MBA adó menedzsment és adótervezés

Általános információk

Program leírás

eltérés pálya

Tudva azt, hogy az adó a költségek túl releváns vállalatokat, Tax Management és adótervezés van a következetes fejlesztés a társadalmi objektum, a nagyobb nyereséget és ugrik a versenyképesség. Azonban nem elég, hogy a szakmai, szigetelés, szilárd tudás, és más, jogi vagy számviteli, szükséges, hogy integrálja őket, hogy a legjobb stratégiai döntéseket, és elkerülni a fizikai váratlan végzetes lehet. Így a fő különbség a szegmentálása során 20 tudományágak strukturált logikus és következetes módon, azzal a céllal, képzés, elméleti és gyakorlati órák, hogy integrálja az összes fontos területen a tudás, a résztvevők számára Tax Management és az adótervezés.

GÓL

általános:

Adjon solidada és multidiszciplináris képzés résztvevő Tax Management és adótervezés, ahol Ön is hozzájárulhat, hogy a fejlődés a társadalmi objektum, a jövedelmezőség és a vállalatok versenyképessége.

specifikus: • elemezni jogszabályok és az adóügyi tan szerint a torzítás az adó menedzsment és adótervezés; • tanulmányozza az esetek adótervezési; • megérteni a jelentőségét és tartalmát tudományágak kapcsolódó adójog.

TARGET

Az MBA Adó és adótervezés Management célja, hogy a szakemberek a számviteli, jogi, pénzügyi, számviteli, ellenőrzési, kereskedelmi, suplly lánc, amellett, hogy a partnerek jogait, vezetők, menedzserek és mindazoknak, akik szeretnék, hogy javítsák az elméleti ismeretek és gyakorlati róla. Fontos, hogy a kiváló használata során, jelentkezőket szakmai tapasztalattal rendelkezik a területen, hanem az érdeklődés a fejlődő szerzett tudás.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamok kerül sor előadások, ahol elméleti és gyakorlati szempontból is foglalkozni kell, beleértve azokat az eseteket viták, hogy mindig is ösztönözte az aktív hallgatói részvételt, valamint az előző olvasási a tartalmat kell tanítani.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb