MBA üzleti adminisztráció

Általános információk

Program leírás

Ez a kurzus segít abban, hogy kreatív megközelítést dolgozzon ki az üzleti életre, ami igaz innovációt eredményez.

Az elméleten alapuló tervezési gondolkodás és gyakorlati feladatok segítségével növelni fogja vezetési és vezetési képességeit. Az elkötelezett és kutatói tevékenységet folytató pedagógusok támogatásával és szakértelemmel részesül, kiváló tudományos és üzleti tapasztalattal. A különféle szakterületekhez tartozó vendégfigyelők és a kurzus kapcsolódása a Chartered Management Institute-hez (CMI) növeli ismereteit. A diákok sokféle háttérrel jönnek, és arra ösztönzik őket, hogy saját tapasztalataikat, valamint újonnan szerzett készségeiket és tudatosságukat vonják be. Ez hozzájárul egy olyan dinamikus tanulási környezethez, amely magában foglalja az üzleti szimulációkat, az innovatív problémamegoldásokat és a kevert tanulást.

Az üzleti problémák kreatív megközelítésével készségeket állít össze az összetett kérdések kezelésére, az ügyféligények alapos megértésén, az együttműködésen alapuló együttműködésen, a multidiszciplináris gondolkodáson, a személyes gondolkodáson és az új ötletek gyors prototípuskészítésén alapulva. A mesterek színpadán befejezheti az értekezést vagy üzleti ügyet, vagy összeállíthat üzleti fejlesztési tervet, amely tükrözi személyes karriercéljait.

Lehetősége lesz arra, hogy alkalmazza a tanulás és a valóságos tapasztalat, mint egy tanácsadó dolgozik a helyi vállalkozások, segítve őket, hogy kezelni az előttük álló kihívásokat.

A tanfolyam segít abban is, hogy megváltoztassa gondolkodásmódját vállalkozóvá és fejlessze innovációs készségeit.

modulok

 • Vezetés a tervezés szerint
 • Innováció és változás a tervezésen keresztül
 • Projektmenedzsment
 • Nemzetközi irányítási projekt
 • Stratégiai menedzsment
 • Tanácsadási beavatkozás
 • Értekezés

Tanulmányi stílus

A vezetés és a vezetés véleményét a csapatmunka, a csoportos interakció, az esettanulmányok, az üzleti szimuláció és a munkaalapú tanulás és gondolkodás révén fejlesztheti.

A munkát prezentációk, független projektek, esszék és portfólió áttekintés, üzleti ügyek és üzleti vállalkozási javaslatok segítségével értékelik.

Belépési követelmények

 • Legalább 2,2-os kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű egy adott témában
 • Vegyünk egy hasonló szakmai vagy posztgraduális képesítést
 • Ideális esetben legalább kétéves vezetési / felügyeleti tapasztalattal kell rendelkeznie; azonban a pályázatokat egyedi alapon kell figyelembe venni
 • Az EU és a nemzetközi hallgatóknak összesen IELTS 6.0-nak kell lennie (legalább 5,5 írásban és bármely más sávban) vagy azzal egyenértékűnek
 • A hallgatók diplomás menedzsment tanulmányai (DMS) 7. szintű belépési útvonal mentesülnek a kurzus egy részéből.

Karrier

Ez a kurzus megkönnyíti a hallgatókat a vezetői szaktudással és elemző készségekkel, hogy kiemelkedjenek a vezetés és a tanácsadói szerepek terén számos üzletágban, beleértve a könyvelést és pénzügyeket, az emberi erőforrásokat, a marketinget és a műveleteket, valamint a programmenedzsmentet. Ezenkívül azok számára is alkalmas, akik saját üzletet kívánnak üzemeltetni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?.

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?. Kevesebb
Cheltenham , Gloucester + 1 Több Kevesebb