Hivatalos Leírás

Master in Business Administration - MBA

Az üzleti menedzsment mesterképzése (MBA) egy "végrehajtó" naptár és egy kiemelkedően gyakorlati képzés az üzleti világhoz igazodva.

Kihívásunk az, hogy hármas szempontból képezzünk: vezetői készségeket, analitikus készségeket és társadalmi tudatosságot azoknak a szervezeteknek, amelyekben dolgozunk. Az MBA-vel szeretnénk, ha a cég különböző szervezeti egységeibe kerülne, hogy kritikus, konstruktív és proaktív mentalitás alakuljon ki. Szeretnénk javítani az analitikai szintet, az új trendek megvalósításához szükséges képzést, és megszerezni az új lehetőségeket teremtő „know-how-t” arról, hogyan lehet őket beépíteni.

Emellett az MBA különböző foglalkozásokon, workshopokon és látogatásokon keresztül elősegíti, hogy a diákok megvitassák saját üzleti kezdeményezéseiket és üzleti generációjukat, ösztönözve az egyre aktívabb pozícióra való ugrást, ami hozzájárul a a gazdálkodási felelősséget a különböző szervezetekben.

Annak érdekében, hogy ezt a Master of Business Administration, az USJ több mint 100 együttműködő vállalatok különböző szektorok és a tanári személyzet szorosan kapcsolódik a vállalathoz, amely lehetővé teszi a diák számára, hogy a személyes tapasztalatok révén, hogyan kell szembenézni a napi a környezetben munkaerő.

Ezen túlmenően a vállalati támogatáson és az USJ companies megállapodásokon keresztül a mester finanszírozása legfeljebb a beiratkozás 100% -áig megengedett.

Ezen túlmenően a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek az MBA-ben a különböző európai egyetemeken, hogy nemzetközi szinten fejlesszék ki a képzést.

Miért a Universidad San Jorge ?

 • Mert tanulmányaink hivatalosak.
 • Mert a tanárral való kapcsolat szoros és dinamikus lesz.
 • Mert elkötelezett szakembergé válsz a környéken.
 • Mert valódi projekteket fogsz fejleszteni.
 • Mert találkozni fogsz a szakemberekkel és a szakemberekkel.
 • Mert tapasztalati megközelítést kapsz valódi szakmai környezetben.

modulok

modul

típus

kredit

Szervezeti menedzsment

kötelező

9

Pénzügy és ellenőrzés

kötelező

9

Kereskedelmi menedzsment, marketing és kommunikáció

kötelező

7

Műveletek kezelése

kötelező

6

Az emberek kezelése és fejlesztése

kötelező

6

Innováció és projektek

kötelező

3

Vállalat és globalizáció

kötelező

6

Külső gyakorlatok

Optativa

8

A társadalomtudományi kutatások kezdeményezése

Optativa

8

Végső Mester Projekt

kötelező

6

Összesen:

68

kompetenciák

A Master of Business Administration (MBA) kompetenciája

 • A vezetők és az üzleti menedzsment szakemberei különböző területein vonathatók, a tudás, a módszertanok és a menedzsment technikák hatékony átadása alapján, valamint a jelenlegi információs társadalom fejlődési irányainak és irányainak beépítése. a vonat különböző szerepkörökben és környezetben dolgozhat.
 • A diákok számára olyan stratégiai mentalitás kialakítása, amely alkalmazkodik a változó környezethez, amelyben a szervezetek jelenleg fejlődnek.
 • Minden tanulóban fejlessze a menedzser készségeit, képességeit és attitűdjeit, meghatározva azokat a tudás területének megfelelően, amelyben alakul.
 • A tudásmenedzsment és a szervezet versenyképes szintjének javítása érdekében fejleszteni kell az új információs és kommunikációs technológiák megvalósításának képességét, valamint új munkamódszertanokat.
 • Fejlessze a résztvevőkben a szakma erkölcsi érzését és a vállalat társadalmi küldetésének jövőképét.

gyakorlatok

Master of Business Administration - MBA

A valós gyakorlaton alapuló ismeretek megszerzése és a szakmai tevékenység gyakorlása során szerzett készségek fejlesztése érdekében a Universidad San Jorge alapvető fontosságúnak tartja, hogy diákjai kiegészítsék az osztálytermi képzést a szakmai területen folytatott gyakorlattal, annak értékelésével akadémikusan a tanulási folyamat részeként.

Ez a cél a bolognai folyamat és az európai felsőoktatási térség alapvető paramétereit követi, és reagál a USJ hivatására, hogy a szociális és üzleti környezet igényeihez igazodjon.

A Universidad San Jorge cégeinek gyakornoki rendszere magában foglalja a vállalatot a jövőbeli diplomások képzésében, hozzájárulva ahhoz, hogy bemutassák azokat a kompetenciákat, amelyeket a szakmai gyakorlat hozzájárul az egyetemi hallgató kialakításához, és elősegíti a vállalati-egyetemi integráció fokozását.

A Universidad San Jorge szakmai szolgálata az önkéntes gyakorlatokat és a kötelező gyakorlatokat kezeli. A 2017-2018-as tanévben a Szolgálat több mint 2000 szakmai gyakorlatot folytatott a Universidad San Jorge hallgatóinak Universidad San Jorge , amelyeken minden fokozat és mester tanulói vettek részt.

Hasonlóképpen, az üzleti támogatáson és az USJ companies megállapodásokon keresztül a mester finanszírozása legfeljebb 100% -ban megengedett.

Program oktatási nyelve:
Spanyol
Utoljára frissítve May 8, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 3, 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
7,620 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 3, 2019
End Date
Július 3, 2020
Jelentkezési határidő

okt. 3, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Július 3, 2020