Master of Management Science / speciális osztályokban

Üzleti Tanszék Management Science mester program van elhelyezve, mint MBA Tanszék oktatási célok „kommunikációs szolgáltatásokat együttműködés elősegítésére, tudatosan tanulmányozni a jellemzőit menedzsment tehetség,” annyira jellemző tananyagrendszer kutatási módszerek, szolgáltatás-menedzsment, menedzsment tudományos és üzleti kérdéseket kötelező tanfolyamok , menedzsment és marketing témák, az üzleti etika témákban, feladatkezeléshez témákat, pénzügyi menedzsment témák, témákat, a szervezeti viselkedés, a stratégiai menedzsment témákban, gazdálkodási, számviteli kezelése, alkalmazása statisztikák szakmai alaptanterv, mint egy érettségi küszöböt, ahol a gazdasági vezetés, vezetői számvitel alkalmazott statisztikai három fogás átiratok felül Egyetem (speciális), vagy adja át a vizsgán, hogy a mentesség; választható kurzusok, függetlenül attól, modulok, témák közé döntéshozatal, a statisztikai módszerek és adatok elemzése, a többváltozós elemzés, kvalitatív kutatás, rendszerek gondolkodás, a piaci elemzés, befektetési elemzés, emberi erőforrás menedzsment témákban, humán erőforrás fejlesztés, motiváció és a vezetés, a teljesítmény menedzsment, az innováció és a vállalkozói menedzsment, projektmenedzsment, tudásmenedzsment és e-kereskedelem témákban, mint a tananyag, kutatás szerint a tanácsadó, hogy tanácsot diákok számára, hogy szabadon választható kurzusok célja, hogy a vonat a diákok valóban van Nagy alapvető kompetenciák, Business Tanszék Management Science Master Program biztosítja „Management tematikus stratégia”, „a diplomamunkám” a teljes egészében természetesen mindig az egész tanfolyam expressz be- és egységesen hat alapvető kompetenciák a nukleáris, oktató, tanácsadó, bizottsági tag alapján egy egységes szabvány ellenőrizze, hogy a nukleáris tanulmányozó hat alapvető kompetenciák.

minőségi célok

MBA Department of Management Science / speciális osztályokban

Oktatási célok:Foster kommunikáció és együttműködés van a szolgáltatás, a tudatos tanulás jellemzőinek irányítási személyzet

Alapvető kompetenciák:

  1. Szakmai kompetencia (szakmai erő) 2. tudatosan tanulni (életerő) 3. gyakorlati alkalmazása (anyagi erő) 4. kommunikáció és együttműködés (kommunikációs készségek) 5. Szociális ellátás (ápolás Force) 6. fizikai és mentális Corning (mentális és fizikai erő)

Természetesen jellemzői:Amely a működési terület és döntés tudományok (1) Vezetői üzleti területeken: menedzsment tudomány mester program a diákok alapvető ismereteket, megértést és vitát a fejlett irányítási kapcsolatos tanfolyamok, hallgatók, hogy megtalálja a saját kutatás. (2) A tudományok: az edzési elemzési és döntési képesség, a haladó tanulók tanulmányi és alkalmazása a kutatási módszerek, a dolgozat írása, a diákok egyre inkább képesek válni a megfelelő döntéshozók, és lehet alkalmazni a jövőben a munkaerőpiacon, illetve a további vizsgálat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Kínai
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date