Ez a kurzus segít abban, hogy kreatív megközelítést dolgozzon ki az üzleti életre, ami igaz innovációt eredményez.

Az elméleten alapuló tervezési gondolkodás és gyakorlati feladatok segítségével növelni fogja vezetési és vezetési képességeit. Az elkötelezett és kutatói tevékenységet folytató pedagógusok támogatásával és szakértelemmel részesül, kiváló tudományos és üzleti tapasztalattal. A különféle szakterületekhez tartozó vendégfigyelők és a kurzus kapcsolódása a Chartered Management Institute-hez (CMI) növeli ismereteit. A diákok sokféle háttérrel jönnek, és arra ösztönzik őket, hogy saját tapasztalataikat, valamint újonnan szerzett készségeiket és tudatosságukat vonják be. Ez hozzájárul egy olyan dinamikus tanulási környezethez, amely magában foglalja az üzleti szimulációkat, az innovatív problémamegoldásokat és a kevert tanulást.

Az üzleti problémák kreatív megközelítésével készségeket állít össze az összetett kérdések kezelésére, az ügyféligények alapos megértésén, az együttműködésen alapuló együttműködésen, a multidiszciplináris gondolkodáson, a személyes gondolkodáson és az új ötletek gyors prototípuskészítésén alapulva. A mesterek színpadán befejezheti az értekezést vagy üzleti ügyet, vagy összeállíthat üzleti fejlesztési tervet, amely tükrözi személyes karriercéljait.

Lehetősége lesz arra, hogy alkalmazza a tanulás és a valóságos tapasztalat, mint egy tanácsadó dolgozik a helyi vállalkozások, segítve őket, hogy kezelni az előttük álló kihívásokat.

A tanfolyam segít abban is, hogy megváltoztassa gondolkodásmódját vállalkozóvá és fejlessze innovációs készségeit.

modulok

 • Vezetés a tervezés szerint
 • Innováció és változás a tervezésen keresztül
 • Projektmenedzsment
 • Nemzetközi irányítási projekt
 • Stratégiai menedzsment
 • Tanácsadási beavatkozás
 • Értekezés

Tanulmányi stílus

A vezetés és a vezetés véleményét a csapatmunka, a csoportos interakció, az esettanulmányok, az üzleti szimuláció és a munkaalapú tanulás és gondolkodás révén fejlesztheti.

A munkát prezentációk, független projektek, esszék és portfólió áttekintés, üzleti ügyek és üzleti vállalkozási javaslatok segítségével értékelik.

Belépési követelmények

 • Legalább 2,2-os kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű egy adott témában
 • Vegyünk egy hasonló szakmai vagy posztgraduális képesítést
 • Ideális esetben legalább kétéves vezetési / felügyeleti tapasztalattal kell rendelkeznie; azonban a pályázatokat egyedi alapon kell figyelembe venni
 • Az EU és a nemzetközi hallgatóknak összesen IELTS 6.0-nak kell lennie (legalább 5,5 írásban és bármely más sávban) vagy azzal egyenértékűnek
 • A hallgatók diplomás menedzsment tanulmányai (DMS) 7. szintű belépési útvonal mentesülnek a kurzus egy részéből.

Karrier

Ez a kurzus megkönnyíti a hallgatókat a vezetői szaktudással és elemző készségekkel, hogy kiemelkedjenek a vezetés és a tanácsadói szerepek terén számos üzletágban, beleértve a könyvelést és pénzügyeket, az emberi erőforrásokat, a marketinget és a műveleteket, valamint a programmenedzsmentet. Ezenkívül azok számára is alkalmas, akik saját üzletet kívánnak üzemeltetni.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 - 2 félév
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,000 GBP
Otthoni és EU-diákok: 9 000 GBP (teljes munkaidős). Nemzetközi diákok: 14,350 GBP (teljes munkaidőben).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
End Date
jan. 31, 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
jan. 31, 2020