mi MBA Egy év teljes hosszúságú célja a hallgatók, akik nem akarnak várni, hogy a szakmai gyakorlat, hogy megkezdje posztgraduális tanulmányokat üzleti (0-3 év tapasztalattal).

A program egy szigorú alapot az üzleti alapjait, amely elkészíti Önnek, hogy adja meg a pénzügyek területén, marketing, tanácsadás, illetve az általános menedzsment, amely ismeretek és készségek, hogy a vezető bármely szervezet vagy saját vállalkozás.

A program egyesíti a kombinált műhelyek, üzleti ügyek, szimulációk, beleértve azt a lehetőséget, hogy megvalósuljon egy szakmai társaság elméleti tudás. Azt is szabhatja MBA kiválasztása specializáció: pénzügy, marketing és menedzsment.

Lehetőség nemzetközi tartózkodás nyáron más tekintélyes üzleti iskolák az Egyesült Királyságban és az USA.

Üzleti iskola része az Universidad Pontificia Comillas, alapította 1890-ben, a vezető intézmény hosszú hagyománya van nevelése cégvezetők, akik az élvonalban a nagyvállalatok.

Meg fogja tanulni, Madrid, az epicentruma a spanyol piacon, ahol a legtöbb multinacionális cégek, hanem úgy a fővárosban a művészet és a szórakozás (fantasztikus múzeumok, csodálatos építészeti, nagy foci csapat, csodálatos ételek és élénk éj).

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
11 hónapok
Nappali
Price
22,260 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint