MBA - Business Administration (szakdolgozat / nem-tézis)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A mesterképzési programokra Business Administration (MBA) és a Marketing Management (M.Sc.) nyitott a diplomások minden tudományos háttérrel. Az MBA program hagyományosan tart három félév (általában valamivel többet dolgozat opciót), valamint a marketing mesterek tart két félév (általában valamivel többet dolgozat opciót). Attól függően, hogy a háttér azonban egy félév alapítvány tanfolyamok szükségesek lehetnek előtt vagy együtt a rendszeres tanfolyamokat. Határozottan arra ösztönzi a pályázó, amelynek célja, hogy továbbra is Ph.D. választani a mester program dolgozat opciót. Ezzel szemben, azt tanácsoljuk pályázók célzó iparban dolgozik, hogy válasszon egy programot nélkül dolgozat. A pályázóknak a dolgozat programok azt tanácsolják, hogy minél előbb, és erősítse azok alkalmazását portfólióját többek között arra a kutatási készségek és nyelvtudás.

MBA (török ​​nyelven)

Népszerű a dolgozó szakemberek és néhány török ​​diákok a mi MBA program (İşletme Yönetimi) kínálnak esténként török ​​nyelvű off-campus létesítmények a főváros, Nicosia (Lefkosa). Azt is szakdolgozat és nem-tézis alternatívák, és hasonló időtartamú és a tartalom a hagyományos MBA program angol nyelven.

Felvételi követelmények

MBA és Marketing mesterek programok nyitva állnak a pályázók minden akadémiai háttérrel az egyetemi CGPA 2,5 feletti ki 4,00 vagy azzal egyenértékű.

Kar Kutatási témák

A következő egy indikatív lista a kutatás érdekeit a doktori kutatási szinten: nonunion munkavállalói képviselet tervek, szakszervezeti, hálózati kapcsolatok IR rendszerek, pozitív alkalmazó-alkalmazott kapcsolatok, a munkavállalói fejlesztésre, a fenntartható fejlődési stratégiák, érdekeltségi kapcsolatok, a társadalmi felelősségvállalás, a nemzetközi marketing , a fogyasztói magatartás, a vállalkozás, az üzleti szolgáltatások, kognitív stílusok, az emberi erőforrás menedzsment, toborzás és kiválasztás, szervezeti igazságosság, a vevői elégedettség, a szolgáltatás marketing, a szolgáltatás minősége, export modellek KKV-k számára.

Utoljára frissítve okt. 2015

Az iskoláról

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in ... Tovább

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in 1979. Kevesebb
Észak-Ciprus Török Köztársaság , Famagusta + 1 Több Kevesebb