MBA adó menedzsment és adótervezés

Grupo Tiradentes

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA adó menedzsment és adótervezés

Grupo Tiradentes

eltérés pálya

Tudva azt, hogy az adó a költségek túl releváns vállalatokat, Tax Management és adótervezés van a következetes fejlesztés a társadalmi objektum, a nagyobb nyereséget és ugrik a versenyképesség. Azonban nem elég, hogy a szakmai, szigetelés, szilárd tudás, és más, jogi vagy számviteli, szükséges, hogy integrálja őket, hogy a legjobb stratégiai döntéseket, és elkerülni a fizikai váratlan végzetes lehet. Így a fő különbség a szegmentálása során 20 tudományágak strukturált logikus és következetes módon, azzal a céllal, képzés, elméleti és gyakorlati órák, hogy integrálja az összes fontos területen a tudás, a résztvevők számára Tax Management és az adótervezés.

GÓL

általános:

Adjon solidada és multidiszciplináris képzés résztvevő Tax Management és adótervezés, ahol Ön is hozzájárulhat, hogy a fejlődés a társadalmi objektum, a jövedelmezőség és a vállalatok versenyképessége.

specifikus: • elemezni jogszabályok és az adóügyi tan szerint a torzítás az adó menedzsment és adótervezés; • tanulmányozza az esetek adótervezési; • megérteni a jelentőségét és tartalmát tudományágak kapcsolódó adójog.

TARGET

Az MBA Adó és adótervezés Management célja, hogy a szakemberek a számviteli, jogi, pénzügyi, számviteli, ellenőrzési, kereskedelmi, suplly lánc, amellett, hogy a partnerek jogait, vezetők, menedzserek és mindazoknak, akik szeretnék, hogy javítsák az elméleti ismeretek és gyakorlati róla. Fontos, hogy a kiváló használata során, jelentkezőket szakmai tapasztalattal rendelkezik a területen, hanem az érdeklődés a fejlődő szerzett tudás.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamok kerül sor előadások, ahol elméleti és gyakorlati szempontból is foglalkozni kell, beleértve azokat az eseteket viták, hogy mindig is ösztönözte az aktív hallgatói részvételt, valamint az előző olvasási a tartalmat kell tanítani.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
418 Óra
Nappali
Price
ár
10,114 BRL
26 részletben R $ 389,00 R $ 10,114.00
Locations
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt