A Baltimore MBA - Erőteljes, rugalmas és Ön által tervezett.

A University of Baltimore MBA tervezett veled (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályokat vegyen fel egy hagyományos tanteremben, online vagy mindkettőben - az Ön választása. Bármit is döntesz, olyan diákok mellett tanulsz, akik professzionálisan nőnek, mint te.

A program követelményei

36-48 kredit program, amely egy Capstone-ot és 11 szakterületet kínál.

Rugalmas opciók

Teljesen online, hagyományos tanteremben vagy mindkettő keverékében.

Programköltségek

A tandíj összege 840 dollár hitelenként, 1,172 dollár az államon kívül. Online MBA hallgatók és a regionális lakosok fizetik az államban aránya.

A várakozások túllépése.

Diákjaink azt mondják nekünk, hogy öt kulcsfontosságú területen meghaladjuk elvárásaikat: személyes fejlődés, tudásuk / technikai készségeik növelése, fizetéseik növekedése, a szervezetek nagyobb láthatósága és munkalehetőségek.

(Forrás: a jelenlegi MBA hallgató belső felmérése 2016)

Az AACSB nemzetközi akkreditációja biztosítja, hogy minőségi programot kínáljunk Önnek, amely ma segíthet, de végső soron biztosítja a holnapra vonatkozó tudást és készségeket.

Cyber ​​Security és szervezeti rugalmasság

Nincs üzleti, kormányzati szervezet vagy nonprofit a cybersecurity megsértését. A szervezeten belüli kiberbiztonsági funkciók irányítása egyre inkább stratégiai fontosságúvá válik, mivel a szervezetek egyre inkább ellenséges fenyegetési környezetben törekszenek az információbiztonság megőrzésére, miközben még mindig lehetővé teszik a digitális innováció és átalakulás lehetőségét. Az UB MBA szakosodott a Cyber ​​Security és a Szervezeti rugalmasság területén, előkészíti a szakembereket arra, hogy tervezzenek, mérsékeljenek és reagálhassanak a digitális technológiák használatával járó kockázatokra és fenyegetésekre, összpontosítva az irányításra, a kockázatokra és a megfelelőségi kezdeményezésekre.

Szakirányú tanfolyamok (9 kredit)

Szükséges a szakirány (6 kredit)

Pálya száma


Előfeltétel: INSS 605 3

Válasszon 3 kreditet a következők közül:

Pálya száma


Előfeltétel: INSS 605 3
Program oktatási nyelve:
  • Angol

12 további kurzus University of Baltimore, Merrick School of Business »

Utoljára frissítve Október 30, 2018
Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós, Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
840 USD
az államon kívüli hitelenként 840 dollár hitelenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020