MBA üzleti adminisztráció

Általános információk

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) a leginkább kívánatos és nemzetközileg elismert posztgraduális menedzsment fokozat a világon. A Nottingham Business School MBA célja, hogy felkészüljen arra, hogy kezelni tudja az irányító szervezetekben rejlő kihívások széles skáláját, hogy megnézhesse tevékenységének összekapcsolását. Megszerzi a felső vezetők által a stratégiai menedzsment szintjén szükséges tudást, hogy segítsen a szervezet fejlesztésében és stratégiai céljainak elérésében.

Amint a globális környezet egyre ingadozóbbá válik, a tapasztalt és képzett vezetők iránti igény egyre nő. A külső környezet komplexitása és az összetett, gyakran diszaggregált szervezetek több koncepcionálisan okos, jól tájékozott és képzett vezetőt igényelnek a kiszámíthatatlan globálisan összekapcsolt üzleti és menedzsment világgal szemben.

A nemzetközileg elismert tudósok és üzleti vezetők világszínvonalú tanulási környezetében szállított MBA integrálja az elméletet és a gyakorlatot, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen, hogy jelentősen megerősítse vezetői tudását, vezetői képességeit és a globális üzleti tevékenység megértését.

A Nottingham Business School MBA kitöltésével csatlakozhat egy elit menedzsment csoporthoz a munkaerőpiacon, amely kiáll a versenyből.

Mit fogsz szerezni ebből a fokozattól?

 • Két gyakorlati projektet fog készíteni; az egyik az Egyesült Királyságon belül, a másik pedig a nemzetközi.
 • Segítünk Önnek a felelősségteljes, hatékony üzleti gyakorlatok megteremtésében és fenntartásában, valamint a fenntartható gondolkodásmódok kialakításában, a felelősségteljes vezetés ösztönzésében és a szervezeti kultúra befolyásolásában.
 • Olyan személyre szabott Pathway kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy szakosodjon a legjobban érdekelt területeken, hogy alakítsa ki készségeit és tapasztalatait a kívánt karrier körül.
 • Növelje személyi, szakmai és vezetői fejlesztési programunkat.
 • Globális vezetői képességek fejlesztése és a multikulturális légkörbe merüljön el, a világ minden tájáról érkező dinamikus közösséggel és diákokkal.
 • Az MBA-t akkreditálja a Chartered Management Institute (CMI) 7-es szintű menedzsment és vezetői képesítés. A CMI-vel való partneri kapcsolatunk azt jelenti, hogy a kurzus időtartama alatt és az érettségizés első évében ingyenes hallgatói tagságban részesül.
 • Mi vagyunk a legmagasabb rangú modern egyetem az üzleti és menedzsment kurzusok a Complete University Guide 2019.

A Nottingham Business School az üzleti iskolák 1% -ában van az EQUIS és az AACSB akkreditációjában.

Mit tanulsz?

A Nottingham Business Schoolban személyre szabott tanulási tapasztalatot hozhat létre, amely egyedülálló MBA-fokozatot kínál, amely felkészíti a szükséges készségeket a kívánt karrierre.

modulok

Féléves

 • Felelős és fenntartható vezetés
 • Szervezetek irányítása
 • Marketing menedzsment
 • Személyek és szervezetek irányítása
 • Pénzügyi menedzsment

Második félév

 • Választható modul (lásd alább)
 • Stratégiai megújulás és átalakulás
 • Stratégiai változás és tanácsadás

Három szemeszter

 • Nemzetközi tanácsadási projekt
 • Üzleti kutatási módszerek és adatok elemzése
 • Fizetett munkaszerződés (csak kétéves útvonalon)
 • Üzleti Kutatási Projekt

Az egész évben személyes, szakmai és vezetői fejlesztési programot fog tanulni, és ha befejezi a kétéves opciót, akkor az Elhelyezés Diploma az Industrial Experience modulban is elvégezhető.

Választhat egy választható modult az alábbi listából:

 • Nemzetközi emberi erőforrás menedzsment
 • A kreativitás és az innováció kiküszöbölése
 • Pénzügyi modellezés
 • Stratégiai műveletek
 • Befektetési termékek értékelése
 • Vállalati irányítás és elszámoltathatóság
 • Branding és Corporate Reputation Management
 • Digitális marketing menedzsment

Értékelési módszerek

Az MBA tanulási folyamat fontos része a hivatalos értékelés. Az értékelés egyik funkciója a progresszió mérése, de a folyamatban más kísérő készségek is kialakulnak. Az értékeléshez szükséges készségek olyan készségek is, amelyekre a munkahelyen szükséged lesz, mint például a konceptualizálás, az elemzés, a bizonyítékokon alapuló érvelés, a hatékony kommunikáció, az információfeldolgozás, egy előre meghatározott határidőn belül.

Konzultációs projektek

A Nottingham Business School MBA egyedülálló tulajdonsága, hogy két praktikus üzleti tanácsadási projekt keretében gyakorlati készségeket biztosítson. Az első stratégiai változás és tanácsadási modul egy része az Egyesült Királyságban működő vállalkozásnak. A második nemzetközi kontextusban van, amely lehetőséget nyújt nemzetközi tapasztalatainak fejlesztésére és globális üzleti gondolkodásmódjának fejlesztésére, miközben kezeli a lenyűgöző, valós kihívásokat, amelyek kritikus hatással vannak a szervezeti teljesítményre.

A csapat tanácsadási projekt az Egyesült Királyságban

Integrált és kritikus megközelítést fogsz kapni egy brit helyszínen a perspektívák és a diszciplínák alkalmazásakor, és stratégiai irányítási perspektívát tapasztal.

Szintén elkészít egy tanácsadási jelentést, és hivatalos vezetői előadást nyújt. A 3M, Csizma, a Vöröskereszt, az Experian, a CISCO és a British Telecom

A nemzetközi tanácsadási tapasztalat

Ez a modul egy nemzetközi tanulmányút során csúcsosodik meg, ideértve az egyik rangos nemzetközi partnereink által szervezett workshopokat, amelyek vállalati látogatásokon vesznek részt, és bemutatják ügyfeleinek.

Elhelyezés lehetőségei

Választhat, hogy hozzáad egy éves munkát, így az MBA kétéves tanfolyam. Nagyszerű módja annak, hogy megtanulja a tanulás gyakorlatát és karriert fejlesztő valós tapasztalatokat szerezzen. Minden szakaszban a globális üzleti közösség szükségleteinek köszönhetően a mi MBA-junkat a 600 progresszív, proaktív szervezetnek köszönhetően világszerte ismerik. Az általuk nyújtott betekintések, szakértelem és elhelyezési lehetőségek segítenek annak biztosításában, hogy a diplomások kivételes pályafutást alakítsanak ki az egész világon.

Az elhelyezés éve legfeljebb 48 hétig tart (legalább 36 hét). Ha nem tud teljes egészéves elhelyezést elvégezni, de elvégezte a minimálisan 36 hetes időt, akkor elnyerheti az ipari tapasztalatokra szóló elhelyezési oklevelet. Ha elkötelezi magát, el kell végeznie az üzleti kutatási projektet a harmadik félévben

Hogy tanultál?

A tanítás módja

Az elmélet, a gyakorlat, a tapasztalat és a megfigyelés, valamint a gondolkodás és fejlesztés alapját képező tanulási ciklus kifejlesztése. Tehát nem csak a legfrissebb stratégiákat tanítod, hanem minden lehetőséget meg kell adnod, hogy a tanulás valós üzleti környezetbe kerüljön. Tanfolyamainkat konstruktív tanulás, önirányított tanulmányozás, kritikai gondolkodás és csapatmunka ösztönzésére építjük. Sok időt töltesz kiscsoportos munkacsoportokban és oktatóprogramokban, megbeszélheted és elemezheted az üzleti gyakorlatokkal és magatartásokkal kapcsolatos tapasztalatait.

Testreszabás

Tudjuk, hogy a posztgraduális hallgatók változatos csoportot képviselnek, különböző tudományos ismeretekkel rendelkeznek a kiválasztott tanulmányi területen, különböző kulturális és oktatási háttérrel, valamint különböző személyes és szakmai készségekkel és kompetenciákkal. A posztgraduális tanulmányok indítékai változóak, de a posztgraduális tanított tapasztalat felmérés (2017) szerint a két fő motiváló tényező két fő témakörre oszlik; "a szakmai előmenetel és a foglalkoztatási kilátások" és a "személyes érdeklődés".

Az NBS-ben arra törekszünk, hogy biztosítsuk, hogy e két motiváló tényezőt táplálja és támogassa. Diákjaink arra ösztönzik őket, hogy gyakorolják és fejlesszék azokat a készségeket és kompetenciákat, amelyek kritikusan megfontolják a tanulást, valamint azt, hogy képesek arra, hogy ezt a tanulást tanulmányaikra és a munkahelyen a valós bonyolult kérdésekre alkalmazzák. Számos tananyag és tantervi programon keresztül, melyeket a személyre szabott oktatói mentor támogatással erősítenek meg, az NBS minden posztgraduális hallgató számára képes arra, hogy számos kihívást jelentő és egyedi tevékenységben, projektben, eseményben és tapasztalatban részt vegyen, hogy hallgatóink sikeresek lehessenek. versenyképes és dinamikus globális környezet.

Tanulmányozás és támogatás

A tanítási és tanulási módszerek középpontjában olyan interaktív workshopok állnak, amelyek rendkívül részt vesznek a természetben, és alkalmaznak esettanulmányokat, megbeszéléseket, üzleti szimulációkat és csoportos tevékenységeket.

Az interaktivitás kulcsfontosságú a tanításaink számára, és elkötelezettek vagyunk olyan tanfolyamok biztosítására, amelyek olyan tanítási módszereket fogadnak el, amelyek megfelelnek a hallgató kohorszának és a konkrét moduloknak.

Gondoskodunk arról, hogy támogatást és útmutatást biztosítsunk, különösen a tanfolyam korai szakaszaiban és az értékelési időszakokban, hogy segítsünk Önnek a tanulóközpontú tanulási környezetben való működéshez.

Indukció

Minden kurzusunk egy átfogó fejlesztési programmal kezdődik, amely segít felkészülni a tanulmányaira és fejleszti a legfontosabb tudományos és átruházható készségeket. A legfontosabb jellemző egy rövid lakóépület-építő tanfolyam, általában a Peak District.

Önnek lehetősége lesz találkozni a tanári csapattal és más posztgraduális hallgatókkal, részletes programinformációkkal és értékes támogatást és útmutatást kaphat a könyvtártól, karrierlehetőségtől, nemzetközi irodától és a diák támogató szolgáltatásaitól.

Szeminárium angol nyelvű támogatás

A nemzetközivé váló angol nyelvű támogatási osztályok az NTU -n végzett szakos hallgatók számára minden nemzetközi (nem uniós) diák számára rendelkezésre állnak. Ezen osztályokért külön díjat nem számít fel.

Ismerje meg az új nyelvet

Tanulmánya mellett lehetősége van új nyelvet tanulni. Az egyetemi nyelvoktatási program (ULP) minden diák számára rendelkezésre áll, és lehetőséget ad arra, hogy teljesen új nyelvet tanulhasson, vagy javítsa a már meglévő készségeket.

Új nyelvtanulás lehet:

 • fokozza a kommunikációs készségeket
 • gazdagítja a tapasztalatát, amikor külföldre utazik
 • növelje karrierlehetőségeit.

Több gyakorlati tapasztalatot kínálunk a többi brit üzleti iskolához képest. Az MBA alatt két tanácsadási projektet tölt be - az egyik az Egyesült Királyságban és az egyik a nemzetközi.

Karrier és foglalkoztathatóság

A Nottingham Business School-nál a mértéke kezdetén a foglalkoztathatóságra koncentrálunk. Olyan tanulási élményt nyújtunk Önnek, amely integrálja az elméletet és a gyakorlatot.

A kurzuson végzettek a köz-, a magán- és a harmadik szektoron belül szerepeltek, és olyan pozíciókat töltöttek be, mint például:

 • Pénzügyi ellenőr
 • Kommunikációs menedzser
 • Pénzügyi beszámolók
 • Szaktanácsadó
 • Vezérigazgató
 • Operations Manager

A posztgraduális munkatársak 97% -a munkahelyi vagy további tanulmányokat folytat hat hónapon belül a diploma megszerzésétől számítva (a legutóbbi úticélok a 2016-17-es felsőoktatási felmérésből).

Foglalkoztathatósági csapat

Van egy dedikált Foglalkoztatási Csapatunk, aki nem csak segít neked az Ön korában, hanem a következő érettségen is, és továbbra is támogatja Önt olyan szolgáltatások nyújtásával, amelyek segítenek a karriered megkezdésében.

Foglalkoztathatósági csapata széles körű támogatást nyújt a személyre szabott tanácsadók számára egy-egy találkozó támogatásával, felvételi vásárokkal és készségépítő műhelyek szervezésével.

Az általuk nyújtott szolgáltatások közé tartoznak a következők:

 • Elhelyezések, gyakornokok és részmunkaidős munka keresése
 • Segítség az önfoglalkoztatás folytatásában
 • Tanácsok a rés évek és időtúllépés miatt
 • Tájékoztatás és segítség az önkéntesség megszerzésében
 • Tanácsadás további tanulmányozásra.

Választhatja, hogy adjunk hozzá egy éves munkahelyet, így az MBA egy kétéves tanfolyamot. ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtanulják a tanulás gyakorlatát, és értékes valós élményt szerezzenek a karrierjének fellendítésében.

NTU a 16. helyen van, a 18., a Business, Management és a Marketing pedig a Guardian University 2019-es Liga Táblázatokban.

Belépési követelmények

UK

Szükséged lesz:

 • egyetemi diploma (2.1 vagy magasabb) vagy azzal egyenértékű szakmai vagy tudományos végzettség
 • szakmai felelősséget vállaló szakmai tapasztalat - legalább három év, lehetőleg öt
 • két tudományos vagy szakmai referencia.

Kivételes körülmények között a méltánytalan pályázóknak meg kell fontolniuk, ha személyes kimutatásukban bizonyítani tudják, hogy több mint nyolc éve vannak felsővezetői pozícióban, az emberek és a költségvetések irányításában.

Nemzetközi

Szükséged lesz:

 • egyetemi diploma (2.1 vagy magasabb) vagy azzal egyenértékű szakmai vagy tudományos végzettség
 • szakmai felelősséget vállaló szakmai tapasztalat - legalább három év, lehetőleg öt
 • két tudományos vagy szakmai referencia.

Angol nyelvi belépési követelmények

Ha az angol nem az első nyelved, meg kell mutanod, hogy az Ön nyelvi készségei elég erősek az intenzív tudományos tanulmányokhoz. Általában kérünk IELTS tesztet, és elfogadunk néhány alternatív angol nyelvvizsgát.

 • Az 1 éves mestereknél 6.5-es fokozatra van szükség, mindegyik komponens legalább 5,5-szer.
 • A 2 éves mestereknél 6,5-ös fokozatra van szükséged, legalább 6,0-nál beszélgetni és hallgatni, valamint 5,5 olvasni és írni.

Hogyan kell alkalmazni

Készen állsz velünk?

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 • Regisztráljon új pályázóként és hozzon létre egy fiókot a pályázati portálunkon - ne aggódj, hogy nem kell az alkalmazásodat azonnal végrehajtania, akkor visszatérhet hozzá, hogy biztonságban tartsa adatait.
 • Töltse ki és nyújtsa be az alkalmazást - győződjön meg róla, hogy a benyújtás előtt ellenőrizze az összes információt, például a belépési követelményeket.
 • Nyomon kövesse alkalmazásának előrehaladását - ezt az Alkalmazás portálon történő bejelentkezéssel teheti meg.
 • Ellenőrizze ajánlatát - mindaddig, amíg megadta az összes szükséges információt, öt és tíz munkanapon belül megpróbálunk döntést hozni az alkalmazásáról. Ez azonban hosszabb időt vehet igénybe, és legalább három hetet kell hagynia a döntéshez.
 • Fogadja ajánlatát négy héten belül - Ne feledje, hogy a helyekért folytatott verseny magas, és ha nem fogadja el ajánlatát négy héten belül, eltelhet. Nyolc hét után automatikusan visszavonásra kerül.
 • Teljesítse az ajánlata feltételeit (ha van ilyen) - Töltse fel az ajánlata feltételeinek teljesítéséhez szükséges összes dokumentumot a Jelentkezési portál Dokumentumok részével.

Ne aggódjon, ha eredményeket vár - javasoljuk, hogy alkalmazza most, majd adja hozzá az alkalmazás portálhoz, miután megérkeztek.

Díjak és finanszírozás

A kurzus díja 2019-es bejegyzést még nem állapított meg, de az alábbi 2018 szeptemberi belépési díjak iránymutatásként szerepelnek:

 • Egy év (teljes munkaidős): 16 500 font
 • Két év (elhelyezéssel) *: 17,885 £ (az első évben 16,500 font és a második évben 1,385 font)

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha egy évnél hosszabb tanfolyamot vesz igénybe, akkor a tandíj az első tanítási évre szól. A tanfolyamdíj a második évre éves felülvizsgálat tárgyát képezheti.

A posztgraduális munkatársak 97% -a munkahelyi vagy további tanulmányokat folytat hat hónapon belül a diploma megszerzésétől számítva (a legutóbbi úticélok a 2016-17-es felsőoktatási felmérésből).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating ... Tovább

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating business education. We provide a personalised, experiential learning experience full of opportunities that will enhance your career and future prospects. Whether you want to study for a Bachelor’s degree, a Master's, or MBA we have the right course for you and an expert faculty to help meet your needs. Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited