M.Sc. Diploma a globális üzleti menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

Program:

M.Sc. a globális üzleti menedzsmentben

Időtartam:

Egy év

Elérhetőség:

Ez az ajánlat minden olyan potenciális hallgató számára elérhető, akik megfelelnek a belépési feltételeknek:

 • BA fokozat bármely fegyelemben vagy BHMS-ben
  PG Diploma, vagy RGU Diplomás Tanúsítvány a Nemzetközi Vendéglátás Üzleti Menedzsmentben
 • Angol nyelvtudás az IELTS 6.0-nak megfelelő minimális szinten

Áttekintés

Az M.Sc. A globális üzleti menedzsment célja a hallgatók a főiskolai végzettséggel, szakmai tapasztalattal vagy anélkül. A mai globális és gyorsan változó környezetben megérti a gazdasági és emberi menedzsmentet. Magas színvonalú és innovatív oktatást biztosít, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy készségeket és fegyelmet szerezzenek a szolgáltatási szektor vezetői vagy más iparágak széles körében.

Az M.Sc. A Global Business Management egy intenzív, tanított félév 6 hónap a BHMS campus Luzern, Svájc, és egy második félévben, amelynek során a diákok vállalják a kutatási projekt / disszertáció. Ebben a második félévben a diákok úgy dönthetnek, hogy egy szakmai gyakorlatot végeznek Svájcban vagy külföldön, és értékes tapasztalatokat adnak a profiljukhoz. A díjat az Egyesült Királyság Robert Gordon Egyetem igazolja. A diákok így egy svájci környezetben tanulnak, amely világszínvonalú hírnevét tartja fenn a vendéglátóiparban, és az Egyesült Királyság egyik legmagasabb színvonalú egyetemétől kapja a végső díjat, akivel a BHMS-nek hosszú távú kapcsolata van.

A BHMS tagja az 1928-ban alapított iskolák Bénédict Oktatási Csoportjának, amelynek feladata, hogy felnőttképzést biztosítson azok számára, akiknek sikeresnek kell lenniük. A Bénédict Iskola Svájc legnagyobb magánoktatási intézménye, és évente több mint 15 000 teljes és részmunkaidős hallgatót oktat. A diákok tanulnak egy dedikált tanszéktől, akik akadémiai ismereteik mellett tudást és tapasztalatot szereznek a vendéglátás és az üzleti területek területén. Ez biztosítja, hogy az osztályban tanult dolgok kortársak, és alkalmazhatók a mindennapi üzleti környezetben a valós helyzetekben.

A program célja

Az M.Sc. a Global Business Management-ben a hallgatók elméleti és operatív ismereteit fejleszti a nemzetközi üzleti világ aktuális témáiról és fejlesztéseiről. Ez lehetővé teszi a diplomások számára, hogy az iparágak széles körében kezdeményezzék vagy fokozzák karrierjüket. Számos tanított modul és gyakornoki elhelyezés révén a diákok az alábbiakra tanítanak:

 • használjon kezdeményezést és felelősséget vállaljon
 • megoldja a problémákat kreatív és innovatív módon
 • döntéseket hozhat kihívó helyzetekben
 • továbbra is önállóan tanulnak és szakmailag fejlődnek
 • hatékonyan kommunikálnak kollégákkal és szélesebb közönséggel a különböző médiákban.

A program felajánlja a hallgatóknak egy erős tudományos oktatást, és ha úgy dönt, hogy vállalja a svájci vendéglátóhelyi szakmai gyakorlatot, a szakmai alapkompetenciát és az átruházható készségeket, amelyek felbecsülhetetlenek lesznek minden jövőbeni pályafutás során. Ez jelentős értéket és presztízst visel világszerte a munkáltatókkal.

A diákok megtanulják az élelmiszer-szolgáltatási rendszereket, az üzleti menedzsment alkalmazások széles skáláját, az idegen nyelveket és a vezetői képességeket, hogy néhány tudományos tudományt megnevezzenek. A program során a svájci erények, mint például a fegyelem, a pontosság, az etika és a higiénia ösztönzésre kerülnek, mivel nagyon értékesek.

Fizetett iparági elhelyezkedés Svájcban

A diákok korábbi tapasztalatától, nyelvi készségeitől és szakmai tudásától függően a vendéglátás iparág alapvető funkcionális területein különböző helyszíneken lehet részt venni a program 2. fázisában. Ez biztosítja a hallgatók felbecsülhetetlen szolgáltatási iparági tapasztalatot és átruházható készségeket, létfontosságú sok ipari szektorban.

Svájcban a munkaadók szövetsége és a munkavállalói unió között megtárgyalt iparági képzési díjat jelenleg legalább 2 396 CHF bruttó összegben állapítják meg. Ebből a fizetésből a diákoknak meg kell fizetniük a szobát, a táblát és az adókat. A havi átlagos nettó jövedelem CHF 1'200 és 1'400 között változik.

Időpontok

Akadémiai kurzusokat tartanak:

Hétfőtől péntekig 09: 00-12: 00 között és 14: 00-17: 00 között szombat tanfolyamokat kínálnak bizonyos feltételekkel 11: 00-17: 00 között.

A szakképzést a tárgytól függően különböző időpontokban lehet tartani:

Hétfőtől péntekig 09: 00-14: 00 vagy 15: 30-20: 30 között.

A diákoknak heti 20 órányi házi feladatot és előkészítő olvasást kell tervezniük.

Tanfolyam tartalom

Szakmai szemináriumok

A program részeként az M.Sc. a diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek egy tematikus szemináriumon, melyet egy héten át 2-3 nap alatt kínálnak. A szeminárium programja az iparági előadók és az iparági kirándulás. A diákok tanúsítványt kapnak a befejezés után.

 • A Gyógy- és Wellness Szektor
 • Luxus márkák és szolgáltatások menedzsmentje
 • Sport és rendezvények marketingje

Minden speciális szeminárium kurzus 15-20 óra vendég hangszóró, ipari kirándulások és gyakorlati alkalmazások. A kitöltési bizonyítványokat az akadémiai félév végén adják ki.

Kutatási projekt / disszertáció

A diákok kötelesek vállalni egy kövek kutatási projektjét vagy disszertációját a második félévben, egy opcionális szakmai gyakorlat mellett, hogy befejezzék a mesterképzésüket. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy mélyreható, kritikus kutatást fejlesszenek ki az általa választott vendéglátóipari témában.

Elhelyezkedés

Luzern, Svájc

bevitel

Február, május, augusztus és november. Kérjük, lépjen kapcsolatba a BHMS felvételi irodával a következő beviteli lehetőségért.

Ünnepek

A BHMS üdülési tervének megfelelően ütemeznek, és letölthetők a BHMS weboldaláról az "Iskolai naptárak" alatt.

Utoljára frissítve márc. 2019

Az iskoláról

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Kevesebb