eltérés pálya

A tanfolyam kidolgozza a résztvevők képességeit, hogy tegyék képes megérteni egy új és dinamikus vezetés kihívást alapuló paradigma építeni (és az újjáépítéshez) minden nap. A kilátásba helyezett megy vissza, így, hogy a hit "intenzív tudás", mint stratégiai elem, nem csak a túlélés a szervezet, de mindenekelőtt hozzá alapvető versenyelőnyt annak fennmaradása. O MBA Business Management és a Competitive Intelligence Ez kínálják vezetők és más szakemberek, akik a magán üzleti szervezetek, állami és nem kormányzati, valamint a tanárok keresve elméleti és gyakorlati fejlesztését területén Administration, szakértelem és korszerű, így a szakértők a témában, és az érdeklődés a fejlődő szükséges készségek Competitive Intelligence Menedzsment szervezetek.

GÓL

Az MBA Business Management és üzleti intelligencia célja, hogy fejlessze a hallgatók megértését koncepciókat, eszközöket és Competitive Intelligence alkalmazott módszerek az állami, a magán- és a civil szervezetek. Konkrétan: • a résztvevők támogatást keresni, azonosítása és megkülönböztetése adatbázisok segítik a gyors döntéshozatalt a keresést egy versenyképes piaci pozíció; • bemutatni fogalmak, elvek, módszerek és folyamatok, hogy a vezetés a versenyképes üzleti forgatókönyvek; • munka kezelésében a modern irányítási modellek, figyelembe véve a stratégiai és taktikai-operatív méretek; • a tudományos környezetben, mint egy hely a vita és tapasztalatcsere adódó sokfélesége és sajátosságai versenyképes szervezetek a termékek és szolgáltatások; • felkészítse a diákokat a résztvevők a fogalmak és bemutatott elméleti szempontból hozzájárulnak a kívánt hatékonyságot a gyakorlatban. A tanfolyam kidolgozza a résztvevők képességeit, hogy tegyék képes megérteni egy új és dinamikus vezetés kihívást alapuló paradigma építeni (és az újjáépítéshez) minden nap. A kilátásba helyezett megy vissza, így, hogy a hit "intenzív tudás", mint stratégiai elem, nem csak a túlélés a szervezet, de mindenekelőtt hozzá alapvető versenyelőnyt annak fennmaradása.

TARGET

Az MBA in Business Management és a Competitive Intelligence kínálják vezetők és más szakemberek, akik a magán üzleti szervezetek, állami és nem kormányzati, valamint a tanárok keresve elméleti és gyakorlati fejlesztését területén Administration - porporcionando egyedi és magas szintű ismerete, hogy -az témaszakértők - akik az érdeklődés fejlesztése szükséges készségek kezelése versenyképes intelligencia szervezetekben.

MÓDSZERTAN

Minden tanárunk piaci szakemberek, amely lehetővé teszi az osztályok olyan tapasztalat, hogy jön a contextualize minden elmélet a gyakorlattal, hogy a piaci igényeknek. ismertető és dialogued osztályok aktív beszélgetések valós esettanulmányok, tapasztalatok, szemináriumok, szakmai látogatások és kapcsolatok más szakemberek, üzletemberek és vállalkozók a különböző területeken, hogy a tanfolyam fog működni.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

11 további kurzus Grupo Tiradentes »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
407 Óra
Nappali
Price
10,114 BRL
26 részletben R $ 389,00 R $ 10,114.00
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date