MBA - üzleti analitika

Richard T. Doermer School of Business - Indiana University-Purdue University, Fort Wayne

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA - üzleti analitika

Richard T. Doermer School of Business - Indiana University-Purdue University, Fort Wayne

 • Nyerj egy IU képzés 24 hónap
 • Rugalmas program. Hibrid osztályok, hogy illeszkedjen a munkarend. Osztályok megfelelnek hétfőtől csütörtökig este.
 • Vegyünk 11 Core tanfolyamok plusz 4 pálya tanfolyamok. Két pálya lehetőségek közé Business Analytics és pénzügyek.
 • Executive Mentoring. A sorozat executive előadások, ahol a magas szintű vezetők szolgál mentorok.
 • Szervezeti Action Project. A legtöbb feladatot lehet közvetlen kapcsolatban a szervezet, amely lehetővé teszi a valós alkalmazása az információ.
 • Legmagasabb Akkreditációs. IPFW által akkreditált A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB-International), amely a legmagasabb szintű akkreditációs nyerhető. IPFW kínálja az egyetlen AACSB-Nemzetközi akkreditált üzleti iskola észak Indiana.
 • Alums jelentést egy éves medián fizetés változás 20%.

Koncentráció - Business Analytics (1.5cr. Each)

 • B600-Revenue Management
 • B601-érték árazás Analytics
 • B602-prediktív elemző
 • B603-Risk Analytics

természetesen betöltése

A legtöbb MBA hallgatók teljes időben foglalkoztatott és normális esetben legfeljebb terhelés során 6 kredit (két fogás) szemeszterenként és 3 kredit (egy kúra) egy nyári ülésszak. Azonban a diákok választhatnak, hogy törekedjen a teljes munkaidőben tanulmány a programban. Beiratkozás 9 kredit tartják teljes munkaidőben.

Tanfolyamok a tervek szerint igényeinek kielégítése érdekében a részmunkaidős diákok. Mivel az iskola nem tudja garantálni, hogy minden tanfolyam lesz elérhető minden diák számára mindenkor, a diákok kell fogadnia azt a kockázatot, hogy az adott félévben vagy a munkamenet, a tervezett tanfolyamok esetleg nem kompatibilis a tanfolyamok szükséges. Gondos tervezés egyeztetve az MBA tanácsadó és részvétel a korai regisztrációs minimálisra csökkenti annak valószínűségét, hogy ez egyre nagyobb problémát.

Transfer Credit

Hallgatók, akik fejlett fok vagy szerzett kredit túl követelményeket írnak elő a diplomát kérheti átviteli kredit. Maximum 6 kredit ilyen posztgraduális képzés kiegészítve minőségű B vagy jobb egy AACSB akkreditált intézmény akkor lehet elfogadni a transzfer. E határokon belül, elfogadottságának és alkalmazhatóságát transzfer kredit az igazgató határozza meg egyeztetve megfelelő kari.

Kereteken belül a fent említett, a diákok jóváhagyást kérő teljes mértékben követelmények azáltal, hogy egy tanfolyam egy AACSB akkreditált intézmény írásban kérheti, és egy példányát az intézmény óravázlat a rendező előzetesen a kurzus. A kérelem a kivétel azonosítania kell (1) az intézmény, (2) az adott kurzus (ok), amely kerül sor, és a (3) IPFW követelmény (ek) az általa vagy fogják alkalmazni.

tudományos normák

A jelölt az MBA kell tartania a halmozott diplomás GPA 3,0 vagy annál jobb. A végzős GPA számítása kizárólag a kitöltött posztgraduális szintű képzés. A diákok, akiknek diplomás GPA alá 3,0 kerülnek tudományos próbaidőt, és meg kell hozni a grade-pont átlaga vissza 3,0 belül a következő 6 kredit természetesen a munka. Ennek elmulasztása a GPA-hiány az elkövetkező 6 kredit vezethet azonnali elbocsátás. Posztgraduális kurzusok, amelyeken a diákok keresni fokozat D vagy F meg kell ismételni. Fokozat D vagy F szerepelni fog a számítás a tanuló végzős GPA.

Határidőkben lezárása Degree

A diákok megengedett legfeljebb 48 hónapig tart minden követelménynek. Ezt a 48 hónapos időszak kezdődik egyszer hallgató kezdi, hogy olyan modulokat vagy mag tanfolyamok. A menetrend az osztályok úgy lett kialakítva, hogy lehetővé teszik a teljes munkaidőben dolgozó szakemberek, ha nem akarják, hogy teljes az MBA program 18 hónap és két év.

Diákok, akik nem jelennek meg posztgraduális üzleti osztályok két szabályos egymást követő félév kell újra a felvételi vagy a kezdeti alkalmazás megújult.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
24 - 48 hónapok
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Fort Wayne, Indiana
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Fort Wayne, Indiana
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt