MBA állami Irányítás

Grupo Tiradentes

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA állami Irányítás

Grupo Tiradentes

eltérés pálya

megfelelő óraszám; neves professzorok és szakértők a helyi piacon; infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek néhány módulos.s.

GÓL

O Public Management kurzusLevel szakértelem, célja, hogy felkészítse a résztvevők megértsék a kihívások kormányzati tervezés a huszonegyedik században, elérve a kapcsolatok között tervezés és irányítás, megérteni bonyolult a költségvetési programozás a közszférában és használható eszközöket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy meghatározzák a prioritásokat, célokat és a rövid és hosszú távú célok, tervezési projektek és értékeli a költségeket és felkészítse őket a kihívás kezelését és értékelését programadas.adas intézkedéseket.

TARGET

Ez a kurzus célja, hogy diplomás, dolgozó szakemberek a tervezés, a költségvetés, az ellenőrző és vizsgálati közintézményekben.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamot kell indítani a különböző tanítási / tanulási technikákat annak érdekében, hogy lehetővé tegye az aktív hallgatói részvétel az építési ismeretek. Professzor nyújtanak megfigyelési iskolai anyag. Fogják használni szerint a természet és kívánatos az egyes tárgyak, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok; játékok és szimulációk; konferenciák; előadások; szemináriumok; Rendezte tanulmányok; csoportos munka; gyakorlati órák a laboratóriumban; viták és tapasztalatcserék.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)


Utoljára frissítve September 24, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
407 Óra
Nappali
Price
ár
9,725 BRL
25 részletben R $ 389,00 R $ 9,725.00
Locations
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt