Read the Official Description

Program:

Okleveles Global Business Management

Időtartam:

Egy év

Elérhetőség:

Ez az ajánlat minden olyan potenciális hallgató számára elérhető, akik megfelelnek a belépési feltételeknek:

  • Minimum 21 éves korig
  • BA diplomát bármely szakterületen vagy BHMS / RGU Graduate Certificate in International Hospitality Business Management
  • Angol nyelvi készségek minimális szinten az IELTS 6.0-szel

Áttekintés

Az MSc a Global Business Management egy intenzív, tanított 6 hónapos félévben a BHMS campus Lucerne, Svájc, és egy második félév, amely során a hallgatók vállalják a kutatási projekt / disszertáció. Ebben a második félévben a diákok választhatnak, hogy elvégeznek szakmai gyakorlatot Svájcban vagy külföldön, és felbecsülhetetlen értékű tapasztalatot szereznek a profiljukban. A díjat a Robert Gordon Egyetem, az Egyesült Királyság igazolja. A hallgatók olyan svájci környezetben tanulnak majd, amely világszínvonalú hírnevét a vendéglátóiparban tartja, és végső díjat kap az egyik legkedveltebb brit egyetemtől, amelyekkel a BHMS hosszú távú kapcsolatot tart fenn.

A BHMS tagja az 1928-ban alapított iskolák Bénédict Oktatási Csoportjának, amelynek feladata, hogy felnőttképzést biztosítson azok számára, akiknek sikeresnek kell lenniük. A Bénédict Iskola Svájc legnagyobb magánoktatási intézménye, és évente több mint 15 000 teljes és részmunkaidős hallgatót oktat. A diákok tanulnak egy dedikált tanszéktől, akik akadémiai ismereteik mellett tudást és tapasztalatot szereznek a vendéglátás és az üzleti területek területén. Ez biztosítja, hogy az osztályban tanult dolgok kortársak, és alkalmazhatók a mindennapi üzleti környezetben a valós helyzetekben.

A program célja

Az MSc Global Business Management fejleszti a hallgatók elméleti és működési ismereteit a jelenlegi témák és fejlesztések a nemzetközi üzleti világban. Ez lehetővé teszi a diplomások számára, hogy kezdeményezzenek vagy elősegítsék a karrierjüket számos iparágban. A különböző tanított modulok és gyakornoki elhelyezkedés révén a diákok képzettek:

▪ használjon kezdeményezést és felelősséget vállaljon

▪ megoldani a problémákat kreatív és innovatív módon

▪ döntéseket hozhat kihívó helyzetekben

▪ Továbbra is tanulni önállóan és szakmailag

▪ hatékonyan kommunikálnak a kollégákkal és a szélesebb közönséggel a különböző médiában.

A program felajánlja a hallgatóknak egy erős tudományos oktatást, és ha úgy dönt, hogy vállalja a svájci vendéglátóhelyi szakmai gyakorlatot, a szakmai alapkompetenciát és az átruházható készségeket, amelyek felbecsülhetetlenek lesznek minden jövőbeni pályafutás során. Ez jelentős értéket és presztízst visel világszerte a munkáltatókkal.

A diákok megtanulják az élelmiszer-szolgáltatási rendszereket, az üzleti menedzsment alkalmazások széles skáláját, az idegen nyelveket és a vezetői képességeket, hogy néhány tudományos tudományt megnevezzenek. A program során a svájci erények, mint például a fegyelem, a pontosság, az etika és a higiénia ösztönzésre kerülnek, mivel nagyon értékesek.

Fizetett iparági elhelyezkedés Svájcban

A diákok korábbi tapasztalatától, nyelvi készségeitől és szakmai tudásától függően a vendéglátás iparág alapvető funkcionális területein különböző helyszíneken lehet részt venni a program 2. fázisában. Ez biztosítja a hallgatók felbecsülhetetlen szolgáltatási iparági tapasztalatot és átruházható készségeket, létfontosságú sok ipari szektorban.

A Svájcban a munkáltatói szövetség és a munkavállalói egyesület között megtárgyalt iparági képzéssel kapcsolatos jövedelem jelenleg bruttó havi bruttó CHF 2'168 összeggel kerül megállapításra. Ebből a fizetésből a hallgatóknak fizetniük kell szobánként, fedélzeten és adókon. Az átlagos nettó jövedelem havonta változó CHF 1'200-tól 1'400-ig.

Progresszív MSc-MBA Specializációk

A hallgatók az MSc International Hospitality üzleti menedzsment vagy Okleveles Global Business Management lehetősége van arra, hogy továbbra is a Mester tanulmányait mindössze 6 hónap és elérni egy második Masters szakképzettség egy speciális és kortárs üzleti területen:

  • MBA a vállalkozói szférában
  • MBA Marketing
  • MBA Nemzetközi Pénzügyekben

Időpontok

Akadémiai kurzusokat tartanak:

Hétfőtől péntekig 09: 00-12: 00 között és 14: 00-17: 00 között szombat tanfolyamokat kínálnak bizonyos feltételekkel 11: 00-17: 00 között.

A szakképzést a tárgytól függően különböző időpontokban lehet tartani:

Hétfőtől péntekig 09: 00-14: 00 vagy 15: 30-20: 30 között.

A diákoknak heti 20 órányi házi feladatot és előkészítő olvasást kell tervezniük.

Tanfolyam tartalom

Szakmai szemináriumok

Minden BHMS MSc hallgatónak lehetősége van részt venni egy speciális szemináriumon. Jelenleg a következő témák szerepelnek:

▪ A Gyógy- és Wellness Szektor

▪ Luxus márkák és szolgáltatások menedzsmentje

▪ Sport és rendezvények marketingje

Minden speciális szeminárium kurzus 15-20 óra vendég hangszóró, ipari kirándulások és gyakorlati alkalmazások. A kitöltési bizonyítványokat az akadémiai félév végén adják ki.

Elhelyezkedés

BHMS, Business és Hotel Management School, Lucerne

bevitel

Február, április, augusztus és november. Kérjük, lépjen kapcsolatba a BHMS felvételi irodával a következő beviteli lehetőséghez.

Ünnepek

A BHMS üdülési tervének megfelelően ütemeznek, és letölthetők a BHMS weboldaláról az "Iskolai naptárak" alatt.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by B.H.M.S. Business & Hotel Management School »

Last updated May 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
ápr. 2019
Július 2019
Duration
18 hónapok
Nappali
By locations
By date
Start Date
ápr. 2019
Application deadline
Start Date
Július 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline

ápr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Július 2019

Location
Application deadline
End Date

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date