MBA | Pénzügy

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ez egy fejlett prémium tanácsadási és oktatási program azok számára, akiknek modern menedzsment ismeretekre van szükségük. Célja a felső pozícióban dolgozó emberek és az egyének, akik nem elégedettek a legtöbb tudományos üzleti iskola által biztosított alapismeretekkel. Mivel a pénzügyi menedzsment szakirányú, a hallgatók tanítanak egy alapos képzést a pénzügyi menedzsment mellett a teljes tanfolyam a vállalatirányítás . 90 ECTS.

Az EMAS kivételes tapasztalata az üzleti stratégia és a stratégiai menedzsment területén garantálja az EMAS diplomások kiválóságát és szakmai feletti fölényét az iskolai végzettekkel szemben anélkül, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkeznének a modern üzleti ezen kötelező területein.

Az EMAS Business School által nyújtott mély ismeretek és tekintélyes MBA fokozat garantálják karrierjét és jövedelmének növekedését. Ez a legjobb választás a fiatal vezetők számára.

TÁMOGATJUK ÉS TUDNI A PROGRAMOT.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Kevesebb
Moszkva , Nyizsnyij Novgorod , Oroszország Online , Kijev , Minsk , Almaty + 5 Több Kevesebb