MBA A Digitális Vállalatok Menedzsmentjében és Igazgatásában

Általános információk

Program leírás

A vállalat vezetésének manapság olyan szakemberekre van szüksége, akiknek ismeretek vannak a menedzsmentben és az adminisztrációban, valamint digitális készségeikkel is. Ön, aki már rendelkezik szakmai tapasztalattal, a jövő vezetőjévé válik ezzel az egyedülálló mesterrel a piacon

A Murcia Katolikus Egyetemen (CAAM) és a Spain Business School Digitális Vállalatok Menedzsmentjével és Igazgatásával Foglalkozó Spain Business School (MDBA) mesterfokozatának célja, hogy az érdekelt feleknek teljes ismereteket nyújtson az üzleti adminisztrációban, a klasszikus MBA-t, azzal a változattal, amely integrálja a frissítést a digitális vállalatok számára, miközben fejleszti mind a vezetési képességeket, mind a helyes üzleti irány értékét.

pixelSpain Business School MBAD" src="http://www.spainbs.com/Contents/Programs/Images/ucam_mdba.jpg" alt="Spain Business School MBAD" />A program magában foglalja az üzleti menedzsment és adminisztráció tárgyainak alapvető blokkját, miközben kiegészíti azt a digitális módszertant, amely elmélyíti a környezet műszaki aspektusait.


Szakmai szempontból ezek a tanulmányok célja a hallgatók számára olyan ismeretek, technikák, sikeres gyakorlatok és készségek biztosítása, amelyeket a vállalatok igényelnek közép- és vezetői pozícióikra, átfogó és integráló képet adva az összes funkcionális területről.

SEMIPRESENCIAL VAGY ONLINE módszertanként fejlesztették ki egy akadémiai kurzus során és 60 ECTS megszerzésekor a Murcia Katolikus Egyetemen, UCAM.

címzett

Diplomások, diplomások és diplomások arra törekszenek, hogy szakmai karrierjukat továbbfejlesszék a digitális környezetben működő vállalatirányításból.

Egyetemi végzettséggel rendelkező szakemberek, akik fejlesztették szakmai munkájukat az osztályvezetés területén, vagy stratégiai döntési feladatokat dolgoztak ki.

Az MDBA kedvezményezettjei azok a szakemberek, akik karrierjük irányítását a vezető üzleti menedzsment felé kívánják irányítani, származási képzettségüktől függetlenül. Az üzleti menedzsment nem csak technika, hanem a gyakorlat révén is elsajátítható, ennek végrehajtásához speciális képzés szükséges. Természetesen nemcsak műszaki ismeretek, hanem professzionális, személyes készségekkel, valamint olyan értékekkel és etikával kell kiegészíteni, amelyek fontosak az üzleti sikerhez.

Ezért az MDBA szempontja a gyakorlat, az értékek, a jó munka és a kiválósági képzés, valamint az önigény a célkitűzések elérése érdekében.

Az online módszertan fejlesztésekor alapvető ismeretekre lesz szükség az internetről és a hálózati kapcsolatról.

Szerezd meg a célokat

A digitális vállalatok adminisztrációja és menedzsmentje (MDBA) mesterfokozatának fő célja annak biztosítása, hogy a hallgatók fejlett ismereteket szerezzenek az üzleti menedzsment területén, valamint a sikeres alkalmazásukhoz szükséges gyakorlatot, miközben vezetői és személyes készségeket fejlesszenek ki az etikai és erkölcsi értékek halmaza.

követelmények

Kettős egyetemi diploma megszerzéséhez a hallgatónak elismert egyetemi végzettséggel kell rendelkeznie a területén, vagy ennek hiányában széles körű szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie a mester tudás területén.

módszertan

A módszertan SZEMPENZENCIÓS a MADRID vagy az online campuson. Minden tanfolyamunknak van egy erős audiovizuális alkotóeleme, amely megkönnyíti a tanulást, a szakértők mesterkurzusai és azok feljegyzései. Ezenkívül fontos gyakorlati megközelítés egészíti ki.

A campushoz való hozzáférés 24x7 (a nap 24 órájában, a hét 7 napján) és örökké. Soha nem leszel egyedül. Mindig oktató fog kísérni; A koordinátor mellett a tanulmányi vezető és az SBS hallgatók fontos közössége is.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas esc ... Tovább

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales con amplia experiencia en docencia y que desean compartir sus conocimientos aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Kevesebb
Madrid , Spanyolország Online + 1 Több Kevesebb