Program:

M.Sc. a globális üzleti menedzsmentben

Időtartam:

Egy év

Elérhetőség:

Ez az ajánlat minden olyan potenciális hallgató számára elérhető, akik megfelelnek a belépési feltételeknek:

 • BA fokozat bármely fegyelemben vagy BHMS-ben
  PG Diploma, vagy RGU Diplomás Tanúsítvány a Nemzetközi Vendéglátás Üzleti Menedzsmentben
 • Angol nyelvtudás az IELTS 6.0-nak megfelelő minimális szinten

Áttekintés

Az M.Sc. A globális üzleti menedzsment célja a hallgatók a főiskolai végzettséggel, szakmai tapasztalattal vagy anélkül. A mai globális és gyorsan változó környezetben megérti a gazdasági és emberi menedzsmentet. Magas színvonalú és innovatív oktatást biztosít, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy készségeket és fegyelmet szerezzenek a szolgáltatási szektor vezetői vagy más iparágak széles körében.

Az M.Sc. A Global Business Management egy intenzív, tanított félév 6 hónap a BHMS campus Luzern, Svájc, és egy második félévben, amelynek során a diákok vállalják a kutatási projekt / disszertáció. Ebben a második félévben a diákok úgy dönthetnek, hogy egy szakmai gyakorlatot végeznek Svájcban vagy külföldön, és értékes tapasztalatokat adnak a profiljukhoz. A díjat az Egyesült Királyság Robert Gordon Egyetem igazolja. A diákok így egy svájci környezetben tanulnak, amely világszínvonalú hírnevét tartja fenn a vendéglátóiparban, és az Egyesült Királyság egyik legmagasabb színvonalú egyetemétől kapja a végső díjat, akivel a BHMS-nek hosszú távú kapcsolata van.

A BHMS tagja az 1928-ban alapított iskolák Bénédict Oktatási Csoportjának, amelynek feladata, hogy felnőttképzést biztosítson azok számára, akiknek sikeresnek kell lenniük. A Bénédict Iskola Svájc legnagyobb magánoktatási intézménye, és évente több mint 15 000 teljes és részmunkaidős hallgatót oktat. A diákok tanulnak egy dedikált tanszéktől, akik akadémiai ismereteik mellett tudást és tapasztalatot szereznek a vendéglátás és az üzleti területek területén. Ez biztosítja, hogy az osztályban tanult dolgok kortársak, és alkalmazhatók a mindennapi üzleti környezetben a valós helyzetekben.

A program célja

Az M.Sc. a Global Business Management-ben a hallgatók elméleti és operatív ismereteit fejleszti a nemzetközi üzleti világ aktuális témáiról és fejlesztéseiről. Ez lehetővé teszi a diplomások számára, hogy az iparágak széles körében kezdeményezzék vagy fokozzák karrierjüket. Számos tanított modul és gyakornoki elhelyezés révén a diákok az alábbiakra tanítanak:

 • használjon kezdeményezést és felelősséget vállaljon
 • megoldja a problémákat kreatív és innovatív módon
 • döntéseket hozhat kihívó helyzetekben
 • továbbra is önállóan tanulnak és szakmailag fejlődnek
 • hatékonyan kommunikálnak kollégákkal és szélesebb közönséggel a különböző médiákban.

A program felajánlja a hallgatóknak egy erős tudományos oktatást, és ha úgy dönt, hogy vállalja a svájci vendéglátóhelyi szakmai gyakorlatot, a szakmai alapkompetenciát és az átruházható készségeket, amelyek felbecsülhetetlenek lesznek minden jövőbeni pályafutás során. Ez jelentős értéket és presztízst visel világszerte a munkáltatókkal.

A diákok megtanulják az élelmiszer-szolgáltatási rendszereket, az üzleti menedzsment alkalmazások széles skáláját, az idegen nyelveket és a vezetői képességeket, hogy néhány tudományos tudományt megnevezzenek. A program során a svájci erények, mint például a fegyelem, a pontosság, az etika és a higiénia ösztönzésre kerülnek, mivel nagyon értékesek.

Fizetett iparági elhelyezkedés Svájcban

A diákok korábbi tapasztalatától, nyelvi készségeitől és szakmai tudásától függően a vendéglátás iparág alapvető funkcionális területein különböző helyszíneken lehet részt venni a program 2. fázisában. Ez biztosítja a hallgatók felbecsülhetetlen szolgáltatási iparági tapasztalatot és átruházható készségeket, létfontosságú sok ipari szektorban.

Svájcban a munkaadók szövetsége és a munkavállalói unió között megtárgyalt iparági képzési díjat jelenleg legalább 2 396 CHF bruttó összegben állapítják meg. Ebből a fizetésből a diákoknak meg kell fizetniük a szobát, a táblát és az adókat. A havi átlagos nettó jövedelem CHF 1'200 és 1'400 között változik.

Időpontok

Akadémiai kurzusokat tartanak:

Hétfőtől péntekig 09: 00-12: 00 között és 14: 00-17: 00 között szombat tanfolyamokat kínálnak bizonyos feltételekkel 11: 00-17: 00 között.

A szakképzést a tárgytól függően különböző időpontokban lehet tartani:

Hétfőtől péntekig 09: 00-14: 00 vagy 15: 30-20: 30 között.

A diákoknak heti 20 órányi házi feladatot és előkészítő olvasást kell tervezniük.

Tanfolyam tartalom

Szakmai szemináriumok

A program részeként az M.Sc. a diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek egy tematikus szemináriumon, melyet egy héten át 2-3 nap alatt kínálnak. A szeminárium programja az iparági előadók és az iparági kirándulás. A diákok tanúsítványt kapnak a befejezés után.

 • A Gyógy- és Wellness Szektor
 • Luxus márkák és szolgáltatások menedzsmentje
 • Sport és rendezvények marketingje

Minden speciális szeminárium kurzus 15-20 óra vendég hangszóró, ipari kirándulások és gyakorlati alkalmazások. A kitöltési bizonyítványokat az akadémiai félév végén adják ki.

Kutatási projekt / disszertáció

A diákok kötelesek vállalni egy kövek kutatási projektjét vagy disszertációját a második félévben, egy opcionális szakmai gyakorlat mellett, hogy befejezzék a mesterképzésüket. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy mélyreható, kritikus kutatást fejlesszenek ki az általa választott vendéglátóipari témában.

Elhelyezkedés

Luzern, Svájc

bevitel

Február, május, augusztus és november. Kérjük, lépjen kapcsolatba a BHMS felvételi irodával a következő beviteli lehetőségért.

Ünnepek

A BHMS üdülési tervének megfelelően ütemeznek, és letölthetők a BHMS weboldaláról az "Iskolai naptárak" alatt.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus B.H.M.S. Business & Hotel Management School »

Utoljára frissítve Március 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date