MBA A Digitális Átalakulásban

Általános információk

Program leírás

A vállalkozások átalakítása a digitális innovációval

Nem számít hol fordul, az üzletet a digitalizálás radikálisan átalakítja. Új, jövedelmező lehetőségek várják a kezdeményezőket, míg a jelenlegi vezető társaságot ténylegesen megszakítja egy újonnan érkező cég.

Függetlenül attól, hogy ezt lehetőségként vagy kihívásként látja, a professzionális MBA digitális átalakítás segítségével szembe kell néznie ezzel a helyzettel

Vadonatúj témák

Manapság a digitalizálás, a megszakítás és a nagy adatok mindenütt szerepelnek a vállalati ügyekben, mivel a gyors átalakulás valamennyi iparágra kihat. Úgy tervezték, hogy felépítse mind a technológiák alapjait, mind a menedzsment eszközök széles skáláját, ez a speciális MBA lesz a kapcsolat a vezetői ismeretek és a digitalizálási folyamatok között. A megközelítés nagyon gyakorlati jellegű, így képes lesz hozzákapcsolni azt, amit elsajátított, az egyre inkább digitalizált világ kontextusába.

Nagy rugalmasság és több új hálózat

A program egyik előnye a nagyfokú rugalmasság a tanulás intenzitása és a program időtartama szempontjából: Amellett, hogy megismerjük az általános menedzsment témákat (Business Core), lehetőség lesz a specializáció egyes részeinek előre történő kitöltésére is. Például azok, akik eleinte ki akarják venni a Data Science modulokat, vagy ezt már megtették a WU Executive Academy rövid programjában, most képesek lesznek a teljes MBA-re, beleértve az üzleti magot is. Ez a struktúra megsokszorozza a rendelkezésre álló hálózati lehetőségeket: nemcsak az MBA kollégáival találkozik, hanem hálózatba léphet a terület más szakértőivel is. Ez a sokféle kapcsolat rendkívül értékes karrier szempontjából.

Tartalom

Ez az MBA program 4 központi részből áll

  • egy "üzleti mag"
  • "Data Science" (12 napos program)
  • "Digitális átalakítás" (4 nap)
  • és egy választható.

Befolyásolhatja MBA tartalmát a különféle ajánlatok közül választva; Egyes modulok stratégia-alapú hangsúlyt helyeznek, míg mások technikai jellegűek. A jelenlegi példák között szerepel a „blokkláncot átalakító üzlet”, „szervezeti tervezés”, „stratégiai előrelátás” vagy „adatkezelés”.

Ezen felül kiválaszthatja több modul időzítését, és ezáltal befolyásolhatja az MBA intenzitását és időtartamát.

Azonnal alkalmazható szakértelem

Ez az MBA biztosítja az Ön számára azonnal alkalmazható szakértelmet és kulcsfontosságú eszközöket. Ez lehetővé teszi, hogy jobb stratégiai előrelátást kapj, és hatékonyan hajtsd végre azt, amit tudsz, amikor visszatérsz a munkádba.

Célcsoport

  • Vezetői pozícióra törekvő adatanalitikusok
  • A műszaki terület szakértői, akik el akarják mélyíteni vezetői készségeiket és megismernék az általános menedzsment témákat.
  • Sikeres vezetők, akik a digitalizálás és az adattudomány területén látják a jövőt, és meg akarják szerezni a szükséges szaktudást.
  • Vezetők, akik el akarják mélyíteni és frissíteni tudásukat egy MBA program segítségével.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive edu ... Tovább

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive education. Thus it belongs to the leading business universities worldwide. The executive education portfolio of the WU Executive Academy includes MBA and Master of Laws programs, university certificate programs, custom programs and open programs. In recent years, the WU Executive Academy has become one of the leading providers in Central and Eastern Europe. Kevesebb