MBA általános menedzsment

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Miért tanulmányozza az üzleti adminisztráció Masterjét?

Az MBA egy előretekintő tanterv, amely perspektívát biztosít a hallgatók számára a vezetés, a funkcionális osztály integrációja, az etikai menedzsment és a kockázatértékelés területén. A program lehetőséget nyújt a hallgatóknak etikai és vezetési kérdések megvizsgálására egy tiszteletben tartott oktatási környezetben, amely támogatja az egész életen át tartó tanulást.

Tanterv

A Business Administration Master fokozatának tanterve a posztgraduális szintű kurzusok 36 szemeszterének kreditéből áll, minimális halmozott pontszám átlagosan 3,0, a teljesítés 4,0 skálán. Az ülésenként vett három szemeszter hitelóráját teljes munkaidős beiratkozásnak kell tekinteni.

Általános menedzsment

Az általános menedzsment hangsúly az ideális lehetőség a hallgatók számára, hogy kiválasszák azokat az egyes kurzusokat, amelyeket MBA elvégzéséhez akarnak. Öt végzős választani, a General Management hangsúlyt nyújt a hallgatók számára, hogy mélyen belemerüljenek a kurzusok, amelyek megteremtik a kívánt tanulási élményt. Érdekli a szervezeti fejlődés és az emberi erőforrás menedzsment? Ezt megtehetjük az általános menedzsment hangsúlyával.

Helloquence / Unsplash

Tanítási stratégiák

Minden tanfolyam az elméleti alapelvek és a gyakorlati tapasztalatok alkalmazásával foglalkozik az üzleti helyzetekben és problémákban. Esettanulmányok, jelentéskészítés és osztálybeszélgetések keverik össze annak biztosítását, hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak a kurzusok tanulási eredményeinek tisztázására és asszimilálására. Az értékelések különféle formákat ölthetnek, ideértve a csoportprojekteket, az egyedi jelentéseket és az esettanulmányokat. A beszélgetésekben való részvétel elengedhetetlen a hallgatók sikeréhez.

A program egy BA 590 Kutatási szemináriummal zárul, amely kiemelkedő tapasztalatokat nyújt a hallgató számára a program koncepcióinak alkalmazására üzleti jelentés vagy javaslat kidolgozásakor. A jelentést vagy javaslatot prezentációs szoftverek segítségével mutatják be társaiknak és / vagy üzleti vezetőknek. A kutatott jelentés vagy javaslat lehetőséget ad a hallgató számára az alaptanterv integrációjának bemutatására, valamint a megszerzett tudás és készségek hangsúlyozására a posztgraduális kommunikációs és kritikus gondolkodási készségek felhasználásával.

Tanulási eredmények a programban

 • Elemezze a szabályozási és jogi kérdéseknek a jelenlegi gazdasági környezetben versengő vállalatokra gyakorolt hatásait.
 • Az üzleti döntések meghozatalához szükséges elemző eszközök segítségével azonosítsa és oldja meg a problémákat, hozzon létre változást vagy dolgozzon ki ajánlásokat.
 • Magyarázza el a vállalati funkcionális felelősségek kölcsönös függőségét.
 • Értékelje ki a globális vagy hazai gazdaságban versengő vállalatok hatékony üzleti és vezetési gyakorlatait.

Amit a hallgatók mondanak:

"Az MBA-t az észak-írországi Belfastban éltem. Az utazási iránti szenvedélyem és a rugalmas aszinkron tanterv mellett a Upper Iowa University lehetővé tette ezt az utazást ésszerű karokkal és támogatással." - Fiona, a jelenlegi hallgató

Az Upper Iowa egy nemzetközileg elismert egyetem, amely a világ minden tájáról több mint 4500 diplomát kereső hallgatót szolgál fel.

 • Kar valódi munkatapasztalattal
 • Nincs campus rezidencia
 • Hat kényelmes kezdési dátum egész évben
 • Rugalmas ütemezés a gyorsított fokozat befejezéséhez
 • Az online tanfolyamok lehetővé teszik, hogy órákon bármikor részt vegyen nappali vagy éjszakai órákban
 • Este tanfolyamok választott helyszíneken
 • Az ACE ajánlási tanfolyamok potenciális átadása
 • Öt 8 hetes ülés és egy gyorsított, 6 hetes nyári ülés

Az UIU MBA programja kiemeli:

 • Az UIU elismerte a „Legjobb Online MBA Program” nyújtását Iowában .
 • Nincs campus rezidencia; fejezze be MBA-ját legfeljebb két év alatt.
 • MBA programunk teljes egészében online vagy kiválasztott helyeken is elvégezhető (beleértve az esti kurzusokat).
 • Transzfer akár 12 diplomás kreditért. Az ACE ajánlási tanfolyamok potenciális átadása.
 • Tanuljon azoktól a karoktól, akik valós tapasztalatokkal rendelkeznek és szakemberek az általuk tanított területeken; segítőkész, gondoskodó személyzet, aki az elejétől a végéig ott van az Ön számára.
 • Személyre szabott tanulási környezet, amelynek átlagos UIU osztálya mindössze 14 hallgató.
 • Megkülönböztető ütemterve 5 nyolchetes ülés és egy gyorsított hathetes nyári ülés.
 • Indítsa el MBA-ját a hat ülésünk bármelyik ülésén.
 • A végzős hallgatókat teljes munkaidőben tekintik úgy, hogy ülésenként egy posztgraduális kurzust vesznek.
Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UI ... Tovább

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study. Kevesebb