MBA - ASEAN üzleti integráció (ASEAN bi)

Általános információk

Program leírás

MBA - ASEAN Business Integration (ASEAN BI) (1,5 év)


Jelenleg fogadnak jelentkezéseket félévben 1/2013. Ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

A program egyedi tervezésű azok számára, akik szerezni mind a tudás és készségek szükségesek a sikeres karrier, mint egy közepes szintű üzleti vezetői és az ASEAN Üzleti profi. A program egy nemzetközi tanterv, amely egyesíti az üzleti adminisztráció és az ASEAN üzleti integrációs területeken. A készségek és ismeretek megszerzésének, miközben részt vett a program lehetővé teszik egy excel a mai piacon, és elindítását az ASEAN Közösség 2015-ben. Konkrét nyelvtanfolyamok ASEAN Business Integration tartalmazza: áttekintés ASEAN Business Integration, ügyvezető ASEAN Kulturális Ügyek, ASEAN Kommunikációs Stratégiák, ASEAN Üzleti és Kereskedelmi kérdések és az ASEAN üzleti stratégiák.A diákok ebben a programban:

  • Ismerje meg közelről a tengerentúlon vendégtanárok és a szakemberek a ASEAN üzleti területeken.
  • Szert egyedülálló kombinációja a készségek üzleti adminisztráció és az ASEAN-üzlet.
  • Fokozza a szakmai készségek a középvezetői szintű vezetői pozíciókban a magán- és az állami szektor és az ASEAN-országokban.Félév:


1. szemeszter: augusztus-december

2. szemeszter: január-május

Nyár: június-augusztus


 
Program Menetrend:

Szombaton és vasárnap 9:00-04:00

Posztgraduális elfogadott jelentkezés:
DPUIC elfogadja felvételi kérelmek egész évben; azonban a beérkező posztgraduális hallgatók csak akkor kezdődhet meg tanulmányait 1. szemeszter vagy 2. szemeszter.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are o ... Tovább

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are obvious. Each year, hundreds of Thai students spend enormous sums of money to study in universities, colleges and schools overseas. Those with no financial means to go abroad have limited opportunities of getting a tertiary education in English at home. By making such courses available in Bangkok, DPUIC is able to meet their needs and save them time and money as well. Kevesebb