MBA beszerzés és tartozékok kezelése

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ez a kurzus célja a diplomások, vagy tapasztalt középvezetők, akik szeretnék megérteni a szerepe a beszerzés és ellátás a stratégiai menedzsment. A sikeres befejezése ezt az utat akkor számíthat arra, hogy jól felkészült a beszerzés és menedzsment szerepeket az ellátási lánc számára.

Beszerzési és tartozékok kezelése jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő területek a tudás és szakértelem Kelet-Afrikában. Tanzániában, beszerzési és kellékek tevékenységek 80% -át a kormányzati kiadások. E probléma megoldása érdekében, Coventry Egyetem és IAA kifejlesztettek egy MBA Beszerzési és kellékek menedzsment program. Ez a tanfolyam fejleszteni tudását az üzleti környezet, különösen a tekintetben, hogy a menedzsment a beszerzési és ellátási lánc stratégiák nyilvánított költség vezetés és az ügyfelek elégedettsége. Ez a kurzus célja, hogy igényeinek kielégítésére az ilyen szakemberek, függetlenül attól, hogy a munkavállaló vagy tanuló munkára való felkészítésben. Ez felállítja majd egy átfogó megértése az ellátási lánc menedzsment és procurment fejlesztése révén a tudás, készségek és szaktudás.

Miért érdemes egy MBA Beszerzési és kellékek Management?

Ez a kurzus célja a diplomások, vagy tapasztalt középvezetők. A beszerzési és kellékek Management MBA egy strukturált program a vezetés és vezetési ismeretek vonatkozó beszerzési és ellátási lánc szektorban. Legyen egy jól lekerekített beszerzési menedzser - fejleszteni az általános menedzsment ismeretek és készségek mellett alapos ismerete stratégia és beszerzés. Ez ösztönözni fogja az intellektuális gondolkodás és akkor feladatellátási, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a munkahelyére.

A tanfolyam felépítése

Az MBA Beszerzési és kellékek Management magában foglalja a három keretek: marketing, a pénzügy és az emberi erőforrás menedzsment. Az MBA Beszerzési és kellékek Management tartalmaz szakmai irányultságú modulok célja, hogy felkészítse a vezetők beszerzési feladatokat egy egész sor szektorok és iparágak. Ezek közé tartozik a legújabb fejlesztéseket a beszerzési és ellátási lánc menedzsment számára.

A modulok tanulmányozott:

  • Kelet-Afrika Közbeszerzési
  • ellátási lánc menedzsment
  • Stratégiai beszerzési
  • Jogi aspektusai Contract Management (választható)
  • Pénzügyi elemzés a vezetők
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
  • Marketing Menedzsment
  • Projekt Menedzsment
  • Vállalkozási és innovációs (választható)
  • Kutatási módszerek és MBA értekezés.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK.

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK. Kevesebb
Arusha , Dar es Salaam , Tanzánia Online + 2 Több Kevesebb