MBA üzleti menedzsment és a versenyképes hírszerzés

Általános információk

Program leírás

eltérés pálya

A tanfolyam kidolgozza a résztvevők képességeit, hogy tegyék képes megérteni egy új és dinamikus vezetés kihívást alapuló paradigma építeni (és az újjáépítéshez) minden nap. A kilátásba helyezett megy vissza, így, hogy a hit "intenzív tudás", mint stratégiai elem, nem csak a túlélés a szervezet, de mindenekelőtt hozzá alapvető versenyelőnyt annak fennmaradása. O MBA Business Management és a Competitive Intelligence Ez kínálják vezetők és más szakemberek, akik a magán üzleti szervezetek, állami és nem kormányzati, valamint a tanárok keresve elméleti és gyakorlati fejlesztését területén Administration, szakértelem és korszerű, így a szakértők a témában, és az érdeklődés a fejlődő szükséges készségek Competitive Intelligence Menedzsment szervezetek.

GÓL

Az MBA Business Management és üzleti intelligencia célja, hogy fejlessze a hallgatók megértését koncepciókat, eszközöket és Competitive Intelligence alkalmazott módszerek az állami, a magán- és a civil szervezetek. Konkrétan: • a résztvevők támogatást keresni, azonosítása és megkülönböztetése adatbázisok segítik a gyors döntéshozatalt a keresést egy versenyképes piaci pozíció; • bemutatni fogalmak, elvek, módszerek és folyamatok, hogy a vezetés a versenyképes üzleti forgatókönyvek; • munka kezelésében a modern irányítási modellek, figyelembe véve a stratégiai és taktikai-operatív méretek; • a tudományos környezetben, mint egy hely a vita és tapasztalatcsere adódó sokfélesége és sajátosságai versenyképes szervezetek a termékek és szolgáltatások; • felkészítse a diákokat a résztvevők a fogalmak és bemutatott elméleti szempontból hozzájárulnak a kívánt hatékonyságot a gyakorlatban. A tanfolyam kidolgozza a résztvevők képességeit, hogy tegyék képes megérteni egy új és dinamikus vezetés kihívást alapuló paradigma építeni (és az újjáépítéshez) minden nap. A kilátásba helyezett megy vissza, így, hogy a hit "intenzív tudás", mint stratégiai elem, nem csak a túlélés a szervezet, de mindenekelőtt hozzá alapvető versenyelőnyt annak fennmaradása.

TARGET

Az MBA in Business Management és a Competitive Intelligence kínálják vezetők és más szakemberek, akik a magán üzleti szervezetek, állami és nem kormányzati, valamint a tanárok keresve elméleti és gyakorlati fejlesztését területén Administration - porporcionando egyedi és magas szintű ismerete, hogy -az témaszakértők - akik az érdeklődés fejlesztése szükséges készségek kezelése versenyképes intelligencia szervezetekben.

MÓDSZERTAN

Minden tanárunk piaci szakemberek, amely lehetővé teszi az osztályok olyan tapasztalat, hogy jön a contextualize minden elmélet a gyakorlattal, hogy a piaci igényeknek. ismertető és dialogued osztályok aktív beszélgetések valós esettanulmányok, tapasztalatok, szemináriumok, szakmai látogatások és kapcsolatok más szakemberek, üzletemberek és vállalkozók a különböző területeken, hogy a tanfolyam fog működni.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb