MBA üzleti Innovációban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az ESMT Berlin részmunkaidős vegyes MBA üzleti innovációja ideális módszer a teljes munkaidőben történő munka folytatására, miközben megismeri azokat a tudást és kompetenciákat, amelyek nemcsak személyes fejlődésüket, hanem vállalatának növekedését és átalakulását is támogatják.

A program legalább három éves szakmai tapasztalattal rendelkező személyeket céloz meg, akik hatékony változási ügynökök akarnak lenni szervezetükben. Függetlenül attól, hogy egy érett vállalkozás részét képezi, amelynek ösztönöznie kell a zavaró innovációt, vagy egy nagyvállalatot indító induló vállalkozás, ez a program a karrierje következő lépése lehet.

Ismerkedjen meg az alapvető MBA témákkal, majd kövesse a kifejezetten az ügyfélközpontútra, a vállalkozói stratégiára és az innovációra, a digitális üzletre és az agilitásra vonatkozó kurzusokat.

Az ESMT világszínvonalú oktatói által a személyesen és a világ leginnovatívabb virtuális tanulási platformon átadott kétéves tanulmányi program központi eleme a rugalmasság. Integrált megközelítésünk magában foglalja a 80% -os online tanulást és 20% -át személyesen 14 hétvégén, akár Berlinben, akár Münchenben (minden hallgató részt vesz az első modulban Berlinben).

ESMT tagsága a Menedzsment Jövő Tanulása (FOME) szövetségben garantálja a hozzáférést a világ leginnovatívabb vegyes tanulási környezetéhez.

Legfontosabb tényeket

 • Vegyes szállítás 80% -kal online / 20% -kal személyesen.
 • Az ESMT Berlin MBA fokozatának vezetése (60 ECTS).
 • 24 hónapos program időtartama.
 • 14 szemtől szembeni modul (csütörtök délután - szombat).
 • Kohort alapú: ugyanazzal az embercsoportdal kezdődik és fejeződik be, lehetővé téve egy hálózat felépítését.
 • Helyszínek: döntsön az egyes modulok tanulmányainak Berlinben vagy Münchenben.
 • 2020 szeptember bevétele.
 • Németország leginkább nemzetközi öregdiák-hálózata.
 • Fókuszterületek: üzleti átalakulás, digitális innováció, agilitás, megszakítás, elemzés.
 • Tandíj: 38 000 EUR (korai madárár 29 500 EUR 2020 júniusáig).

Az ESMT jelenleg az FT Business School rangsorában a németországi első számú üzleti iskola Németországban és a 9. legfontosabb üzleti iskola Európában. Az ESMT a németországi két üzleti iskola egyike, amely minden nemzetközi rangsorban megjelenik a legjobb üzleti iskolák rangsorában. Vessen egy pillantást a programjaink rangsorára.

132343_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Mi a "kevert" és miért ideális?

A Blended ötvözi az online és a szemtől szembeni tanulás legjobbjait. Használhatja az interaktív online tanulás rugalmasságát a saját tempójában, miközben társaitól és világszínvonalú oktatótól is online és személyesen is tanulhat. Minden tanfolyamnak mind személyes, mind online összetevői vannak. Tartsa meg jelenlegi állását, fejlessze szakértelmét, és építse fel a hálózatot egy programba.

Miért van a személyes kulcs?

Az online ülések és a szemtől szembeni oktatás kombinálása lehetővé teszi, hogy intenzívebben dolgozzon az osztálytársakkal, és javítja az azt követő online együttműködést. Az ESMT online digitális központjának interaktív elemei lehetővé teszik a személyes kapcsolatok kialakítását a személyes elemek között.

Küldje el nekünk önéletrajzát a profil áttekintéséhez

Kíváncsi, hogy a részidős MBA az üzleti innovációban megfelelő-e neked és karrierjének? Küldje el LinkedIn profil linkjét vagy önéletrajzát felvételi csapatunknak profilértékelés céljából.

Felvételi követelmények

A jelentkezéshez rendelkeznie kell

 • Három év posztgraduális szakmai tapasztalat.
 • Egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű képesítés.
 • Erős GMAT / GRE eredmények vagy erős teljesítmény az ESMT felvételi tesztjén.

Főbb tulajdonságok, amelyeket a jelentkezőkben keresünk

 • Nemzetközi kilátások és interkulturális kompetencia.
 • Változás és innovációs gondolkodásmód.
 • Az a törekvés és motiváció, hogy teljes munkaidőben dolgozzon és részmunkaidőben tanuljon.

határidők

2020. június 15 .: A madár korai oktatásának határideje

2020. augusztus 15 .: A jelentkezési határidő

ESMT felvételi folyamat egy gördülő kiválasztási folyamatot folytat, az osztályban az egész évben rendelkezésre álló helyekkel. Az osztály korlátozott hely, ezért erősen javasolt a korai alkalmazás. A pályázatokat a teljesítés után azonnal felülvizsgálják.

Díjak és finanszírozás

Azok a pályázók, akik 2020. június 15-ig nyújtják be a kitöltött jelentkezést, automatikusan 8500 EUR összegű tandíjat kapnak, 38 000 EUR-ról 29 500 EUR-ra csökkentve a tandíjat, amely magában foglalja a tanulási platformhoz és a tartalomhoz való hozzáférést, valamint az esettanulmányi engedélyeket. A kísérleti eredményeket (GMAT, GRE, ESMT felvételi teszt, angol nyelvtudási pontszámok) ezen időpont után lehet benyújtani. A tandíj három részletben fizetendő a program teljes időtartama alatt.

Hitelek: Az ESMT oktatási kölcsönökhöz biztosít hozzáférést a Prodigy Finance és a Brain Capital révén.

Adócsökkentések: Sok országban, köztük Németországban is engedélyezik a felsőoktatás tandíját és az ahhoz kapcsolódó költségeket adóköteles költségeknek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schoo ... Tovább

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schools in Germany with a global network of alumni in over 50 countries. Kevesebb