MBA (Master in Business Administration)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

mi MBA Egy év teljes hosszúságú célja a hallgatók, akik nem akarnak várni, hogy a szakmai gyakorlat, hogy megkezdje posztgraduális tanulmányokat üzleti (0-3 év tapasztalattal).

A program egy szigorú alapot az üzleti alapjait, amely elkészíti Önnek, hogy adja meg a pénzügyek területén, marketing, tanácsadás, illetve az általános menedzsment, amely ismeretek és készségek, hogy a vezető bármely szervezet vagy saját vállalkozás.

A program egyesíti a kombinált műhelyek, üzleti ügyek, szimulációk, beleértve azt a lehetőséget, hogy megvalósuljon egy szakmai társaság elméleti tudás. Azt is szabhatja MBA kiválasztása specializáció: pénzügy, marketing és menedzsment.

Lehetőség nemzetközi tartózkodás nyáron más tekintélyes üzleti iskolák az Egyesült Királyságban és az USA.

Üzleti iskola része az Universidad Pontificia Comillas, alapította 1890-ben, a vezető intézmény hosszú hagyománya van nevelése cégvezetők, akik az élvonalban a nagyvállalatok.

Meg fogja tanulni, Madrid, az epicentruma a spanyol piacon, ahol a legtöbb multinacionális cégek, hanem úgy a fővárosban a művészet és a szórakozás (fantasztikus múzeumok, csodálatos építészeti, nagy foci csapat, csodálatos ételek és élénk éj).

Utoljára frissítve jún. 2017

Az iskoláról

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals.

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. Kevesebb