MBA üzleti adminisztráció vagy a nemzetközi üzleti

Institute of Business & Management Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA üzleti adminisztráció vagy a nemzetközi üzleti

Institute of Business & Management Sciences

MBA Business Administration, vagy az International Business:

A globalizáció az üzleti egy megélt valóság minden ország a világon, de különösen az Egyesült Államokban, és Európában, ahol a vállalatok forrás alapanyagok, gyártása és értékesítése a világ minden tájáról. Ugyanez igaz a szolgáltatási szektor, ahol minden jelentős pénzügyi és szolgáltatásokat intézmények működését a nagyobb városokban a világ.

Business Administration szakemberei az új és izgalmas korszak óriási lehetőségeket világszerte pályára, hogy egyaránt kihívást és jutalmazása egyidejűleg. IBMS`s MBA Nemzetközi Üzleti mértékben biztosítja a keretet a szakemberek, hogy megértsék ezt az izgalmas és komplex globális üzleti környezet és a konkrét ismeretek számukra, hogy hatékonyan működjön a választott érdeklődési terület.

Az MBA International Business diplomát kifejezetten MBA hallgatók, akik érdeklődnek a nemzetközi karriert, és hogyan kell hatékonyan működhessen vezetői a globális környezetben nagy nemzetközi műveletekben. A hallgatók megismerkednek az üzleti, kereskedelmi, kulturális és menedzsment kérdések, amelyek különböznek az országok és régiók a világon.

Program és tanfolyamok

Az MBA International Business egy 39-58-hitel program, amely biztosítja a hallgatók ismereteket és elemző készségek a nemzetközi üzleti tevékenységet. Az ismeretek és készségek tanított az ilyen mértékű célja, hogy felkészítse a tanulókat a globális pályára a nagy üzleti szervezetek.

Sok más neves oktatók is megjelent a különböző nemzetközi folyóiratokban, konzultált a nemzetközi szervezetekkel, és üljön a táblák a nemzetközi szervezetekkel, amelyek elősegítik a nemzetközi üzleti, kereskedelmi kapcsolatok és a kutatás a nemzetközi gazdálkodás.

Állásajánlatok

Diplomások a nemzetközi üzleti területen foglalkoztatott valamennyi ágazatában az üzleti világban. Ezek közé tartozik a pénzügyi szolgáltatások, a gyártás, a kiskereskedelem, a tanácsadás, a technológia, az emberi erőforrások és egyéb területeken. A nemzetközi üzleti diplomával is várom, hogy a nemzetközi üzleti lehetőségeket, mint nőnek azok a szervezetek a globális környezetben ma.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
18 Év
Nappali
Locations
Svájc - Geneva, Geneva
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Svájc - Geneva, Geneva
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt