Read the Official Description

MBA Könyvvizsgáló

A program célkitűzéseinek:

Ez a program célja, hogy felkészítse a sikeres pályázók fejleszteni megértése és az értékek az ellenőrzési folyamatot, és annak szükségességét, hogy az etikai normák alkalmazásának ellenőrzési gyakorlatban. A program középpontjában a tudás és a készségek rendszerek és a műveletek könyvvizsgálat.

Az egyediség a program rejlik a rugalmasság és a gyakorlati hangsúlyt veszélyeztetése nélkül a tudományos kutatás és a szigor. A state-of-the-art előadóterem és létesítmények párosul elektronikus tananyag szimulálják a valós élethelyzetekben és használata számítógéppel segített ellenőrzési eszközök és egyéb számítógépes programok állnak rendelkezésre, hogy a végzős hallgatók egy exkluzív tanulási környezet, amely megkönnyíti előre kéz tapasztalattal rendelkezik, kényelmes környezetben.

Célzása Felperesek:

Pénzügyi és számviteli vezetők, a belső és külső ellenőrök és a vezetők minden ágazatban, valamint a feltörekvő végzős hallgatók, akik szeretnék, hogy hatékonyabb a mai kihívásokkal teli üzleti környezetben megszerzésével egy speciális képesítést területén revizorok arra ösztönzik, hogy alkalmazni.

Időtartam: 24 hónap

Belépési követelmények:

  • Kérelmezőknek beléptetését a MBA Könyvvizsgáló programot kell megfelelnie:
  • Van egy jó első fokú egy elismert és akkreditált egyetem / intézmény előnyösen másodosztályú alsó vagy jobb számviteli háttér vagy,
  • Van megfelelő elismert teljes szakképesítés (Chartered szint) pl. ICAG, ACCA, Cima, CPA, CIB.
  • Nemzetközi pályázók első fokú egyenértékű és angol nyelvtudás pályázhatnak venni.
Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by University Of Professional Studies Accra »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
24 hónapok
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date