eltérés pálya

megfelelő óraszám; neves professzorok és szakértők a helyi piacon; infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek néhány módulos.s.

GÓL

O Public Management kurzusLevel szakértelem, célja, hogy felkészítse a résztvevők megértsék a kihívások kormányzati tervezés a huszonegyedik században, elérve a kapcsolatok között tervezés és irányítás, megérteni bonyolult a költségvetési programozás a közszférában és használható eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy meghatározzák a prioritásokat, célokat és a rövid és hosszú távú célok, tervezési projektek és értékeli a költségeket és felkészítse őket a kihívás kezelését és értékelését programadas.adas intézkedéseket.

TARGET

Ez a kurzus célja, hogy diplomás, dolgozó szakemberek a tervezés, a költségvetés, az ellenőrző és vizsgálati közintézményekben.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamot kell indítani a különböző tanítási / tanulási technikákat annak érdekében, hogy lehetővé tegye az aktív hallgatói részvétel az építési ismeretek. Professzor nyújtanak megfigyelési iskolai anyag. Fogják használni szerint a természet és kívánatos az egyes tárgyak, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok; játékok és szimulációk; konferenciák; előadások; szemináriumok; Rendezte tanulmányok; csoportos munka; gyakorlati órák a laboratóriumban; viták és tapasztalatcserék.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

11 további kurzus Grupo Tiradentes »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
407 Óra
Nappali
Price
9,725 BRL
25 részletben R $ 389,00 R $ 9,725.00
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date