MBA (Master of Business Administration)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Mi a hivatalos üzleti diplomája az üzleti adminisztrációban (MBA)?

A Business Administration (MBA) hivatalos mesterfokozatát a Comillas Pontifical University Gazdaságtudományi Kar (ICADE) ICADE business school az ICADE business school keresztül.

Az MBA program megnyitja a kapcsolatok sikeres szakmai karrierjét a menedzsment és az üzleti szervezet területén, biztosítva az üzleti tanulmányok oktatásának hagyományára jellemző alapvető tartalmakat (menedzsment, stratégia, pénzügy, marketing, humán erőforrások és műveletek), de kombinálva oly módon, hogy a hallgatók interaktív és interkulturális módon ki vannak téve az üzleti világ valóságának.

Ez az MBA lehetőséget nyújt a specializációra a menedzsment, pénzügyek vagy marketing területén.

A hallgatók kezébe helyezi a világ üzleti életének legfrissebb valós helyzeteit, és szilárd elemzéshez és tevékenységekhez nyújt eszközöket, alapvetően a kísérleti tanulás révén. A program lehetőséget kínál külföldi tanulmányok folytatására, lehetőséget kínál a menedzsmentre, pénzügyekre vagy marketingre szakosodásra, valamint valódi szakmai tapasztalat megszerzésére (például egy vállalati szakmai gyakorlat, tanácsadói projekt, vállalkozási projekt stb. Révén). Ezenkívül lehetőséget kínál az üzleti elemzésről szóló diploma kitöltésére a Master's Program végén.

Diákjaink a következőket mondják

Sok olyan ember, mint te, máris kihasználja a mesterfokozatát. Itt vannak tapasztalataik.

"Ez a fokozat kiváló oktatást és képzést biztosít, amelyek alapot teremtenek a sikeres szakmai karrier fejlődéséhez egy olyan területen, ahol a vállalatok iránti igény nagy." Guillermo Sánchez

"Ez lehetővé tette számomra, hogy specializálódom a virágzó ágazatban, ahol sok munkalehetőség van." Paula Conejos

"Ezek a tanulmányok lehetővé teszik, hogy tehetségét a legteljesebb mértékben fejlessze és tökéletesen megfeleljen a piac igényeinek, tekintettel nemzetközi perspektívájukra." Giorgo Bertelli

A kérelmező profilja

Ezt a hivatalos üzleti diplomát az üzleti adminisztrációban (MBA) a több mint féléves szakmai tapasztalattal rendelkező főiskolai végzetteknek szánják. Bármely területen korábbi felsőfokú végzettség szükséges ahhoz, hogy megszerezhesse ezt a diplomát (gazdaságtan, mérnöki tudományok, egészségtudományok, természettudományok, társadalomtudományok, művészetek stb.)

követelmények

Az Európai Felsőoktatási Térség felsőoktatási intézménye által kiadott hivatalos egyetemi diploma Spanyolországban, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy magiszteri fokozatot szerezzenek.
Egyetemi diploma megszerzése az 1393/2007 királyi rendeletben előírt egyetemi rendszer szerint.

Az Európai Felsőoktatási Térségen kívüli országokból származó, nem elismert diplomával rendelkező hallgatók számára felvételi kérelmet kell benyújtani a kancellárhoz, aki úgy határoz, hogy a küldöttség albizottsága tájékoztatja a hivatalos mesterképzésre való felvételt. Az ezen az úton történő felvétel nem jelenti azt, hogy az előző diplomát e mesterképzés megszerzésétől eltérő célra elismerték.

Karrier és akadémiai kilátások

Pályakezdő profil és szakmai lehetőségek:

Ez a hivatalos üzleti adminisztrációs fokozat ( MBA ) kiemeli a képzési tevékenységekben betöltött szerepét, társadalmilag hasznos szakemberek számára, akik képesek felelősséget vállalni a döntéseikért, és akik úgy döntöttek, hogy karriert folytatnak a vezetés és vezetés terén bármely állami vagy magánszervezet működési területén , bármely tevékenységi ágazatban, bármely helyszínen vagy országban.

A diplomások megmutatják ezeket a képességeket annak köszönhetően, hogy átfogó és stratégiai elképzelést szereztek a vállalati tevékenységekről és a környezetükhöz való megfelelőségről, integrálva a szervezet minden operatív területét.

Akadémiai karrier útvonalak:

Ezenkívül az üzleti adminisztráció hivatalos mesterképzése ( MBA ) lehetővé teszi a hallgatók számára a hivatalos doktori képzésbe való felvételt, ahogyan azt a január 28-i 99/2011 királyi rendelet előírja, amely a hivatalos doktori programokat szabályozza.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals.

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. Kevesebb