MBA (részmunkaidő)

Általános információk

Program leírás

MBA (részidős)

A Cardiff Metropolitan University, MBA a Westminster International College egyik legnépszerűbb MBA program az Egyesült Királyságban és Európában, és a leginkább megfizethető Malajziában.

A forgalmas szakemberek számára készült, az osztályokat hétvégén tartják, csak 5 - 7 héten belül. Ez a blokk szállítási rendszer felszabadítja a hétköznapokat és a legtöbb hétvégét, hogy befogadja az elfoglaltságait.

Az MBA rövid ismertetése:
Kibocsátó testület: Cardiff Metropolitan University, Egyesült Királyság
Időtartam: 16-24 hónap
Mód: részidő
Osztály: 1 hétvégi minden 5-7 hétben
Péntek (19:00 - 22:00) Szombat és vasárnap (9: 00-19: 00)
Előadók: Nagyrészt az Egyesült Királyságból és más tengerentúli egyetemekből támogatják a helyi oktatókat
Értékelés: 100% tanfolyam

Ez az MBA (Part Time) tanfolyam célja azoknak, akik célja, hogy előre a karrierjét, a változás karrier, hogy fejlesszék a vállalkozói készségek és a globális üzleti szakértelem. Ez a program segíthet e célok elérésében.
Ez az MBA nemzetközileg elismert üzleti képesítés. A program egyesíti a szigorú tudományos diszciplínák menedzsment elmélet, hogy a résztvevők a bizalmat, hogy jól megélnek a karrierjük.
Előadóink mind PhD minősítésűek , a moderátorok / oktatók az Egyesült Királyságból repültek a legtöbb osztályra / modulra. Ezek közé tartozik a neves szakemberek a saját területükön és a tisztelt, közzétett szerzők. A tanfolyam 100% -os tanfolyam alapú és összesen 8 modulot tartalmaz. Az osztályokat a mi új Empire Subang campusunkban tartjuk, ahol korszerű technikai felszereltségünk van, amelyet kifejezetten az MBA hallgatók számára alakítottak ki.
A tanfolyam célja, hogy megismerje az üzleti szempontokat. Várhatóan 16 hónap alatt befejezheti a tanfolyamot, és megszerzi az MBA minősítés megszerzését egy tisztelt brit egyetemen.


Átutalási kreditek a záró félévben

A kurzus során beiratkozott diákok lehetőséget kapnak arra is, hogy kreditjeiket a végső félévben átruházzák a londoni campusunkon, felár nélkül *.

* Az Egyesült Királyság vízumkövetelményeinek függvényében. A feltételek érvényesek.

tartam
16 - 24 hónap


követelmények

  • Bachelor diplomát egy elismert egyetemen jó minőségű (meg kell egyezniük, hogy a brit Bachelor (kitüntetéses) diplomát).
  • Legyen legalább 21 éves

modulok


1. Pénzügyi elemzés és irányítás

2. Humán tőke irányítása

3. Marketing menedzsment

4. Információs rendszerek menedzsmentje

5. Stratégiai menedzsment

6. Kutatási módszerek

7. Opció - Válasszon 2-t a 3-ból:

i) Vállalati pénzügyek
ii) Nemzetközi üzleti tevékenység
iii) Nemzetközi Marketing Menedzsment

8. Major projekt

A diákok kötelesek elvégezni az alábbi jóváhagyott vizsgálati módszerek valamelyikét. Ezt a kurzusvezetőnek jóvá kell hagynia:

  • Integrált Esettanulmány; VAGY
  • Business Development javaslat; VAGY
  • Értekezés
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Westminster International College (WIC) is a division of the London School of Commerce Group of Colleges. As a division of the LSC Group, WIC delivers courses based on the same sound British education ... Tovább

Westminster International College (WIC) is a division of the London School of Commerce Group of Colleges. As a division of the LSC Group, WIC delivers courses based on the same sound British educational system practiced by tertiary educational institutions across the UK. Our aim is to meet your goal of obtaining internationally recognized high quality education, at affordable fees.WIC's aim is to help you achieve your goal of a high-quality education at a very affordable fee. Kevesebb
Subang Jaya , Cardiff + 1 Több Kevesebb