MBA

A Master of Business Administration be kell vezetni a Global College Malta, mint egy első kurzus a diákok számára, akik szeretnének tanulni a mesterképzés az üzleti adminisztráció Máltán.

Az MBA kurzus célja: Intellektuálisan kihívást jelentő és szakmailag releváns tanulási tapasztalat biztosítása, ahol a résztvevők képesek kifejleszteni és bemutatni az üzleti és vezetési elméleti fogalmak kritikus tudását és megértését, valamint az üzleti és vezetési gyakorlat javításának hasznosságát. Biztosítsa a résztvevőket a tudás és a megértés fejlesztésére a menedzsment funkcionális területein, valamint a szervezeteket érintő kontextuális erőkkel való kölcsönhatásukkal kapcsolatban. Fejleszd a résztvevők megértését és fejlődését a vezetés stratégiai szemléletének megragadásához, amely magában foglalja az üzleti és menedzsment összetettségét és dinamikáját. A résztvevők információfeldolgozással, elemzéssel, szintézissel, kritikus értékeléssel, kreativitással és innovációval rendelkező szellemi készségeinek fejlesztése és bemutatása, valamint a kétértelműség és a bizonytalanság helyzetének kezelésében és döntéshozatalában való képességének elősegítése. A kulturális kérdések megértése és a tudatosság növelése. Készítsen olyan vezetőket, akik képesek az irányítási döntéshozatal, a vezetés és az üzleti gyakorlat minőségének javítására számos szervezetben és különböző környezetekben. Adja meg a diplomás vezetőknek az etika és a vállalati társadalmi felelősség fontosságát a modern menedzser alapos megértésében és elismerésében.

A tanfolyam három féléves teljes munkaidőben működik. Részmunkaidős lehetőség is rendelkezésre áll.


Az MBA előnyei a GCM-ben

  • Egyedi MBA nemzetközi előadásokon Máltán.
  • A brit oktatási kultúra a tapasztalt brit oktatók által biztosított.
  • Rugalmas oktatás, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanulmányaik több évre oszthassanak, vagy csak néhány kedvelt modulot választottak. Különböző kulturális háttérrel rendelkező emberek és az élet minden területén.
  • A SmartCity Malta által létrehozott inspiráló légkör és egy teljesen új kollégium.
  • A modern környezetet a SmartCity Malta újonnan épített épületében hozták létre a nemzetközi szabványoknak megfelelően.
  • Versenyképes tandíj és nagyon alacsony életszínvonal Máltán
  • Ösztöndíjak 2013 szeptemberére
  • Lehetőség arra, hogy az önéletrajzát rövid kurzusokkal és / vagy szakmai gyakorlattal bővítse a helyi cégeknél.
  • Foglalkoztatottság Támogatás a Diák Támogató Hivatalában dolgozó személyzet egy speciális tagjával.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Global College Malta »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,000 EUR
11.000 az EU-n kívül
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date