Ez a program tanítják az EAE

A MBA Top-up egy gyorsított program azok számára, akik már egy posztgraduális képesítést kezelése. A legfontosabb eleme ennek a programnak a MBA értekezés.

A pályázók tanulmányi teljes munkaidőben két harmadában, ami kevesebb, mint egy teljes naptári évre. Azt kell, legalább két éves szakmai tapasztalat és a 7-es szint végzettség és legalább 100 kredit a HE7.

A különböző tanítási és tanulási módszereket biztosít hozzáférést a tanulás, hogy megfeleljen egy sor tanulók igényeihez és céljuk, hogy; körének bővítése körében tanulók, elkerülve a kirekesztés és a fejlődő tanuló képességeit a felsőoktatási és a munkahelyi arénák. Az alkalmazott módszerek közé tartoznak: előadások; műhelyek; oktatóanyagok (egyéni és csoportos) és meghívott előadók.

Azonban az egyéni oktatók is bevezethetnek technikákat, hogy megtekinthesse a különösen alkalmas az segíti a tanulás a saját szakterületén. A tanulás és tanítás stratégia minden egyes modul részletesen a modul útmutatók, hogy megkapja az elején minden félévben.

A kurzus

Az átfogó cél a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a karrier felsővezetői szinten. A hallgatók jobban megismerjék és készségek stratégiai gondolkodás szükséges a globális gazdaság. Különösen a program célja, hogy fejlessze és fokozza:

 • Kritikus a tudás szervezetek, azok kezelése és a változó külső környezetet, amelyben működnek.
 • Tudás / megértés komplex üzleti problémák, mind a rendszeresen és kreatívan, hogy javítsa az üzleti és vezetési gyakorlat.
 • Szellemi képességeit kutatás, kritika, szintézis és innovációra, amelynek végén egy mester "szinten dolgozat.
 • Tudományos és szakmai készségek, hogy a lehetőségeket a szakmai előmenetel és a további vizsgálat.
 • Egész életen át tartó tanulási készségek és a személyes fejlődés érdekében, hogy képes legyen dolgozni önálló irányt és az eredetiség és hozzájáruljon a gazdaság és a társadalom egésze számára.

Az MBA egy nemzetközileg elismert menedzsment képesítést által kért vágyóknak sem adja tempót céljaikat a szakmai előmenetel vagy azok, akik szeretnék erősíteni pozícióját a vezetői lánc.

Különleges képességek

 • Az MBA kínál Önnek a lehetőséget, hogy csatlakozzon egy jól megalapozott posztgraduális közösség részt vesz a felkészülést a karrier menedzsment.
 • Ezen kívül, a tanítás és a felügyelet által kínált egy jól képzett és elkötelezett csapat tapasztalt személyzet levonni az üzleti és a tudományos élet.
 • Az egyetem élvezi kiváló könyvtárak, 24/7 IT-eszközök, WiFi és tanulási területeken.

Mit fog tanulni

Attól függően, hogy a tananyag a korábbi tanulmányi programban, akkor lehetősége van arra, hogy tanulmányozza az egyik tanított modulok alábbiakban amellett, hogy a kutatási módszerek és tudományos ismeretek modul és a dolgozat.

Mit fog tanulni

Kutatási módszerek és tudományos ismeretek

Ez a modul készíti fel a dolgozat. Ez lehetővé teszi, hogy megalapozott döntéseket, amelyek a kutatási módszerek megfelelőek az adott körülmények között, és konkrétan kapcsolatban a saját kutatás. Lesz fejleszteni a tudást egy sor kutatási eszközök és elemzési technikák. Ön is kap útmutatást az strukturálása a dolgozat. A komponens része ez a modul lesz a fejlesztés a tudományos ismeretek tovább támogatni a tanulmányait.

MBA értekezés

A dolgozat az Ön számára a lehetőséget, hogy vállalják egy hosszabb és jelentős darabja a kutatás. Ez lehetővé teszi a diákok, hogy szintetizálja a tudományos ismeretek szerzett a tanított modulok és hogy készítsen értékelő és kritikus tárgyalása stratégiai kérdés releváns a szervezet, az ajánlásokat követi a kutatási folyamat és a javasolt végrehajtási tervet.

Az egyik lehetőség modul:

 • Vezetés és menedzsment
 • Értékesítési és Marketing
 • Pénzügyi irányítási és döntéshozatali
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • Change Management
 • Stratégiai menedzsment

Belépési követelmények

A pályázók legalább két éves releváns szakmai tapasztalat és a HE 7. szint képesítési legalább 100 kredit (minimum).

Ezek közé tartoznak:

 • Posztgraduális diploma
 • Edexcel DMS
 • ABE 7. szint Extended Diploma

Ha az angol nem az első nyelv, akkor is általában szükség IELTS 6.5 (vagy azzal egyenértékű). Ha nem rendelkezik a szükséges angol szintet, akkor angolul tanulni velünk IELTS 4.0 (vagy azzal egyenértékű).

Kérelmekhez csatolni kell egy referencia a jelenlegi munkaadója. A referencia legyen a hivatalos fejléces papírral, és világosan meg kell jelölnie, milyen hosszú ideig foglalkoztatta őket, és a bontást a tartalmat, szerepét és feladatait a munkát.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

2 további kurzus University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
4,000 GBP
Home / EU díj; £ 6,600.00 - Nemzetközi díj