eltérés pálya

Műszaki látogatások tovább közelítik a végzős diák, hogy a valóságban a terület, ahová a cselekvésre. Exchange klasszicisták szervezetek, hatóságok, üzleti és vállalkozói tanácsadás. Intézményi Fejlesztési Projekt. Karriertanácsadás (edzés): a végén a kurzus, felkutatása célok és a hallgatók felkészítése a szakmai fejlődés.

GÓL

általános:

hogy a hallgató az üzleti menedzsment, feltéve, ha a tudás a legfontosabb módszerek és technikák, fogalmak, elvek használat, motivációk, minőségi eszközök és stratégiák az információs technológia.

specifikus:

  • fejlesztése elméleti és gyakorlati ismeretek, készségek és eszközök, amelyek segítségével elemezni vezetői problémák, támogató döntéshozatal és projektek hatékony végrehajtása;
  • vonat vállalkozók vezetői cselekvőképességét integrált módon a valóságot, a társadalom és az állami és magán piacokon;
  • készségek fejlesztése kapcsolatos stratégiai menedzsment Humán Erőforrás;
  • fejlesztése tervezési ismeretek és a koordináció a folyamat javítására.

TARGET

Szakemberek az emberek kezelése, szociális munkások, pszichológusok, üzleti vezetők és más szakemberek, akik közvetlenül vagy közvetve emberek kezelése.

MÓDSZERTAN

Fogják használni szerint a természet és kívánatos az egyes tárgyak, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok; játékok és szimulációk; konferenciák; előadások; szemináriumok; Rendezte tanulmányok; csoportos munka; gyakorlati órák az üzleti; vitákban; Az intézményi beavatkozás projektek, műhelyek, rendezvényeken való részvétel.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

11 további kurzus Grupo Tiradentes »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
396 Óra
Nappali
Price
9,725 BRL
25 részletben R $ 389,00 R $ 9,725.00
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date