Hivatalos Leírás

Az MBA mesterképzés a Sport menedzsment egyesíti a különleges expozíció a Real Madrid, akadémiai kiválóság, valódi gyakorlati esetek és hatalmas hálózati kapcsolatok a sportágazat.

Cél

A cél az MBA - Master's Degree a Sport menedzsment a vonat menedzsment szakemberek a sport világában

KINEK LESZ?

Pályakezdők, akik szeretnék összpontosítani a szakmai pályafutását a sport menedzsmentre, a sport területén dolgozó szakemberekre, akik frissíteni szeretnék tudásukat, olyan sportágakból érkező tudósok más szakembereit, akik a sport világába kívánnak belépni, vagy olyan sportolók, akik a versenyből visszavonultak hogy továbbra is a sportesemények vezetői.

Fő szempontok

  • Az El Mundo újság 2017-es rangsorában Spanyolországban a legjobb menedzserképzést választotta.
  • A Sports Business Magazin egyik legkiválóbb sport menedzsmentjének egyikét választotta 2017-ben.

Az utóbbi években a sport olyan fegyelem lett, amely túllépett a korábban meghatározott határokon, ezáltal növelve a sport- és sportszervezetek világához tartozó különböző szakterületek szakembereinek szükségességét. Az MBA - Master's Degree a Sport Menedzsment 100% -ban tanított angolul és speciális képzést nyújt a sport menedzsment területén.

Ez az MBA elsődlegesen tíz modulból áll a vállalat menedzsmentjében, amelyet egy vezetői képességekről szóló multidiszciplináris modul követ.

A program egy olyan szakaszt tartalmaz, amely sportra specializálódott, és a marketing, a menedzsment és a sportlétesítmények működtetésére koncentrál.

A program nemzetközi jellege lehetővé teszi a diákok és sportvezetők számára, hogy a lehető legszélesebb körű perspektívát szerezzenek minden létező sportmenedzsment modellen, nem csak Spanyolországban, hanem a határainkon túl is, egy kiváló nemzetközi karának részvételével . Ez az oktatási kötelezettség exponenciálisan növeli hallgatóink körét és szakmai lehetőségeit.

Az MBA mesterképzés a Sport menedzsment egyesíti a különleges expozíció a Real Madrid, akadémiai kiválóság, valódi gyakorlati esetek és hatalmas hálózati kapcsolatok a sportágazat.

Tevékenységek

A mester alatt három fő szempontot emelünk ki, amelyek segítenek a hallgatónak személyes és szakmai fejlődésükhöz. A csoportnak havi egyeztetése lesz a következőkről:

  • Vállalkozói szellem
  • coaching
  • Folyamatos tehetség (tapasztalat, hogy jobban pozicionáljon a kiválasztási folyamatokban)
  • Életmegtanulás, értékek és készségek átadása a sporton keresztül.
  • Sport önkéntesség.

A program során a hallgatók kapcsolatba kerülnek a város minden területén, ahol a Real Madrid jelen van (létesítmények, sportlétesítmények, szervezeti és irányító intézmények stb.), Valamint a Fundación Real Madrid . És ez nem minden; a diákok elsőként betekintést nyerhetnek más létesítményekbe és irányítási modellekbe a Santiago Bernabéu Stadion , a Ciudad Deportiva Real Madrid (Real Madrid edzőkomplexum), a Ciudad del Fútbol de la RFEF (a királyi spanyol labdarúgó-szövetség labdarúgó városa), Caja Mágica Madrid Open Tennis Stadium), a Palacio de los Deportes (Indoor Sports Arena), valamint a nyilvános és magánszervezetek által működtetett szabadidős és szórakoztató terek.

A diákok részt vehetnek a New York-i kiránduláson a Real Madrid-i Graduate School többi hallgatójával. Az utazás magában foglalja a fontos sportágak, például az NBA, az MLS, az NHL, a Madison Square Garden és a marketingcégek, például az Octagon, székhelyét.

Ez egyike a legjobb tapasztalatoknak, amellyel a Sports Management hallgatója lehet mind vezetői, mind operatív szempontból, mivel gyakorlati tanulásban részesülnek és alkalmazzák a tanulmányaik során szerzett ismereteiket.

Program

1. MODUL: Általános menedzsment
2. MODUL: Pénzügyek
MODUL 3. - Sportlétesítmények kezelése és üzemeltetése
4. MODUL - Marketing és kommunikáció
5. MODUL: Vezetői készségek és humán erőforrások
6. MODUL: A vállalkozói szellemiség, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás a sport területén
7. MODUL: Szakterület B - Marketing és kommunikáció (*)
8. MODUL - Szakterületi részleg C - Sportlétesítmény üzemeltetése (*)
9. MODUL: Szakmai gyakorlat
10. MODUL - Mester tézisei

(*) A négy szakirány közül háromnak kell választania. A VI. Modul VI. Szakirány D - Sporttörvény, mely délután spanyolul áll rendelkezésre.

Belépés

Az Universidad Europea Graduate School programjainak felvételi folyamata az év során bármikor megtörténhet, bár a diplomás programba történő felvétel függ a helyek rendelkezésre állásától.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

1 további kurzus Real Madrid International School »

Utoljára frissítve June 11, 2018
This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
26,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
Június 30, 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
End Date
feb. 29, 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 30, 2019
Jelentkezési határidő
End Date
feb. 29, 2020