MBA (Szakmai)

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Nyerje meg a speciális ismereteket és készségeket, amelyek felkészítik Önt a vezetői pozíciókra különböző területeken a kétéves MBA-mesterképzéssel (Professional).

A szervezeti egység általános menedzsmentjének megértése, beleértve a marketinget, a pénzügyeket és az embereket.

Gyakorlati tapasztalatokat szerezhet, olyan felmérésekkel, amelyek célja az igazi üzleti problémák megoldása szimulációval vagy egy iparággal vagy közösségi partnerrel való együttműködéssel.

Ez a kurzus erős alapot ad a fogalmi tudásnak, amely magában foglalja a fenntarthatóság és a globális trendek közelmúltbeli alakulását. Legyen naprakész az aktuális iparági gyakorlatokkal, miközben fejleszti szakértelmét:

 • kritikus gondolkodás
 • problémamegoldás
 • kreativitás és
 • vezetés.

A vezérigazgató Magazin 2017-es globális ranglistája kitüntetett előadók, kis osztályméretek, hallgatói sokféleség, ár-érték arány és nemzetközi tanulmányi lehetőségek közül ítélte oda MBA-t.

Karrier

A sikeres befejezés természetesen vezethet és középvezetői pozíciókat eredményezhet számos iparágban.

MBA diplomát szerzett szervezetek

Diákjaink számos szakmai háttérrel rendelkeznek, és dinamikus menedzsment- és tanácsadói szerepköröket szereznek Ausztráliában és külföldön a pénzügyek, az informatika, a marketing, a mérnöki, az építőipar, a turizmus és a sportágak területén.

A múltbeli diplomások tovább dolgoztak olyan szervezeteknél, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete, megkezdték saját üzletüket, vagy szilárd üzleti ismereteket szereztek a meglévő tapasztalataik kiegészítésére.

Bérek

Ausztrál MBA diplomások a legmagasabb MBA kompenzáció (fizetés plusz bónusz) a világon átlagosan A $ 142,700 (QS TopMBA Jobs és fizetés jelentés) (külső link) .

Pályaépítés

Annak érdekében, hogy elérjék a Master of Business Administration, a diákok kötelesek befejezni 192 kreditpont, amely a következő:

 • 48 kreditpont főiskolai egység
 • 24 kreditpont üzleti magegységek
 • 84 kreditpont szakmai alapegységek
 • 36 kreditpont kutatási egység

KUTATÁSI OPCIÓ 1

 • 12 kreditpont üzleti kutatási projekt; és,
 • 24 kreditpont választható egységek. A diákok kiválasztják az egységeket bármely üzleti posztgraduális főiskoláról (a rendelkezésre állás függvényében). Kérjük, ellenőrizze a szükséges előfeltételeket a regisztráció előtt.

KUTATÁSI OPCIÓ 2

 • 12 kreditpont üzleti kutatási javaslat; és,
 • 24 kreditpont üzleti kutatási dolgozat.

Tanulási eredmények

A kurzus sikeres befejezése után a diákok:

Belépési követelmények

Ausztrál főiskolai diploma (vagy azzal egyenértékű) teljesítése bármely fegyelemben
VAGY
Ausztrál diplomás diploma (vagy azzal egyenértékű) befejezése hasonló tudományágban
PLUSZ
IELTS (vagy azzal egyenértékű): 6,5-ös teljes pontszám (6,0-nál kisebb sávban, hallgatás, olvasás, írás és beszéd)

Pathways a VU tanfolyamoktól

Számos módja van, hogy elindíthassa az oktatási útját a VU-ban. Pathways könnyű átállást biztosítanak a különböző szintek közötti tanfolyamok között, így a tanúsítványt és a haladást közvetlenül a posztgraduális tanulmányokhoz lehet kezdeni.

Utoljára frissítve Január 2019

Az iskoláról

At Victoria University (VU), we want you to follow your passion and excel in the industry you’ve always dreamed of.

At Victoria University (VU), we want you to follow your passion and excel in the industry you’ve always dreamed of. Kevesebb
Saint Albans , Melbourne , Melbourne , Melbourne , Melbourne , Footscray , Saint Albans , Napfény , Footscray , Sydney , Werribee + 10 Több Kevesebb