MBA (Chester Egyetem)

Általános információk

Program leírás

MBA

A Master of Business Administration be kell vezetni a Global College Malta, mint egy első kurzus a diákok számára, akik szeretnének tanulni a mesterképzés az üzleti adminisztráció Máltán.

Az MBA kurzus célja: Intellektuálisan kihívást jelentő és szakmailag releváns tanulási tapasztalat biztosítása, ahol a résztvevők képesek kifejleszteni és bemutatni az üzleti és vezetési elméleti fogalmak kritikus tudását és megértését, valamint az üzleti és vezetési gyakorlat javításának hasznosságát. Biztosítsa a résztvevőket a tudás és a megértés fejlesztésére a menedzsment funkcionális területein, valamint a szervezeteket érintő kontextuális erőkkel való kölcsönhatásukkal kapcsolatban. Fejleszd a résztvevők megértését és fejlődését a vezetés stratégiai szemléletének megragadásához, amely magában foglalja az üzleti és menedzsment összetettségét és dinamikáját. A résztvevők információfeldolgozással, elemzéssel, szintézissel, kritikus értékeléssel, kreativitással és innovációval rendelkező szellemi készségeinek fejlesztése és bemutatása, valamint a kétértelműség és a bizonytalanság helyzetének kezelésében és döntéshozatalában való képességének elősegítése. A kulturális kérdések megértése és a tudatosság növelése. Készítsen olyan vezetőket, akik képesek az irányítási döntéshozatal, a vezetés és az üzleti gyakorlat minőségének javítására számos szervezetben és különböző környezetekben. Adja meg a diplomás vezetőknek az etika és a vállalati társadalmi felelősség fontosságát a modern menedzser alapos megértésében és elismerésében.

A tanfolyam három féléves teljes munkaidőben működik. Részmunkaidős lehetőség is rendelkezésre áll.


Az MBA előnyei a GCM-ben

  • Egyedi MBA nemzetközi előadásokon Máltán.
  • A brit oktatási kultúra a tapasztalt brit oktatók által biztosított.
  • Rugalmas oktatás, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanulmányaik több évre oszthassanak, vagy csak néhány kedvelt modulot választottak. Különböző kulturális háttérrel rendelkező emberek és az élet minden területén.
  • A SmartCity Malta által létrehozott inspiráló légkör és egy teljesen új kollégium.
  • A modern környezetet a SmartCity Malta újonnan épített épületében hozták létre a nemzetközi szabványoknak megfelelően.
  • Versenyképes tandíj és nagyon alacsony életszínvonal Máltán
  • Ösztöndíjak 2013 szeptemberére
  • Lehetőség arra, hogy az önéletrajzát rövid kurzusokkal és / vagy szakmai gyakorlattal bővítse a helyi cégeknél.
  • Foglalkoztatottság Támogatás a Diák Támogató Hivatalában dolgozó személyzet egy speciális tagjával.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September ... Tovább

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September 2013.Our aim is to provide international quality education and research in a supportive environment, producing graduates who will use their education to benefit themselves and society. Kevesebb