MBA - átfogó

Általános információk

Program leírás

MBA - Átfogó

Az Akadémia MBA program felvértezi a hallgatók vezetői képességek és az üzleti érzéket szolgálni mind a profit és non-profit szektorban. A program egy tanuló-központú tanulási környezet egy tanterv által akkreditált Akkreditációs Tanács az üzleti iskolák és programok (ACBSP).

A program kezdődik egy sor alapvető követelményeket ( „Közös Szakmai komponens”) annak biztosítása, hogy a hallgatók a programban ismerős lesz az alapvető területeken, az üzleti gyakorlat és kompetencia.

Ezt követően a „alapképzés” a diákok egy teljes 18 kredit a fejlett természetesen a munka az átfogó pálya koncentráció végére a program, a diákok egy teljes sor kidolgozásában elért tanfolyamok, amelyek kiterjednek a üzleti stratégia, a szakmai etika, és a globális problémák .

Diákok szorosan együtt kari, akik aktívak a régió üzleti közösség fejlesztése kulcsfontosságú elemző, kritikus gondolkodás, a kommunikáció és problémamegoldó készség. Ez a megközelítés biztosítja a diplomások vannak szerelve az etikus és felelős vezető szerepet az üzleti életben, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

A College of Mount Saint Vincent üdvözli alkalmazások nemzetközi diákok a Master of Business Administration (MBA) program.

Az MBA program által akkreditált Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP). A ACBSP akkreditációs szabványok mintájára a Baldridge Nemzeti Minőségi Program, amely elsősorban a tanuló-központú tanulási megközelítés az osztályteremben.

Az MBA program már jóváhagyott és nyilvántartásba a New York-i Állami Felsőoktatási Minisztérium, az HEGIS kódja 0506.

MBA - Átfogó pálya

Diákok, akik ezt a lehetőséget választja, hogy egy program a fejlett tanulmány egyeztetve a kari tanácsadója. Tizennyolc kredit közül kerülnek kiválasztásra a teljes portfólió kurzusokat az MBA program a 600-szinten. A tanulmányi program által jóváhagyott program igazgatója. Ezzel a lehetőséggel, a hallgatók képesek szabott speciális tanfolyam az MBA program, hogy megfeleljen karrier célok, szakmai érdeklődés, és a kihívások a jelenlegi helyzetben. A végzett hallgatók tervez karriert olyan területeken, mint a non-profit menedzsment, a közszolgálati és a politikai képviselet képesek teljes korszerű munka kötődik közvetlenül a kihívásokra, a szakmai élet, amelyhez törekszenek.

Az MBA diplomát igényel befejezése 60 kredit.

Természetesen Kivételek a korábbi vizsgálatban

A pályázók eltekinthet legfeljebb 24 az előírt 60 kredit alapján megfelelő egyetemi tanfolyam üzleti adminisztráció.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs ... Tovább

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs, including a full array of majors and minors and professional preparation in accounting, business, communication, education, and nursing. Kevesebb