Ez a kurzus célja a diplomások, vagy tapasztalt középvezetők, akik szeretnék megérteni a szerepe a beszerzés és ellátás a stratégiai menedzsment. A sikeres befejezése ezt az utat akkor számíthat arra, hogy jól felkészült a beszerzés és menedzsment szerepeket az ellátási lánc számára.

Beszerzési és tartozékok kezelése jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő területek a tudás és szakértelem Kelet-Afrikában. Tanzániában, beszerzési és kellékek tevékenységek 80% -át a kormányzati kiadások. E probléma megoldása érdekében, Coventry Egyetem és IAA kifejlesztettek egy MBA Beszerzési és kellékek menedzsment program. Ez a tanfolyam fejleszteni tudását az üzleti környezet, különösen a tekintetben, hogy a menedzsment a beszerzési és ellátási lánc stratégiák nyilvánított költség vezetés és az ügyfelek elégedettsége. Ez a kurzus célja, hogy igényeinek kielégítésére az ilyen szakemberek, függetlenül attól, hogy a munkavállaló vagy tanuló munkára való felkészítésben. Ez felállítja majd egy átfogó megértése az ellátási lánc menedzsment és procurment fejlesztése révén a tudás, készségek és szaktudás.

Miért érdemes egy MBA Beszerzési és kellékek Management?

Ez a kurzus célja a diplomások, vagy tapasztalt középvezetők. A beszerzési és kellékek Management MBA egy strukturált program a vezetés és vezetési ismeretek vonatkozó beszerzési és ellátási lánc szektorban. Legyen egy jól lekerekített beszerzési menedzser - fejleszteni az általános menedzsment ismeretek és készségek mellett alapos ismerete stratégia és beszerzés. Ez ösztönözni fogja az intellektuális gondolkodás és akkor feladatellátási, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a munkahelyére.

A tanfolyam felépítése

Az MBA Beszerzési és kellékek Management magában foglalja a három keretek: marketing, a pénzügy és az emberi erőforrás menedzsment. Az MBA Beszerzési és kellékek Management tartalmaz szakmai irányultságú modulok célja, hogy felkészítse a vezetők beszerzési feladatokat egy egész sor szektorok és iparágak. Ezek közé tartozik a legújabb fejlesztéseket a beszerzési és ellátási lánc menedzsment számára.

A modulok tanulmányozott:

 • Kelet-Afrika Közbeszerzési
 • ellátási lánc menedzsment
 • Stratégiai beszerzési
 • Jogi aspektusai Contract Management (választható)
 • Pénzügyi elemzés a vezetők
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • Marketing Menedzsment
 • Projekt Menedzsment
 • Vállalkozási és innovációs (választható)
 • Kutatási módszerek és MBA értekezés.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

2 további kurzus Institute of Accountancy Arusha »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date