Hivatalos Leírás

Küldetés

Ez a program célja a hallgatók dinamikus keveréke a kortárs kérdések érintő bank, adóigazgatás és a pénzügyek. Ez a megközelítés minden bizonnyal ideális olyan ország számára, amely a feltörekvő gazdaságok körében törekszik.

célok

Ennek a kurzusnak az a fő célja, hogy a hallgatók rendelkezzen olyan meglévő ismeretekkel, amelyek összekapcsolják az elméletet a gyakorlatban. Célja továbbá a diákok képzése, akik kompetensek a monetáris és egyéb pénzügyi pozíciók kezelésében mind a közép-, mind a felsővezetői pozícióban a gazdaságban.

Felvételi követelmények

Minden olyan jelöltnek, aki kétéves MBA-programba való felvételt keres, legalább legalább egy Bachelor-fokozatot (bármely területen) és legalább két osztályos kitüntetéssel (50% -os jelzéssel) vagy az Egyetemi Tanács által elismert megfelelő képesítéssel kell rendelkeznie.

Azok a pályázók, akiknek más képesítésük nem minősül egyenértékűnek, megkövetelhetik, hogy további egyetemi és / vagy posztgraduális képzést tartsanak a minisztérium szempontjából relevánsnak. Az ilyen jelöltek befogadását a szükséges további kurzus (ok) sikeres befejezésével kell megerősíteni.

Jövő, karrier és foglalkoztatási lehetőségek

Az érettségi után az MBA diplomások közép- és felsővezetői pozíciókat töltenek be minden üzleti szervezetben, mind az állami, mind a magánszektorban, valamint a nemzeti és nemzetközi nem kormányzati szervezetekben.

díjak

A tandíj évente 2.024.500F CFA kamrák és 4.039.500 F CFA külföldi hallgatók számára.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Catholic University Of Cameroon »

Utoljára frissítve July 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
2 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date