MBA A Sport Management

Real Madrid International School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA A Sport Management

Real Madrid International School

Az MBA mesterképzés a Sport menedzsment egyesíti a különleges expozíció a Real Madrid, akadémiai kiválóság, valódi gyakorlati esetek és hatalmas hálózati kapcsolatok a sportágazat.

Cél

A cél az MBA - Master's Degree a Sport menedzsment a vonat menedzsment szakemberek a sport világában

KINEK LESZ?

Pályakezdők, akik szeretnék összpontosítani a szakmai pályafutását a sport menedzsmentre, a sport területén dolgozó szakemberekre, akik frissíteni szeretnék tudásukat, olyan sportágakból érkező tudósok más szakembereit, akik a sport világába kívánnak belépni, vagy olyan sportolók, akik a versenyből visszavonultak hogy továbbra is a sportesemények vezetői.

Fő szempontok

  • Az El Mundo újság 2017-es rangsorában Spanyolországban a legjobb menedzserképzést választotta.
  • A Sports Business Magazin egyik legkiválóbb sport menedzsmentjének egyikét választotta 2017-ben.

Az utóbbi években a sport olyan fegyelem lett, amely túllépett a korábban meghatározott határokon, ezáltal növelve a sport- és sportszervezetek világához tartozó különböző szakterületek szakembereinek szükségességét. Az MBA - Master's Degree a Sport Menedzsment 100% -ban tanított angolul és speciális képzést nyújt a sport menedzsment területén.

Ez az MBA elsődlegesen tíz modulból áll a vállalat menedzsmentjében, amelyet egy vezetői képességekről szóló multidiszciplináris modul követ.

A program egy olyan szakaszt tartalmaz, amely sportra specializálódott, és a marketing, a menedzsment és a sportlétesítmények működtetésére koncentrál.

A program nemzetközi jellege lehetővé teszi a diákok és sportvezetők számára, hogy a lehető legszélesebb körű perspektívát szerezzenek minden létező sportmenedzsment modellen, nem csak Spanyolországban, hanem a határainkon túl is, egy kiváló nemzetközi karának részvételével . Ez az oktatási kötelezettség exponenciálisan növeli hallgatóink körét és szakmai lehetőségeit.

Az MBA mesterképzés a Sport menedzsment egyesíti a különleges expozíció a Real Madrid, akadémiai kiválóság, valódi gyakorlati esetek és hatalmas hálózati kapcsolatok a sportágazat.

Tevékenységek

A mester alatt három fő szempontot emelünk ki, amelyek segítenek a hallgatónak személyes és szakmai fejlődésükhöz. A csoportnak havi egyeztetése lesz a következőkről:

  • Vállalkozói szellem
  • coaching
  • Folyamatos tehetség (tapasztalat, hogy jobban pozicionáljon a kiválasztási folyamatokban)
  • Életmegtanulás, értékek és készségek átadása a sporton keresztül.
  • Sport önkéntesség.

A program során a hallgatók kapcsolatba kerülnek a város minden területén, ahol a Real Madrid jelen van (létesítmények, sportlétesítmények, szervezeti és irányító intézmények stb.), Valamint a Fundación Real Madrid . És ez nem minden; a diákok elsőként betekintést nyerhetnek más létesítményekbe és irányítási modellekbe a Santiago Bernabéu Stadion , a Ciudad Deportiva Real Madrid (Real Madrid edzőkomplexum), a Ciudad del Fútbol de la RFEF (a királyi spanyol labdarúgó-szövetség labdarúgó városa), Caja Mágica Madrid Open Tennis Stadium), a Palacio de los Deportes (Indoor Sports Arena), valamint a nyilvános és magánszervezetek által működtetett szabadidős és szórakoztató terek.

A diákok részt vehetnek a New York-i kiránduláson a Real Madrid-i Graduate School többi hallgatójával. Az utazás magában foglalja a fontos sportágak, például az NBA, az MLS, az NHL, a Madison Square Garden és a marketingcégek, például az Octagon, székhelyét.

Ez egyike a legjobb tapasztalatoknak, amellyel a Sports Management hallgatója lehet mind vezetői, mind operatív szempontból, mivel gyakorlati tanulásban részesülnek és alkalmazzák a tanulmányaik során szerzett ismereteiket.

Program

1. MODUL: Általános menedzsment
2. MODUL: Pénzügyek
MODUL 3. - Sportlétesítmények kezelése és üzemeltetése
4. MODUL - Marketing és kommunikáció
5. MODUL: Vezetői készségek és humán erőforrások
6. MODUL: A vállalkozói szellemiség, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás a sport területén
7. MODUL: Szakterület B - Marketing és kommunikáció (*)
8. MODUL - Szakterületi részleg C - Sportlétesítmény üzemeltetése (*)
9. MODUL: Szakmai gyakorlat
10. MODUL - Mester tézisei

(*) A négy szakirány közül háromnak kell választania. A VI. Modul VI. Szakirány D - Sporttörvény, mely délután spanyolul áll rendelkezésre.

Belépés

Az Universidad Europea Graduate School programjainak felvételi folyamata az év során bármikor megtörténhet, bár a diplomás programba történő felvétel függ a helyek rendelkezésre állásától.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol


Utoljára frissítve June 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Május 2019
okt. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Price
ár
26,000 EUR
Locations
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Kezdet : Május 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma feb. 29, 2020
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019
Dates
Május 2019
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma feb. 29, 2020
okt. 2019
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019