereprogramokat hozott létre világszerte 40 partneriskolával. A hallgatók pályázhatnak a féléves információcserére, hogy kibővítsék globális elképzeléseiket, és gazdagítsák MBA tapasztalataikat.


Nemzetközi tanulmányút

A nemzetközi tőzsdei lehetőségek mellett a Lingnan tengerentúli tanulmányútját is kínálja MBA hallgatók számára, hogy tovább bővítse globális üzleti perspektíváját. Minden nyár óta a 2012-es év a Lingnan (Egyetem) Főiskola szervezett nemzetközi tanulmányutak az Egyesült Államokban és Európában. A tanulmányutak között szerepelnek előadások, céglátogatások és hallgatói rendezvények.


VÁLLALATI CSATLAKOZÁSOK


Akció Tanulási Program

Lingnan nemzetközi MBA program integrálja a cselekvési tanulás a magját a tanterv. A nemzetközi MBA hallgatók olyan konkrét projektekhez vannak rendelve, amelyek hangsúlyt fektetnek a hagyományos tantermi tanulás alkalmazására a valós életbe, miközben foglalkoznak a vállalati ügyfelekkel szembeni kritikus üzleti problémákkal.


Előadások és fórumok

A Lingnan (Egyetem) Főiskola és a Lingnan MBA Központ különböző előadásokkal és fórumokkal rendelkezik, megnyitva a diákoknak szóló ablakokat, hogy megértsék a gyorsan változó üzleti világot, és kommunikáljanak az iparági elitekkel és vezetőkkel.


Ösztöndíj

A Lingnan széleskörű és stabil hálózatot hozott létre vezető hazai és nemzetközi vállalatokkal. A Lingnan számos vállalati partnere, köztük a Deloitte, a Bayer, a Pepsi, a GlaxoSmithKline, a Cisco, az Olympus és a Toyota ösztöndíjakat nyújthat az MBA fúziók számára.


TANTERV


Első év

1. félév

Törzsanyag

Etika és vezetés (2 kredit)

Adatok, modell és döntéshozatal (3 kredit)

Vezetői gazdaságtan (3 kredit)

Pénzügyi számvitel (3 kredit)

Szervezeti magatartás (3 kredit)

Kötelező tanfolyamok

Tájolás (1 kredit)

Nemzetközi tapasztalat (1 kredit)

2. félév

Törzsanyag

Marketing menedzsment (3 kredit)

Vállalati pénzügyek (3 kredit)

Stratégiai menedzsment (3 kredit)

Makrogazdasági (3 kredit)

Kötelező tanfolyamok

Projekt alapú tanulás (3 kredit)


Nyári szünet

Választható tanfolyamok


A második év

3. félév

Exchange / Dual Degree

Választható tanfolyamok

Tézisírás előkészítése

4. félév

Exchange / Dual Degree

Választható tanfolyamok

Tézisírás

Belépés

  • Főiskolai diploma
  • Elfogadható az elfogadható GMAT vagy GRE pontszám az érvényességi idő alatt


Oktatás

180 000 RMB (a tankönyvek és a szállásköltségek nem számítanak bele)


Dokumentumok

Online alkalmazás a következő címen: href = "https://lxsgl.sysu.edu.cn/zsxt-student/login/index.do?en=1

  • E-mail dokumentumok a lizhim3@mail.sysu.edu.cn címre: átirat, oklevél, útlevélmásolat, két ajánlólevél és folytatás


határidők

Az őszi félévre történő jelentkezéshez a pályázatokat minden év május 5. előtt kell benyújtani.


Folyamat

Jan-Április: benyújtási dokumentumok benyújtása

Május: Interjú a Lingnan MBA Center közreműködésével

Június: Kapja meg a megerősítő levelet

Július: Szerezd meg az írásos beiratkozási értesítést

Augusztus: Regisztráljon és fizessen fizetést; Irányultság


Lépjen kapcsolatba velünk

Hozzáadja: Room 302, Lingnan MBA Központ, Lingnan (Egyetem) College, Sun Yat-sen

Egyetem, 135 Xingangxi Road, Haizhu District, Guangzhou, 510275, Kína

Tel: 86-20-84115222

Fax: 86-20-84111918

E-mail: lizhim3@mail.sysu.edu.cn

Webhely: href = "http://mbasys.lingnan.sysu.edu.cn/en

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Originated from Lingnan University, a renowned private university in the early 20th century, Lingnan (University) College was reestablished in 1988 within Sun Yat-sen University and is now one of the ... Tovább

Originated from Lingnan University, a renowned private university in the early 20th century, Lingnan (University) College was reestablished in 1988 within Sun Yat-sen University and is now one of the top schools of economics and management in China. Guided by the motto “Education for Service” from Lingnan University, the College provides high-quality economics and management education that draws strength from the liberal arts and is tirelessly striving for the advancement of teaching and research of the knowledge of economics and management. Kevesebb

Akkreditáció