Hivatalos Leírás

MBA (Master Of Business Administration)

Az MBA elengedhetetlen azoknak a hallgatóknak, akik versenyképes élménnyel kívánnak szembenézni az üzleti világban, amikor végzettek. Az SRU MBA egy felgyorsított program, amelyet a Regional Learning Alliance (RLA) kínál fel a Cranberry, PA. Ez a kevert program magában foglalja az online és a hagyományos osztályok kivételes rugalmasságot, és lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy megszerzik az MBA osztályok tanított az esti órákban. A diákok csak egy éven belül, vagy részidős ütemben tölthetik be a programot a munka és az élet igényeinek kiegyensúlyozására. Az MBA egy általános pályán (33 kredit), egy számviteli / pénzügyi pálya (36 kredit) és egy menedzsment / marketing track (36 kredit).

Leírás

A diákok számára, akik szeretnék előrelépni pályafutásuk menedzselésében, számvitelében, marketingjében vagy akár saját vállalkozásuk birtoklásában, az SRU MBA program segítséget nyújt a diákoknak, hogy előre haladjanak és maradjanak előre. A tanterv kiterjed az üzleti területek széles körére, beleértve a könyvelést, a kommunikációt, a közgazdaságtant és a menedzsmentet; építsenek vezetést minden lehetőségben. Az SRU MBA programhoz csatlakozó hallgatók szilárd alapot nyújtanak az üzleti életben, feltárják szakmai érdeklődésüket, és a karokkal és tanácsadókkal dolgoznak, hogy felkészüljenek az ideális karrierjükre.

Főbb

Az osztálytermi elméletek és a valós üzleti gyakorlatok integrálásával az SRU MBA programja tudást és stratégiát biztosít a szakembereknek, amelyek azonnal hasznosnak találják. Nemcsak a tanulók készen állnak arra, hogy versenyezzenek a munkaerőpiacon, hanem készen állnak a vállalati létra felemelésére vagy saját vállalkozásuk megkezdésére.

SRU MBA programja előnyös a dolgozó szakemberek számára

 • Rugalmas: online és helyszíni tanfolyamok (nyár, ősz, tél, tavasz)
 • Kényelmes: a Regionális Tanulási Szövetségben található a Cranberry Township, Pa.
 • Gyorsított: csak egy év alatt szerezze meg a fokozatot
 • Interdiszciplináris: üzleti, adatelemzési és kommunikációs osztályokat tartalmaz

követelmények

A pályázóknak el kell készíteniük az előkalkulust, az üzleti statisztikát vagy a magasabb szintű osztályt, C vagy jobb. A Pre-Calculus, a Business Statistics vagy a magasabb szintű osztály követelményei el lehet térni, ha a pályázó mennyiségi pontszámai a GMAT megfelelőek, amint azt a felvételi bizottság meghatározza.

Az MBA program SRU való jelentkezéséhez a diákoknak az alábbi anyagokat kell biztosítaniuk:

 • Online alkalmazás
 • Jelentkezési díj
 • Két elektronikus hivatkozási űrlap (a diákok felelősek a kapcsolat továbbításához az értékelők számára)
 • Hivatalos átírások - Egyetemi / diplomás átiratok minden olyan intézménytől, ahol a főiskolai hitelt nyújtják. (A hivatalos átiratokat intézményenként kell elküldeni az elektronikus átirat-e-részvényen keresztül a graduate.admissions @ SRU .edu-ba vagy az e-mail-faxes másolatokon nem tekintik hivatalosnak)
 • Önéletrajz
 • A pályázóknak sikeresen be kell fejezniük a GMAT (Graduate Management Admissions Test) 450 pontos célértéket.

A GMAT elhagyható, ha:

 1. A hallgatók üzleti végzettséggel rendelkeznek, ahol a GPA 3,0 vagy annál magasabb, regionálisan akkreditált intézménytől.
 2. A pályázó elegendő szakmai tapasztalatot tanúsított a felvételi bizottság által meghatározott módon.
 3. A hallgató egy regionális szintű akkreditált intézménnyel végzős diplomát vagy mesterképzést szerzett.

Ha egy diáknak kevesebb, mint 3.0 vagy azzal egyenértékű, akkor sikeresen be kell fejeznie a GMAT-ot 450 vagy annál nagyobb pontszámmal. E követelmények alól kivételt lehet eseti alapon a felvételi bizottság mérlegelése alapján meghozni.

A nemzetközi hallgatóknak meg kell vizsgálniuk az összes nemzetközi dokumentumot és a vízum állapotát.

* A pályázóknak két hivatkozást kell benyújtaniuk a fent hivatkozott wufoo formanyomtatványokon keresztül.

Program oktatási nyelve:
Angol
Slippery Rock University
Utoljára frissítve July 25, 2018
This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció