Hivatalos Leírás

MBA Business Administration, vagy az International Business:

A globalizáció az üzleti egy megélt valóság minden ország a világon, de különösen az Egyesült Államokban, és Európában, ahol a vállalatok forrás alapanyagok, gyártása és értékesítése a világ minden tájáról. Ugyanez igaz a szolgáltatási szektor, ahol minden jelentős pénzügyi és szolgáltatásokat intézmények működését a nagyobb városokban a világ.

Business Administration szakemberei az új és izgalmas korszak óriási lehetőségeket világszerte pályára, hogy egyaránt kihívást és jutalmazása egyidejűleg. IBMS`s MBA Nemzetközi Üzleti mértékben biztosítja a keretet a szakemberek, hogy megértsék ezt az izgalmas és komplex globális üzleti környezet és a konkrét ismeretek számukra, hogy hatékonyan működjön a választott érdeklődési terület.

Az MBA International Business diplomát kifejezetten MBA hallgatók, akik érdeklődnek a nemzetközi karriert, és hogyan kell hatékonyan működhessen vezetői a globális környezetben nagy nemzetközi műveletekben. A hallgatók megismerkednek az üzleti, kereskedelmi, kulturális és menedzsment kérdések, amelyek különböznek az országok és régiók a világon.

Program és tanfolyamok

Az MBA International Business egy 39-58-hitel program, amely biztosítja a hallgatók ismereteket és elemző készségek a nemzetközi üzleti tevékenységet. Az ismeretek és készségek tanított az ilyen mértékű célja, hogy felkészítse a tanulókat a globális pályára a nagy üzleti szervezetek.

Sok más neves oktatók is megjelent a különböző nemzetközi folyóiratokban, konzultált a nemzetközi szervezetekkel, és üljön a táblák a nemzetközi szervezetekkel, amelyek elősegítik a nemzetközi üzleti, kereskedelmi kapcsolatok és a kutatás a nemzetközi gazdálkodás.

Állásajánlatok

Diplomások a nemzetközi üzleti területen foglalkoztatott valamennyi ágazatában az üzleti világban. Ezek közé tartozik a pénzügyi szolgáltatások, a gyártás, a kiskereskedelem, a tanácsadás, a technológia, az emberi erőforrások és egyéb területeken. A nemzetközi üzleti diplomával is várom, hogy a nemzetközi üzleti lehetőségeket, mint nőnek azok a szervezetek a globális környezetben ma.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
18 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date