MBA a stratégiai menedzsment az emberek

Általános információk

Program leírás

eltérés pálya

Műszaki látogatások tovább közelítik a végzős diák, hogy a valóságban a terület, ahová a cselekvésre. Exchange klasszicisták szervezetek, hatóságok, üzleti és vállalkozói tanácsadás. Intézményi Fejlesztési Projekt. Karriertanácsadás (edzés): a végén a kurzus, felkutatása célok és a hallgatók felkészítése a szakmai fejlődés.

GÓL

általános:

hogy a hallgató az üzleti menedzsment, feltéve, ha a tudás a legfontosabb módszerek és technikák, fogalmak, elvek használat, motivációk, minőségi eszközök és stratégiák az információs technológia.

specifikus:

  • fejlesztése elméleti és gyakorlati ismeretek, készségek és eszközök, amelyek segítségével elemezni vezetői problémák, támogató döntéshozatal és projektek hatékony végrehajtása;
  • vonat vállalkozók vezetői cselekvőképességét integrált módon a valóságot, a társadalom és az állami és magán piacokon;
  • készségek fejlesztése kapcsolatos stratégiai menedzsment Humán Erőforrás;
  • fejlesztése tervezési ismeretek és a koordináció a folyamat javítására.

TARGET

Szakemberek az emberek kezelése, szociális munkások, pszichológusok, üzleti vezetők és más szakemberek, akik közvetlenül vagy közvetve emberek kezelése.

MÓDSZERTAN

Fogják használni szerint a természet és kívánatos az egyes tárgyak, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok; játékok és szimulációk; konferenciák; előadások; szemináriumok; Rendezte tanulmányok; csoportos munka; gyakorlati órák az üzleti; vitákban; Az intézményi beavatkozás projektek, műhelyek, rendezvényeken való részvétel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb