Ez a program tanítják az EAE

A Executive MBA egy részmunkaidős program az üzleti szakemberek számára készül vált felsővezetők. A hangsúly a fejlesztés a tudás és a megértés a stratégiai menedzsment kérdéseket annak érdekében, hogy tükrözze, és javítsa az üzleti és vezetési gyakorlat. A program célja, hogy összhangban álljon az igények egy teljes munkaidős állást.

A kurzus

Nem számít, milyen része iparban vagy a kereskedelemben dolgozik, az Executive MBA kurzus segít megszerzése kritikus megértése a problémák és kihívások előtt álló vállalatok és szervezetek, valamint felvértezzük Önt az analitikus és kritikai érzék a lehetséges megoldásokat. Ezek a tulajdonságok által kért rangos munkaadók.

Ez a részmunkaidős hároméves képzés fut egy este egy héten 18:00-09:00. Learning támogatott keresztül interaktív kategóriájában ülések és független tanulmányt.

A tanulás és tanítás stratégia minden egyes modul részletesen a modul útmutatók, hogy megkapja az elején minden félévben.

Különleges képességek

  • Az Executive MBA kínál Önnek a lehetőséget, hogy csatlakozzon egy jól megalapozott posztgraduális közösség részt vesz a felkészülést, a karrier menedzsment.
  • Tanulmányozza a 6 modulok az első két évben is feljogosítja, hogy figyelembe kell venni a CMI 7. szint Diploma Stratégiai menedzsment és vezetés. A költség az értékelés a munkád az önkéntes lehetőség (a 2013. január) az £ 199,00 amely hozzáteszi, jelentős értéket a MBA tanulmányokat.
  • Ezen kívül, a tanítás és a felügyelet által kínált egy jól képzett és elkötelezett csapat tapasztalt személyzet levonni az üzleti és a tudományos élet.
  • Az egyetem élvezi kiváló könyvtárak, 24/7 IT-eszközök, WiFi és tanulási területeken.

Mit fog tanulni

Meg fogja tanulni a kortárs tanterv, amely koncentrál a legfontosabb funkcionális területek kezelése: Human Resource Management, pénzügyi menedzsment, a stratégiai menedzsment és így tovább, amelyek közül sok lesz határain túl a jelenlegi, ismerős menedzsment feladatokat. A cél az, hogy nyúlik a menedzsment kompetenciák új területek potenciális felelősséget.

Az MBA program kínál egy lakosztály a kortárs modulok, amelyek lehetővé teszik, hogy fejlessze tudását a szervezetek és azok kezelése a mai gyorsan változó globális gazdaságban, annak érdekében, hogy tükrözze, és javítani a saját vezetési gyakorlat

Mit fog tanulni

Executive Vezetés és szervezés

Ez a modul célja, hogy lehetővé tegye, hogy tárja fel az értékek, attitűdök, a stílus és az interperszonális készségek és platformot biztosítson a folyamatos személyes fejlődést a menedzserek és vezetők. Ez meghívja Önt, hogy kritikusan értékeli elméletek relevánsak a személyes fejlődés, az irányítás és vezetés; és fejleszteni a interperszonális és csapatmunka készségeket, hogy fokozza a jelenlegi és a jövőbeni szerepe a menedzserek és vezetők.

Executive Sales és Marketing

Ez a modul célja, hogy az Ön számára kritikus megértése az értékesítési és a marketing folyamatok és a lehetőséget, hogy alakítani és finomítani a megfelelő készségek a gyakorlatban az értékesítés és a marketing. Lesz tapasztalat értékelése és elemzése a kihívások vezetők szembesülnek a fejlesztési és telepítési az értékesítés és a marketing tervezés, és akkor kidolgozása előrehaladott a figyelmet annak szükségességére, hogy fontolja meg egy sor alternatív megközelítések foglalkozó tervezési és gazdálkodási annak érdekében, hogy elérése versenyelőnyt és sikeres értékesítés.

Szerezni, és fokozza a kritikus ismeretek és megértés lesz úgy és kritikusan értékelni legfontosabb szakaszában a szervezetek marketing és értékesítési tervezési folyamat. Végére a modul akkor már kifejlesztett egy kiváló felértékelődése a folyamatok és az eredmények végrehajtása során a stratégiai döntéseket előtt álló szervezetet a marketing és értékesítési menedzsment

Executive Pénzügyi irányítási és döntéshozatali

Ez a modul célja, hogy megismertesse a vezetők (általában akik korábban nem háttér pénzügy) a fogalmak a pénzügyi irányítás, és fedezze fel a vállalati szempontokat, és azok eltérő szervezeti környezetekben, amelyek meghatározzák források vállalati finanszírozás. A modul is meg fogja vizsgálni a jogi és egyéb fontos kérdéseket, érintő vállalati pénzügyi menedzsment. Hogy fejleszti tudását és megértését az elméleti fogalmak a pénzügyi irányítás, és lehetővé teszi, hogy elemezze és értékelje a pénzügyi kimutatások, hogy egy tájékozott döntéshozatalt. Lesz fejleszteni annak megértését, a tőke költségvetés, a stratégiai pénzügyi kérdések és ellenőrzési rendszerek és hogyan tudnak segíteni megalapozottabb döntéseket.

Human Resource Management (Executive)

Ez a modul célja, hogy egy általános bevezetést HRM szervezetek. Meg fogja mutatni a figyelmet a érdemeit és nehezíti a új és eltérő munkavégzési formák minták és munkát tervez, amelynek célja a teljesítmény, a motiváció és az elkötelezettség. Ez hozzájárul majd a szélesebb körű vitát vizsgálatával a szervezet működése, amelyek tulajdonított humán erőforrás menedzserek.

Executive Change Management

Ez a modul bemutatja, hogy a változások kezelésében. Meg fogja vizsgálni a fajta változás, amelyek befolyásolják a modern szervezetek és azok körét és mértékét. Lesz elemezni a strukturális és kulturális gyorsítók / akadályai változtatni, az a gondolat, hogy a szervezetek tanulhatnak az innovációra gyorsabb, mint a versenytársak és a kiemelkedő szerepét a stratégia és vezetés. Ebben a modulban lehet kérni gyakorolni, és javítja a hatáskörét kritikai értékelése, mint alkalmazott fogalmi modell az innováció és a változás belső és külső függő, hogy sértik a szervezeti erőfeszítéseket az újításra.

Executive Stratégiai menedzsment

A modul célja, hogy az Ön számára kritikus megértése a stratégiai menedzsment folyamat, és integrálja anyag többi része a kurzus egy stratégiai irányítási keret. Kezdetben előadások fogják használni, hogy a tudás a támogató koncepciók a tanulmány a stratégiai menedzsment. Mivel a tudás növeli akkor teljesebb részvétel kritikus feltárása a fogalmakat. Az esettanulmányok lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg a stratégiai menedzsment alkalmazásának fogalmak és modellek, alkalmazza azokat a komplex üzleti problémák, és értékeli a stratégiai kérdésekben az esettanulmány, miközben kritikusan értékeli az alkalmazhatóságát és hasznosságát az elméleti modellek.

Executive Research Methods

Ez a modul készíti fel a dolgozat. Ez lehetővé teszi, hogy megalapozott döntéseket, amelyek a kutatási módszerek megfelelőek az adott körülmények között, és konkrétan kapcsolatban a saját kutatás. Lesz fejleszteni a tudást egy sor kutatási eszközök és elemzési technikák. Ön is kap útmutatást az strukturálása a dolgozat.

Executive MBA értekezés

A dolgozat az Ön számára a lehetőséget, hogy vállalják egy hosszabb és jelentős darabja a kutatás. Ez lehetővé teszi a diákok, hogy szintetizálja a tudományos ismeretek szerzett a tanított modulok és hogy készítsen értékelő és kritikus tárgyalása stratégiai kérdés releváns a szervezet, az ajánlásokat követi a kutatási folyamat és a javasolt végrehajtási tervet.

Belépési követelmények

A pályázóknak kell mindkét alábbi: jelentős szakmai tapasztalattal az üzleti vagy vezetői minőségben; és egy brit kitüntetéssel diplomázott / posztgraduális diploma (vagy azzal egyenértékű).

Ha az angol nem az első nyelv, akkor is általában szükség IELTS 6.5 (vagy azzal egyenértékű). Ha nem rendelkezik a szükséges angol szintet, akkor angolul tanulni velünk IELTS 4.0 (vagy azzal egyenértékű). Kattintson ide, hogy többet megtudjon az angol alapítványi program.

A pályázóknak, akik jelentős vezetői tapasztalattal nélkül el lehet fogadni a diplomát adó képzés, feltéve, hogy egy interjú a tanfolyam vezetője személyesen vagy telefonon.

Minden pályázati űrlapokat kell kísérnie fényvisszaverő áttekintést a vezetői felelősség eddig elvégzett.

A levél hivatkozást fejléces papír a jelenlegi / legutóbbi munkaadója is biztosítani kell, amelyek egyértelműen bizonyítják, munkaviszony hossza és a bontást szerepét és felelősségét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Price
2,850 GBP
Főoldal / EU díj